جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
برترين شرکت‌هاي تکنولوژي در جهان
-(0 Body) 
برترين شرکت‌هاي تکنولوژي در جهان
Visitor 850
Category: کامپيوتر
عرصه تکنولوژي در سال‌هاي اخير به يکي از پر رونق‌ترين و به روزترين صنعت‌هاي دنيا تبديل شده است. در حقيقت به همين دليل هم بود که سال ميلادي 2009 با وجود رکود اقتصادي شديد در سرتاسر دنيا که همه صنايع و تجارت‌ها را از خودش متاثر کرده بود، نتوانست تاثير چندان چشمگيري روي تکنولوژي و صنايع وابسته به آن بگذارد.

با اين اوصاف است که همه نگاه‌ها به سمت مديريت و سياست‌هاي کاري شرکت‌هاي فعال در اين عرصه متمرکز مي‌شود. همين موضوع هم باعث شده است تا شرکت‌هاي بزرگ تکنولوژي حالا به قطب‌هاي مالي بزرگي تبديل شده و در رتبه‌بندي‌هاي مختلف جايگاه‌هاي خوبي را به خودشان اختصاص بدهند.


مجله معتبر Fortune يکي از مجلاتي است که هر سال به بررسي و انتخاب بهترين شرکت‌ها، مدير عامل‌ها و برترين شرکت‌ها از نظر ميزان پرداخت حقوق به کارمندان در سطح جهان مي‌پردازد. فهرست‌هاي منتشر شده از سوي اين مجله در سال‌هاي اخير تعداد قابل توجهي از شرکت‌هاي بزرگ فعال در زمينه تکنولوژي را در خود داشته‌اند.

رتبه‌بندي امسال اين مجله هم مانند تمام سال‌هاي گذشته تعدادي از بزرگ‌ترين و برترين شرکت‌هاي تکنولوژي را در خودش جا داده است. اين رتبه‌بندي‌ها در زمينه‌هاي مختلف انجام شده است و در هر کدام از آنها نام بعضي از اين شرکت‌ها به چشم مي‌خورد.


اين در حالي است که بعضي از شرکت‌هاي بزرگ تکنولوژي که در سال‌هاي گذشته در اين فهرست قرار داشتند حالا ديگر به غايبان بزرگ فهرست امسال تبديل شده‌اند. البته در اين ميان عوامل مختلفي موثر هستند تا يک شرکت را در اين فهرست و در رده‌هاي متفاوت آن قرار بدهند. به طور کلي، اما مي‌توان گفت که بحران مالي سال گذشته و کاهش تعداد کارمندان مهم‌ترين عوامل در کاهش تعداد بعضي شرکت‌هاي تکنولوژي در فهرست امسال هستند.


بهترين شرکت‌ها



در ميان فهرست «ترين‌ها»ي مختلف مجله Fortune، اما گويا فهرست بهترين شرکت‌هاي جهان براي کار در آنها بيشتر از بقيه فهرست‌ها جالب‌توجه است. اين فهرست در واقع شامل صد شرکت برتر جهان از نظر کار در آنها است که شرکت‌هاي تکنولوژي در رتبه‌هاي مختلف آن جا خوش کرده‌اند. در اين ميان، اما از ميان ده شرکت اول سه شرکت در دسته شرکت‌هاي تکنولوژي قرار مي‌گيرند. به طور کلي، اما در اين فهرست صد تايي تنها نام هشت شرکت بزرگ و فعال در عرصه تکنولوژي به چشم مي‌خورد؛ در حالي که اين تعداد در سال 2009 به بيش از ده شرکت مي‌رسد. شايد بزرگ‌ترين شرکت غايب در اين فهرست شرکت موفق و بزرگ Apple باشد که در فهرست سال‌هاي گذشته حضور داشت و امسال هيچ اثري از آن در اين فهرست نيست. با اين اوصاف برترين شرکت‌هاي تکنولوژي بر اساس انتخاب مجله Fortune و به ترتيب عبارتند از:

Google: اين شرکت در فهرست امسال در جايگاه چهارم قرار گرفته است؛ در حالي که اين جايگاه نسبت به فهرست سال 2009 هيچ تغييري نکرده است. بزرگ‌ترين موتور جستجوي اينترنتي جهان حالا تصميم دارد در سال 2010 هزاران نفر کارمند جديد را به ليست حقوقي‌اش اضافه کند؛ اين در حالي است که قيمت سهام اين شرکت در بازار بورس سال 2009 کاهش چشمگيري داشته است. درآمد سالانه‌ اين شرکت تا پايان سال 2008 برابر 21 ميليارد و 795 ميليون دلار بوده است.
NetAPP: اين شرکت که يکي از توليدکنندگان بزرگ نرم‌افزارهاي مهندسي در جهان است، حالا در جايگاه هفتم اين فهرست قرار دارد. رتبه اين شرکت در سال ميلادي گذشته اول بود؛ اما به هر حال رکود اقتصادي اين شرکت را هم بي نصيب نگذاشت. اين شرکت بخش بزرگي از سهام خودش را در اختيار کارمندانش قرار داده و به اين ترتيب آنها را در سود خود سهيم کرده است. درآمد اين شرکت تا پايان سال 2008 برابر 3 ميليارد و 535 ميليون دلار بوده است.


