جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
اخبار ضد و نقيض بودجه IT و سردرگمي شرکت‌هاي کامپيوتري
-(5 Body) 
اخبار ضد و نقيض بودجه IT و سردرگمي شرکت‌هاي کامپيوتري
Visitor 952
Category: کامپيوتر
بازار ديجيتال - اخبار ضد و نقيض در مورد بودجه سال آينده و حذف يا کاهش بودجه آي‌تي وضعيت شرکت‌هاي کامپيوتري و IT را با بحران مواجه کرده است.

طي روزهاي اخير بسياري از اخبار حاکي از حذف رديف‌هاي آي‌تي از بودجه سال آينده بود که چشم‌انداز فعالان اين بخش را تاريک و مبهم کرده بود. حال اما بعد از گذشت چند هفته اخبار حاکي از حل و فصل مشکل بودجه سال آينده دارد.

براساس گزارش‌هاي دريافتي مبلغ 33ميليارد تومان از بودجه آي‌تي سرانجام با پيگيري‌هاي وزارت ارتباطات به تصويب رسيده است که از اين ميزان 15ميليارد تومانبه مرکز تحقيقات مخابرات اختصاص يافته است.
در همين حال بسياري از کارشناسان اعتقاد دارند در صورتي که بودجه فناوري اطلاعات مورد تصويب قرار گرفته باشد مي‌توان به رونق بازار در سال آينده نيز بيشتر اميد داشت چراکه ميزان خريد تجهيزات و خدمات از سوي سازمان‌ها و نهادهاي دولتي نيز افزايش مي‌يابد.

ابهام مرکز تحقيقات مخابرات
در حالي که تقريبا تمامي پروژه‌هاي مرکز تحقيقات مخابرات به دنبال دستور وزير ارتباطات متوقف شده است، اخبار روزهاي گذشته نيز حاکي از آن بود که براي سال آينده اين مرکز عملا بودجه اي در اختيار ندارد. اين همه در حالي اتفاق افتاد که عميديان رييس سابق مرکز در اعتراض به دستور توقف حداقل 15 پروژه تحقيقاتي در اين مرکز از کار خود کناره گيري کرده بود. از هفته گذشته کمال محامد پور معاون پژوهشي وزير ارتباطات به عنوان سرپرست مرکز تحقيقات مخابرات معرفي شد که وي روز گذشته در يک مصاحبه با خبرگزاري کار از تجديد نظر در ديدگاه‌ها و شيوه‌هاي مرکز تحقيقات مخابرات خبر داد.

وي در نخستين اظهار نظر خود در باره اين مرکز که عملا قلب تحقيقاتي و تعريف پروژه در وزارت ارتباطات محسوب مي‌شود، گفت که قصد دارد پروژه‌ها و تحقيقات کاربردي اين مرکز را در قالب برون‌سپاري به بخش‌خصوصي، دانشگاه‌ها و مراکز تحقيقاتي ديگر واگذار کند.
وي جهت‌گيري‌هاي مرکز تحقيقات را براساس اجراي اصل 44 قانون اساسي ذکر کرد و گفت: پروژه‌هاي مرکز که نقش بنيادي دارند بايد توسط مرکز تحقيقات پيگيري شوند و پروژه‌هاي کوچک و کاربردي به بخش‌خصوصي اختصاص خواهد يافت.
محامدپور در عين حال از تخصيص بودجه 70ميليارد توماني براي سال آينده به مرکز خبر داد و گفت: اين ميزان به صورت منابع و درآمد شرکت‌هاي وابسته به وزارت ارتباطات پيش‌بيني شده است.
يک خبر ضد و نقيض ديگر
در حالي که بسياري از شرکت‌هاي کامپيوتري برنامه‌ سال آينده خود را به مشخص شدن وضعيت بودجه آي‌تي موکول کرده‌اند و در حالي که ديروز برخي منابع از اختصاص منابع جديد به فناوري اطلاعات خبر داده بودند، خبرگزاري ايسنا به نقل از يکي از مسوولان وزارت ارتباطات اعلام کرد که کميسيون تلفيق مجلس شوراي اسلامي در لايحه پيشنهادي بودجه سال 86 در مصوبات بودجه وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات بخشي را براي بودجه IT در نظر نگرفته است.
به گفته اين مسوول که نام وي از سوي ايسنا فاش نشده، كميسيون تلفيق در تصويب نهايي بودجه وزارت ارتباطات، ميزان افزايش مبلغي كه كميسيون صنايع و معادن مجلس براي بودجه وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات در نظر گرفته بود را نپذيرفت.
وي افزود: پيشنهاد دولت در لايحه بودجه پيشنهادي مبني بر تخصيص يك‌هزار و 170ميليارد ريال براي هزينه جاري و عمراني شركت پست، سازمان فضايي، سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي و تامين شبكه زيرساخت بود كه كميسيون صنايع و معادن آن را به 165ميليارد افزايش داد، بر اين اساس، 33ميليارد تومان براي بودجه IT از اين افزايش بودجه در نظر گرفته شده بود كه كميسيون تلفيق ‌آن را رد كرد.
وي افزود: در شرايطي كه كميسيون صنايع و مجلس به عنوان يك كميسيون تخصصي تشخيص داده كه اين نياز در صنعت فناوري اطلاعات وجود دارد، كميسيون تلفيق آن را رد كرده است.
وي خاطرنشان كرد: ظاهرا كميسيون تلفيق مجلس با تصور اين كه اختصاص اين بودجه تنها هزينه‌بر است، بخشي را براي بودجه فناوري اطلاعات اختصاص نداده است. اين درحالي است كه فناوري اطلاعات درآمدزايي دارد، از اين رو اميدواريم در صحن علني براي تصويب نهايي بودجه وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات نمايندگان مجلس به اين مساله توجه كنند و كميسيون صنايع و معادن از اختصاص بودجه به IT با جديت دفاع كند تا مورد تصويب قرار گيرد.
به گزارش ايسنا، به گفته مخبر كميسيون تلفيق اين كميسيون با پيشنهاد دولت در لايحه بودجه مبني بر توسعه و ارتقاي بخش فناوري اطلاعات و ارتباطات موافقت كرد و مقرر شد كه تا چهارصد ميليارد ريال از منابع داخلي شركت‌هاي تابعه وزارت ارتباطات و فناوري با تاييد مجمع عمومي آن‌ها منبع ايجاد شود و اين رقم به صورت وجوه اداره شده براي حمايت از پروژه‌ها و طرح‌هاي توسعه اشتغال‌آفرين در بخش‌هاي فناوري اطلاعات و ارتباطات هزينه شود.
مهدي مفتح از موافقت و تصويب كميسيون تلفيق با پيشنهاد دولت در لايحه بودجه مبني بر تخصيص يك‌هزار و 170ميليارد ريال براي هزينه جاري و عمراني شركت پست، سازمان فضايي، سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي و تامين شبكه زيرساخت خبر داد.
همچنين چندي پيش صمد مومن‌باالله، معاون حقوقي و امور مجلس وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات، در گفت‌وگو با ايسنا گفته بود: در بند م تبصره 9 لايحه بودجه پيشنهادي سال 86 به وزارت ارتباطات اجازه داده شده از ميزان 165ميليارد تومان كه به حساب درآمدهاي كشور واريز مي‌كند، متناسب با آن براي توسعه فعاليت‌هاي شركت پست، سازمان فضايي كشور، سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي، مركز تحقيقات مخابرات ايران، تامين شبكه زيرساخت و فناوري اطلاعات هزينه كند كه از اين مبلغ 33ميليارد تومان بايد صرفا در جهت IT هزينه شود.

Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image