جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ارزشمندترين شرکت‌هاي تکنولوژي جهان
-(6 Body) 
ارزشمندترين شرکت‌هاي تکنولوژي جهان
Visitor 916
Category: کامپيوتر
بنگاه‌هاي اقتصادي نه چندان بزرگ در سال‌هاي اخير به خصوص در بحران اقتصادي سال ميلادي گذشته رشد ثابت و خوبي را تجربه کردند.

در واقع اين شرکت‌ها و موسسات به واسطه ضرر کمتري که در رکودهاي اقتصادي مي‌کنند، مي‌توانند روند با ثبات‌تري را طي کنند. حالا بعضي از اين شرکت‌ها آنقدر رشد کرده‌اند که اين رشد در حجم درآمد و سود حاصل از فروش اين شرکت‌ها کاملا مشهود است. به اين ترتيب است که قيمت سهام اين شرکت‌ها هم به تدريج افزايش پيدا کرده تا به ارزش دلاري هر شرکت بيفزايد.

نشريه معتبر فاينشنال تايمز هم به تازگي فهرستي از ارزشمندترين شرکت‌ها و برندها در سال 2010 را اعلام و منتشر کرده است. در اين فهرست 500 شرکت ارزشمند جهان به ترتيب و بر اساس ارزش بازار آنها انتخاب و معرفي شده‌اند. در ميان اين 500 شرکت، نام‌هاي بزرگي که در صنايع و بخش‌هاي مختلف براي اغلب ما شناخته شده هستند به چشم مي‌خورد. با اين حال اما آنچه در اين فهرست 500 تايي جالب توجه است، نام شرکت‌هاي کوچک و حتي نه چندان شناخته شده از کشورهاي در حال توسعه، کوچک و محروم است. حضور اين نام‌ها در اين فهرست مهم در واقع نشان از رشد کشورهاي در حال توسعه و کوچک و تلاش آنها براي حضور بهتر و پر رنگ‌تر در بخش‌هاي مختلف در سطح جهاني دارد.حضور شرکت‌هاي تکنولوژي در اين فهرست 500 تايي هم قابل توجه است.

شرکت‌هاي بزرگ يا حتي کوچک شرکت‌هاي فعال در زمينه تکنولوژي در اين فهرست بيش از 50 جايگاه را به خودشان اختصاص داده‌اند.

اين حضور چشمگير شرکت‌هاي تکنولوژي نشان دهنده نفوذ بيشتر اين صنعت در زندگي روزمره افراد و رشد قابل توجه آن در يک سال اخير است.


فهرست جديد مجله فاينشنال تايمز مربوط به بررسي اين 500 شرکت تا پايان ماه سپتامبر گذشته است که در آن ارزش دلاري و قيمت سهام اين شرکت‌ها در ماه‌هاي ژوئن و سپتامبر بررسي و اعلام و مقايسه شده است.


بزرگان در صدر

شرکت‌هاي بزرگ و فعال چه در حوزه تکنولوژي چه در حوزه‌هاي ديگر، همچنان و در همين فهرست هم در بالاترين جايگاه‌ها قرار گرفته‌اند. نام‌هاي آشناي صنعت تکنولوژي مانند Apple، Microsoft، IBM، Oracle، Google، Cisco Systems، Intel و HP در بالاي اين فهرست 500 تايي قرار داشتند.
به اين ترتيب Apple در اين فهرست ارزشمندترين شرکت در حوزه تکنولوژي است. اين شرکت با ارزش بازار 259 ميليون و 223 هزار دلاري در جايگاه سوم اين فهرست قرار گرفته است. بعد از Apple غول نرم افزاري دنياي تکنولوژي؛ يعني Microsoft با ارزش بازار 210 ميليون و 676 هزار دلار در جايگاه ششم اين فهرست و دوم در ميان شرکت‌هاي تکنولوژي قرار دارد. به اين ترتيب شرکت‌هاي ديگري مانندChina Mobile، General Electric، IBM، AT&T، Oracle، Vodafone، Google و Cisco Systems به ترتيب جايگاه‌هاي بعدي در ميان شرکت‌هاي تکنولوژي و جايگاه‌هاي هفتم، پانزدهم، هجدهم، نوزدهم، بيست‌وششم، سي‌ويکم، سي‌ودوم و سي‌وهفتم را در اين فهرست به خودشان اختصاص داده‌اند.

