جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
با تشکر از شهرداري، نگران گوگل نباشيد!
-(4 Body) 
با تشکر از شهرداري، نگران گوگل نباشيد!
Visitor 772
Category: کامپيوتر
بزرگراه فناوري -هفته گذشته فضاي ICT کشور با يک خبر داغ که اتفاقا اين‌بار مورد توجه سردبيران اکثر روزنامه‌هاي کشور نيز قرار گرفت، حال و هواي جديدي به محافل کارشناسي داد. "ممنوعيت واردات گوشي‌هاي تلفن‌همراه مسافري" خبري بود که هفته گذشته در چشم‌نوازترين ناحيه صفحه نخست اکثر روزنامه‌هاي کشور جا خوش کرد تا همه بدانند که از اين پس بايد قيد خريدن ارزان‌تر گوشي از دبي را نيز از سر خود بيرون کنند.

ظاهرا ستاد مركزي مبارزه با قاچاق كالا و ارز قصد هيچ‌گونه مسامحه‌اي را در اين خصوص ندارد، چنانچه دبير اين ستاد در نشست خبري هفته گذشته از ممنوعيت وارد كردن گوشي تلفن‌همراه از سوي مسافران خبر داد و عنوان كرد: به‌طور قطع ترخيص گوشي‌هاي تلفن‌همراه متفرقه از سوي گمرك مشروط به تاييد از سوي نمايندگي مربوط به آن است.

حال اينکه واقعا گمرکات کشور چگونه قادر به کنترل جيب تک‌تک مسافران بوده و با يافتن يک گوشي تلفن‌همراه بايد آن را روشن کرده تا مطمئن شوند گوشي قانوني يا غيرقانوني است، باشد به حساب همان گمرکات.

اما نبايد فراموش کرد که محدوديت بي‌سابقه واردات گوشي آن هم تا حد مسافري، به برنامه دولت جهت حمايت از توليد داخلي گوشي تلفن‌همراه بازمي‌گردد.

اول سال و به‌منظور حمايت از توليد داخلي تعرفه واردات چهار درصدي گوشي به 60 درصد افزايش يافت تا شش ماه بعد گمرک اعلام کند که قاچاق گوشي تلفن‌همراه 60 درصد افزايش يافت و در حقيقت درآمد دولت از اين بابت به‌نسبت سال قبل هيچ تفاوتي نکرد. خبر آخر از توليد تلفن‌همراه داخلي آنکه شرکت‌هاي ايراني همچنان به‌دنبال يافتن يک شريک داخلي براي توليد گوشي در داخل هستند و هفته گذشته نيز همچنان خبري فراتر از حرف و مذاکره منتشر نشد.

شهرداري متشکريم!

نصب آنتن‌هاي ‌BTS گذشته از آنکه به يک معضل تبديل شده، به موضوعي براي توجيه و بهانه مشکلات تلفن‌همراه در تهران نيز تبديل شده بود. قرار دادن چند آنتن‌موبايل در زمين آن‌قدر پيچيده شد که کار را به هيات‌دولت کشاند. هيات دولت نيز بخشنامه و دستور ويژه به دولتي‌ها داد تا امکان نصب آنتن را بدهند. در حقيقت اپراتورها و پيمانکاران ارتباطات سيار در کشور به علت عدم همکاري شهرداري‌ها در تهران تقريبا زمين‌گير شده بودند، به‌نحوي که ايرانسل نيز اعلام کرد اگر شهرداري بگذارد تا پايان سال تهران را تحت پوشش قرار مي‌دهيم. مخابرات و پيمانکاران هم مشکل آنتن‌دهي را متوجه شهرداري تهران مي‌دانستند و در يک کلام شهرداري کليد طلايي عدم توسعه ارتباطات سيار شده بود. اما اينکه چه شد ما نيز نمي‌دانيم، ولي هفته گذشته بالاخره شهرداري تهران "بله" گفت و با نصب هزار آنتن در تهران موافقت کرد. ما نيز از اين بابت که شهرداري اجازه داد که از مشکلات مردم کم شود و تا اين حد ازخودگذشتگي نشان داد متشکريم!

ليست نه‌چندان سياه

پيمانکاران مخابرات که قرار بود ارديبهشت‌ماه سال جاري تعهدات خود را به اجرا برسانند، شش ماه فرصت خواستند تا بعد از اين مدت دوباره به راس اخبار بيايند. سه پيمانكار عمومي (GC) قرار بود چهار هزار و 641 سايت BTS را در ارديبهشت‌ماه امسال تحويل دهند، اما تنها توانسته‌اند 20 درصد از تعهد خود را انجام دهند.

اين بدقولي که دلايل زيادي را نيز پيرامون آن مطرح کردند کار را به جايي کشاند تا مديرعامل شرکت مخابرات دو شرکت را در فهرست مغضوبين مخابرات قرار دهد. اين اتفاق رخ داد تا دو شرکت "بهين ارتباط" و "پارس ايراتل" راهي چيزي به‌نام ليست سياه مخابرات شوند. در ابتدا تصور بر اين بود که قرار گرفتن نام اين دو شرکت در فهرست مذکور در حقيقت به‌منزله لغو قرارداد ايشان تلقي مي‌شود، ليکن دو روز بعد موضوع شکل ديگري به خود گرفت.

