جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
انقلاب اينترنت سريع‌تر و قوي‌تر از انقلاب صنعتي
-(3 Body) 
انقلاب اينترنت سريع‌تر و قوي‌تر از انقلاب صنعتي
Visitor 868
Category: کامپيوتر
براساس گزارش جديد مک‌کينسي (McKinsey)، انقلاب اينترنت بسيار سريع‌تر و قوي‌تر از انقلاب بزرگ صنعتي قرن نوزدهم است. اين گزارش همچنين حاکي است که سوئد در توزيع اينترنت در جهان پيشگام بوده و سود ناخالص حاصل از اينترنت در اين کشور 3/6 درصد است. از ميان کشورهاي آسيايي نيز کره جنوبي و ژاپن به ترتيب با سود ناخالص 6/4 و 4 درصد حاصل از اينترنت در اين منطقه پيشتاز بوده‌اند. بعد از اين دو کشور نيز هند و چين با 2/3 و 6/2 درصد قرار دارند.


***

اين تحقيقات در 13 کشور شامل کشورهاي گروه 8 به اضافه برزيل، چين، هند، کره جنوبي و سوئد انجام شده است. براساس اين گزارش، اينترنت در سال 2009 موجب رشد 2/3 درصد توليد ناخالص ملي در هند شد. اين ارزيابي‌ها نشان مي‌دهد که در مدت پنج سال منتهي به سال 2009 توليد ناخالص ملي هر يک از اين کشورها به طور متوسط 5 درصد رشد داشته است.

نتايج اين تحقيق که “اهميت اينترنت: تاثيرات جامع اينترنت روي رشد، شغل و رفاه” نام دارد، نشان مي‌دهد که به طور متوسط، اينترنت در تمام اين 13 کشور موجب رشد متوسط 4/3 درصدي توليد ناخالص ملي شده است.

اين تحقيقات همچنين نشان مي‌دهد که در سال 2009 در هنگ‌کنگ، اينترنت باعث رشد 12 ميليارد دلاري در اقتصاد اين کشور شده و پيش‌بيني مي‌شود که اين رشد در سال 2015 به 146 ميليارد دلار برسد.

مراکز اقتصادي پيشروي اروپا نيز به واسطه اينترنت در سال 2009، رشد 6 تا 7 درصدي توليد ناخالص ملي داشته‌اند.

بر اساس اين گزارش که مرکز مشاوره بوستون آن را اولين گزارش شناسايي ابعاد اقتصاد مبتني بر اينترنت در آسيا دانسته، در تمامي جوامع اينترنت نقش اساسي در تحول صنايع از جمله داد و ستد بين‌المللي، مالي و کسب‌وکارهاي کوچک داشته است.

اين گزارش توضيح مي‌دهد: رشد اقتصادي حاصل از مصرف اينترنت اکنون بيشتر از بخش‌هاي کشاورزي و انرژي است. به طوري‌که کشاورزي به طور متوسط 2/2 درصد از توليد ناخالص ملي را در اين 13 کشور تامين مي‌کند.

تاثير اينترنت بر مشاغل

در ميان کشورهاي توسعه‌يافته به غير از چين، برزيل و روسيه - اينترنت علاوه بر اينکه باعث رشد اقتصادي 21 درصدي شده، 500 هزار شغل را از بين برده، اما در عوض 2/1 ميليون شغل جديد ايجاد کرده است. اين به‌آن معناست که به ازاي هر شغلي که از بين رفته، 4/2 شغل جديد به واسطه اينترنت ايجاد شده است. اين مشاغل جديد باعث جذب طراحان نرم‌افزار، تکنسين‌هاي انفورماتيکي و کارشناسان امنيتي شده‌اند.

در اين گزارش آمده: بسياري از کارشناسان پيدايش اينترنت را با متغيرهاي ارتباطي ديگر مقايسه مي‌کنند، در حالي که بهتر است اين رويداد را با توسعه و تجاري شدن صنعت برق مقايسه کرد.

محققان مک‌کينسي مي‌گويند: تاثير اينترنت فقط به صنايع وب محدود نمي‌شود، بلکه 75 درصد از رشد اقتصادي شرکت‌هاي سنتي که خود را بازيگردانان اينترنت مي‌دانند، حاصل از اينترنت بوده است. آنها همچنين مي‌افزايند: با بررسي 4 هزار و 800 شرکت کوچک و متوسط در 13 کشور مشخص شد که رشد و سرعت توسعه کسب‌وکارهاي متکي بر اينترنت دو برابر کسب‌وکارهايي است که بر پايه اينترنت نيستند.

تاثير اينترنت بر رفاه

بر اساس اين گزارش، اينترنت همچنين سطح کيفي زندگي شهروندان کشورهاي توسعه يافته را بالا برده است. به طوري‌که در حدود 15 سال اخير، به دليل توسعه اينترنت، درآمد سرانه هر فرد 500 دلار افزايش يافته است. اين درحالي است که اين ميزان درآمد سرانه در انقلاب بزرگ صنعتي در مدت 50 سال به دست آمد.

مک کينسي پيش‌بيني کرده است که کسب و کار مرتبط با رايانش ابري تا سال 2015 حدود 85 ميليارد دلار سود خواهد داشت. به گفته اين موسسه، آمريکا حدود 30 درصد از سود جهاني حاصل از خدمات اينترنت را در اختيار دارد.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image