در ميان شرکت‌هاي توليدکننده لوازم مصرفي الکترونيک هم شرکت‌هاي Samsung Electronics، Canon، Panasonic، Sony، Philips و Toshibaبه چشم مي‌خورد که به ترتيب و در رتبه‌هاي چهل و سوم، نودونهم، دويست‌وبيست‌وسوم، دويست‌و‌چهل‌و پنجم، دويست ‌و ‌چهل ‌و‌ششم و چهارصدم قرار رفته‌اند. اين موضوع نشان مي‌دهد که شرکت‌هاي فعال در زمينه طراحي و توليد لوازم مصرفي الکترونيک هم با شرکت‌هاي تکنولوژي همراه شده و روند رشد را دنبال مي‌کنند، تا جايي که سهام اين شرکت‌ها در بازار بورس عرضه شده و ارزش بازار آنها را افزايش داده است.

حضور چشمگير شرکت‌هاي مخابراتي
در اين فهرست 500 تايي از ارزشمندترين شرکت‌هاي جهان، شرکت‌هاي فعال در حوزه مخابرات و موبايل تعداد زيادي از جايگاه‌ها را به خودشان اختصاص داده‌اند تا آنجا که حتي شرکت‌هاي مخابراتي از کشورهاي کوچک و نه چندان توسعه‌يافته جهان هم در اين فهرست قرار گرفته‌‌اند. اولين و در واقع ارزشمندترين شرکت مخابراتي حاضر در اين فهرست شرکت هنگ کنگي China Mobile است که با ارزش بازار 205 ميليون و 339 هزار دلاري در جايگاه هفتم قرار دارد. بعد از اين شرکت، شرکت‌هاي AT&T، Vodafone Group، Telefonica، Verizon Communication، Deutsche Telecom، France Telecom، Singapore Telecom، TeleSonera و China unicom به ترتيب ده شرکت فعال در زمينه مخابرات در اين فهرست هستند که به ترتيب رتبه‌هاي نوزدهم، سي‌ويکم، چهل‌ويکم، پنجاه‌وپنجم، صدودوم، صد و نهم، صد و هشتاد و هفتم، صد و نود و هفتم و دويست و دوازدهم را به خودشان اختصاص داده‌اند.

با اين حال شرکت‌هاي مخابراتي ديگري مانند:
MTN Group، Bharti Airtel، Telecom Italia، Emirates Telecommunications، Swisscom، Zain Group، Saudi Telecom و BT Group هم در اين فهرست وجود دارند که در ميان آنها شرکت‌هايي از کشورهاي نه چندان بزرگي مانند کويت و هندوستان حضور دارند تا نشاني باشند از پيشرفت و رشد اين کشورها در زمينه تکنولوژي و ارتباطات.

نرم‌افزاري‌ها اين‌بار کمرنگ‌تر از هميشه

در ميان حدود 50 شرکت تکنولوژي حاضر در اين فهرست شرکت‌هاي نرم‌افزاري با سهم 7 تايي، کمترين حضور را دارند. اين در حالي است که شرکت‌هاي سخت‌افزاري حضور نسبتا فعال‌تري در مقايسه با شرکت‌هاي نرم‌افزاري دارند و اين نشان از سرعت رشد سخت‌افزارهاي مختلف در ميان کاربران کشورهاي مختلف دارد. اين در حالي است که صنعت نرم‌افزار در سال‌هاي اخير رشد خوبي داشته است تا آنجا که وابستگي بيشتري را براي صنعت سخت‌افزار به وجود آورده است.
با اين اوصاف شرکت‌هاي نرم‌افزاري حاضر در اين فهرست 500 تايي به ترتيب شامل Microsoft از آمريکا در جايگاه هفتم، Oracle از آمريکا در جايگاه بيست‌وششم، Google از آمريکا در جايگاه سي و دوم، SAP از آلمان در جايگاه صد و يکم، Softbank از ژاپن در جايگاه دويست و پنجم، Wipro از هندوستان در جايگاه سيصد و هجدهم و شرکت آمريکايي Cognizant Technology Solutions در جايگاه چهارصدوبيست‌ونهم هستند.

در اين فهرست کوچک هفت تايي نام شرکتي از هندوستان مي‌تواند نمادي از رشد قابل توجه صنعت نرم‌افزار در اين کشور باشد؛ رشدي که بارها و بارها از سوي بزرگان اين عرصه و البته کارشناسان و تحليل‌گران بازار مورد توجه و بررسي قرار گرفته است.

اين فهرست 500 تايي از ارزشمندترين شرکت‌هاي جهان در حوزه‌ها و زمينه‌هاي مختلف علاوه بر ارزش بازار اين شرکت‌ها، نشان از اقبال عمومي و محبوبيت آنها در ميان مشتريان و کاربرانشان دارد.

درست به همين دليل هم اختصاص بيش از يک پنجم اين فهرست به شرکت‌هاي حوزه ICT مي‌تواند قابل توجه باشد.

Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image