جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
برترين شرکت‌هاي تکنولوژي جهان
-(0 Body) 
برترين شرکت‌هاي تکنولوژي جهان
Visitor 826
Category: کامپيوتر
ترين‌ها هميشه در هر زمينه جالب بوده و هستند. حالا در اين ميان اگر اين ترين‌ها مربوط به مسائل روزمره و مواردي باشد که افراد بيشتر با آن سر و کار دارند، طبيعتا جالب‌تر هم مي‌شوند.

مجله معتبر فوربس سال‌ها است که ترين‌ها را در زمينه‌هاي مختلف انتخاب و معرفي مي‌کند. اين بار اما اين مجله به بررسي و انتخاب برترين و بزرگ‌ترين شرکت‌هاي جهان پرداخته و آنها را معرفي کرده است. براي اين کار تحليلگران فوربس اطلاعات مورد نيازشان درباره شرکت‌ها را از موسسات Interactive Data، Thomson Reuters Fundamentals و Worldscope گردآوري کرده‌اند.

کارشناسان فوربس اما در جست‌وجو براي بزرگ‌ترين شرکت‌هاي دنيا چهار عامل فروش، سود، دارايي‌ها و ارزش بازار آنها را مورد بررسي قرار داده‌اند. البته اين آمار تنها تا پايان ماه مارس مورد تحليل قرار گرفته‌اند. با اين اوصاف از ميان بيش از دو هزار شرکت مختلف، صد شرکت برتر و بزرگ انتخاب و معرفي شده‌اند. اگر چه جايگاه اولين و برترين شرکت دنيا در اين فهرست به JPMorgan Chase که يک شرکت مالي و سرمايه‌گذاري بزرگ در سطح جهان است، اختصاص يافته، اما شرکت‌هاي بزرگ و فعال تکنولوژي مثل هميشه جايگاه خاص خودشان را در ميان برترين و بزرگ‌ترين شرکت‌هاي جهان دارند.

اين شرکت‌ها به خاطر تاثيرگذاري زيادشان در زندگي روزمره افراد دنيا و تغيير سبک زندگي آنها، در اين سال‌ها توانسته‌اند بهترين رتبه‌ها را در دسته‌بندي‌هاي مختلف شرکت‌هاي جهان در اختيار بگيرند.
General Electric: اين شرکت آمريکايي در واقع تنها شرکت تکنولوژي است که در ميان ده شرکت برتر دنيا و در رتبه سوم قرار دارد. اين شرکت که در سال 1892 تاسيس شده است، اين روزها سرمايه بازاري برابر 19/216 ميليارد دلار دارد. در حال حاضر «جفري ايملت» مدير عامل اين شرکت است و تعداد کارمندان آن به 287 هزار نفر مي‌رسد. آخرين آمار مربوط به فروش اين شرکت برابر 2/216 ميليارد دلار بوده و جايگاه آن از نظر فروش، سود، دارايي‌ها و ارزش بازار به ترتيب چهاردهم، سي‌ويکم، سي و پنجم و هشتم است. اين شرکت در حال حاضر به صورت فعالي در بيش از 100 کشور مختلف جهان محصولاتش را ارائه مي‌کند.

AT&T: بزرگ‌ترين شرکت مخابراتي آمريکا اما در جايگاه چهاردهم اين جدول قرار دارد. اين شرکت در حال حاضر با 265410 نفر کارمند با مديرعاملي «راندال استفنسون» و فروش 28/124 ميليارد دلاري اداره مي‌شود. ارزش بازار اين شرکت در حال حاضر به 2/168 ميليارد دلار مي‌‌رسد.

Vodafone: جايگاه بيست و هفتم اين جدول به شرکت بزرگ مخابراتي انگلستان اختصاص دارد. اين شرکت در سال 1984 تاسيس شده است و در حال حاضر با 84990 نفر کارمند، «ويتوريو کولائو» آن را مديريت مي‌کند. آخرين آمار مربوط به فروش اين شرکت برابر 48/67 ميليارد دلار بوده است و ارزش بازار آن به 2/148 ميليارد دلار مي‌رسد. Vodafone در حال حاضر در بيش از 30 کشور جهان خدماتش را ارائه مي‌دهد.
IBM و Telefonica: يکي از بزرگ‌ترين شرکت‌هاي کامپيوتري آمريکا در جايگاه سي و يکم اين فهرست قرار دارد. IBM در حال حاضر فروش 87/99 ميليارد دلاري داشته و ارزش بازار آن به 1/198 ميليارد دلار مي‌رسد. شرکت بزرگ مخابراتي اسپانيا يعني Telefonica هم با ارزش بازار 3/113 ميليارد دلار همراه با IBM در جايگاه سي و يکم قرار دارد. اين شرکت در حال حاضر فروشي برابر 31/81 ميليارد دلار را براي خودش به ثبت رسانده است.
Samsung: اين شرکت کره‌اي فعال در اين فهرست جايگاه سي و سوم را به خودش اختصاص داد. ارزش بازار اين شرکت به 9/112 ميليارد دلار مي‌رسد و ميزان فروش آن برابر 79/133 ميليارد دلار است. اين شرکت در حال حاضر 89741 نفر کارمند داشته و «جي سئونگ چوي» مديرعامل آن است.