مديرعامل شرکت مخابرات ليست سياه خود را اين‌گونه تعريف کرد که ‌‏ منظور آن است که اين شركت‌‏ها از اين پس مجاز نيستند در قراردادهاي جديد شركت مخابرات ايران حضور داشته باشند و قطع همکاري با ايشان موضوعي است که شرکت ارتباطات سيار بايد تشخيص دهد. ولي اينکه در نهايت تکليف پيمانکاران تاخيرکار به کجا کشيد و آيا قرار گرفتن در ليست سياه، گره کار توسعه ارتباطات سيار کشور را باز کرد، ما نيز سرگردانيم.

بخشنامه‌متغير


اينترنت و بخشنامه معروف مربوط به آن که چندي پيش از نوع پرسرعتش ممنوع شد، از آن بخشنامه‌هايي است که از فرداي صدورش در حال تغيير و تغيير است. اول اعلام شد که اينترنت پرسرعت ممنوع است ولي چندي بعد بخشنامه مذکور که به‌نظر مي‌رسيد بعد از ابلاغ در حال تدوين است، اشکال جديدي به خود گرفت و هفته گذشته رييس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي مراكز دانشگاهي و تحقيقاتي، مشروط به نصب فيلترينگ را از محدوديت مستثنا‌ کرد.

اگرچه در رسانه‌ها نيز قبلا اعلام شده بود که مشکلي براي دسترسي به اينترنت پرسرعت ندارند. کمي قبل‌تر هم اعلام شد کاربران خانگي که هدف اصلي بخشنامه مذکور بودند نيز در صورت اعلام دلايل نياز به دسترسي به اينترنت پرسرعت و موافقت با دلايل ايشان، مشکلي براي استفاده ندارند.

از اين‌رو بايد منتظر ماند و ديد که طي روزهاي آتي چه بخش‌هاي جديدي از بخشنامه مذکور ابلاغ مي‌شود.

نتايج اوليه شماره‌هاي رند

خبر ديگر آنکه هفته گذشته نتايج اوليه مزايده شماره‌هاي رند تلفن‌همراه که پيش‌بيني مي‌شد مخابرات 547 ميليارد تومان از بابت فروش آن‌ها سود کند، منتشر شد. نتايج اوليه نشان داد بالاترين قيمت برنده ‌000/100/72 ريال (براي شماره‌‌09122111111، با قيمت پايه‌‌000/300/36 ريال) و كمترين قيمت برنده ‌000/500/6 ريال (براي شماره ‌09122002827، با قيمت پايه‌000/000/6 ريال) است.

مديرعامل شرکت مالک سيم‌کارت‌هاي رند در اين مورد گفته بود اگر تعداد چنداني از اين سيم‌كارت‌ها در اين مزايده فروش نرفت، باز هم مزايده در مراحل مختلف برگزار مي‌شود.

به ‌عقيده‌او،‌خريداري 180 سند براي اولين مزايده مناسب بوده، چراكه مزايده تنها در تهران برگزار شد؛ ممكن است قيمت‌هاي پيشنهادي مقداري بالا بوده باشد كه بايد بازنگري شود.

نگران گوگل نباشيد


هفته گذشته درج خبري در يکي از خبرگزاري‌ها و متعاقبا سايت‌هاي خبري مختلف مقامات زيادي را به واکنش واداشت. موضوع مربوط به غول جست‌وجو در اينترنت يعني گوگل مي‌شد که ظاهرا فردي فيلمي را روي اين سايت گذاشته بود و در آن يکي از شهرهاي ايران را متعلق به آذربايجان دانسته بود. موضوع به همان سرعت که بالا گرفت و حتي به تيتر اول يک روزنامه نيز تبديل شد، به همان سرعت نيز از کانون توجه رسانه‌ها خارج شد، چراکه موضوع ربطي به گوگل نداشت و به عبارتي شايد در سطح توجه يک وبلاگ نيز قرار نداشت.

ايرانسل ...

از اپراتور دوم پرسروصداي چهار هفته پيش، اين روزها چندان خبري نيست. اين اپراتور که با آغاز به کار خود قصد داشت در فاز اول 350 هزار سيم‌کارت بفروشد، بر اساس آخرين و جديدترين اخبار منتشره که مربوط به دو هفته قبل مي‌شود، موفق به فروش بيشتر از 170 هزار سيم‌کارت نشده است.(البته همين آمار را نيز خود ايرانسلي‌ها اعلام کرده‌اند)

اگرچه دلايل زيادي در خصوص عدم استقبال از اين اپراتور در جرايد و رسانه‌ها مطرح شد، ليکن مديران ايرانسل که ترجيح نمي‌دهند به هيچ‌وجه من‌الوجوه به روزنامه‌نگاران پاسخ‌گو باشند، تصور کردند که سقف اعتبار 20 هزار توماني مانع اصلي عدم استقبال خريداران محسوب مي‌شود. پيش از اين اعلام شده بود سيم‌كارت‌هاي ايرانسل 20 هزار تومان اعتبار دارند و مشتركان براي استفاده بيشتر، بايد مبلغي به‌عنوان اعتبار در اختيار ايرانسل قرار دهند، در غير اين صورت، تلفن آن‌ها قطع خواهد شد. ليکن هفته گذشته اين محدوديت از طرف ايرانسل برداشته شد.


Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image