China Mobile: بزرگ‌ترين شرکت ارائه‌دهنده خدمات مخابراتي چين در حال حاضر با ارزش بازار 1/192 ميليارد دلار و فروش 8/71 ميليارد دلاري در جايگاه سي و چهارم فهرست برترين شرکت‌هاي جهان قرار دارد. اين شرکت 153098 نفر کارمند دارد و تعداد کاربران آن تا پايان ماه آوريل به حدود 544 ميليون نفر رسيده است.

HP: يکي از بزرگ‌ترين توليدکنندگان کامپيوترهاي شخصي ايالات‌متحده و البته جهان جايگاه چهل و دوم اين فهرست را به خودش اختصاص داده است. اين شرکت در حال حاضر با فروشي برابر 2/127 ميليارد دلار، ارزشي برابر 3/90 ميليارد دلار در بازار دارد. اين شرکت که در سال 1939 راه‌اندازي شده است در حال حاضر توسط «لئو آپوتکر» مديريت مي‌شود و تعداد کارمندان آن به 324600 نفر مي‌رسد. فعاليت‌هاي اين شرکت حتي از سطح جهاني هم گذشته و يکي از توليدکنندگان بزرگ محصولات و تجهيزات مورد نياز دولت‌هاي کشورهاي مختلف به حساب مي‌آيد. HP در سال‌هاي اخير با خريد شرکت‌هاي نرم‌افزاري براي حضور پر رنگ‌تر در حوزه‌هاي مختلف تلاش مي‌کند.


Apple: پر طرفدارترين و جنجالي‌ترين شرکت کامپيوتري آمريکا و شايد حتي دنيا در فهرست برترين و بزرگ‌ترين شرکت‌هاي جهان رتبه چهل و هفتم را به خودش اختصاص داده است. Apple در حال حاضر با فروش 3/76 ميليارد دلاري، ارزشي برابر 3/324 ميليارد دلار در بازار دارد. اين شرکت که در سال 1976 تاسيس شده، با 46600 نفر کارمند توسط «استيو جابز» مدير محبوب و پر طرفدارش اداره مي‌شود. Apple در سال‌هاي اخير و با طراحي و توليد محصولاتي مانند iPhone و iPad توانسته انقلابي بزرگ در بازار محصولات ديجيتال شخصي و قابل حمل ايجاد کند. اين روزها ديگر محصولات اين شرکت را در هر گوشه دنيا مي‌توان ديد، حتي کشورهاي کوچک و نه چندان پيشرفته.

Microsoft: بزرگ‌ترين شرکت نرم‌افزاري دنيا حالا به عنوان پنجاهمين شرکت برتر جهان شناخته مي‌ شود. اين شرکت با فروش 7/66 ميليارد دلاري و ارزش بازار 8/215 ميليارد دلاري اين جايگاه را به خودش اختصاص داده است. اين شرکت که در سال 1975 توسط «بيل گيتس» تاسيس شد، حالا با 89 هزار نفر کارمند توسط «استيو بالمر» اداره مي‌شود. اين روزها محصولات Microsoft شايد حتي بيشتر از نام خود شرکت و مسوولانش در جهان شناخته شده باشند.

Verizon Communications: اين شرکت مخابراتي بزرگ در حال حاضر با ارزش بازار 3/101 ميليارد دلاري در جايگاه شصت و چهارم قرار دارد. اين شرکت آمريکايي يکي از به روزترين شرکت‌هاي مخابراتي جهان است که از سال 1995 فعاليت مي‌کند. اين شرکت در حال حاضر با 194400 نفر کارمند، فروش 56/106 ميليارد دلاري دارد.

France Telecom: بزرگ‌ترين شرکت مخابراتي فرانسه در فهرست برترين شرکت‌هاي جهان جايگاه هفتاد و چهارم را به خودش اختصاص داده است. اين شرکت ارزش بازاري برابر 7/56 ميليارد دلار داشته و فروش آن به 9/60 ميليارد دلار رسيده است.

Cisco Systems: يک شرکت آمريکايي بزرگ و شناخته شده در زمينه تجهيزات شبکه در دنيا که حالا در اين فهرست رتبه هشتاد و هفتم را در اختيار دارد. ارزش بازار اين شرکت برابر 2/99 ميليارد دلار بوده و فروش آن به 4/42 ميليارد دلار مي‌رسد. اين شرکت از سال 1984 در حال فعاليت است و در
حال حاضر با 70700 نفر کارمند توسط «جان چمبرز» يکي از بزرگان عرصه تکنولوژي اداره مي‌شود.

Intel: بزرگ‌ترين توليد کننده قطعات نيمه رسانا در صنعت کامپيوتر و تکنولوژي جايگاه نود و سوم را در فهرست برترين شرکت‌هاي جهان به خودش اختصاص داده است. اين شرکت آمريکايي با فروش 6/43 ميليارد دلاري و ارزش بازار 5/114 ميليارد دلاري اين رتبه را به دست آورده است. اين شرکت از سال 1968 تاسيس شده و در حال حاضر با 82500 نفر کارمند توسط «پل اوتليني» مديريت مي‌شود.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image