Qualcomm: اين شرکت يکي از رهبران توليد تجهيزات وايرلس است که با شعار «مردم خوب مي‌توانند کارهايشان را به بهترين صورت انجام بدهند» فعاليت مي‌کند. اين شرکت به خاطر ايجاد زمينه براي فعاليت‌هاي اجتماعي کارمندانش شهرت خوبي دارد تا جايي که تيم بيسبال کارمندان آن موفقيت‌هاي خوبي در اين سال‌ها به‌دست آورده است. درآمد سالانه اين شرکت تا پايان سال 2008 برابر 11 ميليارد و 142 ميليون دلار بوده است.


Cisco: اين شرکت در فهرست امسال در جايگاه شانزدهم قرار دارد؛ در حالي که رتبه آن در سال 2009 ششم بوده است. يکي از شرکت‌هاي دره تکنولوژي در حال حاضر يکي از بزرگ‌ترين مهدکودک‌ها را براي فرزندان کارمندانش تاسيس کرده است. اين مهد کودک در حال حاضر 800 کودک را در خودش جا داده است که والدينشان مي‌توانند آنها را از مقر اصلي اين شرکت با استفاده از کامپيوتر کنترل کنند. درآمد سالانه اين شرکت در سال 2009 برابر 39 ميليون و 500 هزار دلار بوده است.


Adobe Systems: اين شرکت بزرگ نرم‌افزاري اگر چه درصد رشد شغلي منفي چهار را در سال 2010 براي خودش ثبت کرده است؛ اما همچنان در جايگاه 42 اين فهرست قرار دارد. رتبه اين شرکت در فهرست سال 2009 اما يازدهم بوده است. اين شرکت، اما به خاطر خدمات رفاهي مناسبي که در اختيار کارمندانش قرار مي‌دهد، در جهان شناخته مي‌شود. درآمد سالانه اين شرکت در سال 2008 برابر 3 ميليارد و 580 ميليون دلار بوده است.


Salesforce.com: اين شرکت که در زمينه تجارت الکترونيک فعاليت مي‌کند در فهرست امسال در جايگاه 43 و در فهرست سال 2009 در جايگاه 55 قرار داشته است. در طول دو سال گذشته اين شرکت بيش از هزار نفر کارمند جديد را به ليست حقوقي‌اش اضافه کرده است. درآمد سالانه اين شرکت هم در سال 2008 به يک ميليارد و 76 ميليون دلار رسيده بود.


Microsoft: غول نرم‌افزاري جهان که در فهرست سال گذشته در جايگاه 38 قرار داشت، در فهرست امسال جايگاه 51 را به خودش اختصاص داده است. اين شرکت به خاطر درآمد بالاي کارمندانش در ميان فعالان عرصه تکنولوژي شناخته مي‌شود. درآمد اين شرکت تا پايان سال 2008 برابر 58 ميليارد و و440 ميليون دلار بوده است.

Intel: يکي از بزرگ‌ترين شرکت‌هاي سخت‌افزاري جهان و البته بزرگ‌ترين توليدکننده پردازنده در دنيا حالا در انتهاي فهرست شرکت‌هاي برتر امسال و در جايگاه 98 قرار گرفته است. اين شرکت هر چند در سال 2009 هيچ کارمندي را به خاطر رکود اقتصادي اخراج نکرد؛ اما هيچ استخدامي هم در طول سال 2009 تا حالا نداشته است.


شرکت‌هايي با بالاترين حقوق پرداختي
يکي از فهرست‌هاي معتبر مجله Fortune، فهرستي از 25 شرکت برتر جهان از نظر ميزان حقوق پرداختي به کارمندان است. در اين فهرست هم نام هفت شرکت تکنولوژي به چشم مي‌خورد.
اولين شرکت Salesforce.com است که در جايگاه دوم اين فهرست قرار دارد. اين شرکت فعال در حوزه تجارت الکترونيک به طور متوسط 249 هزار و 607 دلار در ماه به کارمندانش مي‌پردازد. دومين شرکت تکنولوژي در اين فهرست يک شرکت نرم‌افزاري به نام Brocade Communication Systems است که با حقوق پرداختي متوسط ماهانه 170 هزار و 175 دلار در جايگاه دهم اين فهرست قرار گرفته است.
شرکت بزرگ نرم‌افزاري Adobe Systems اما با پرداخت متوسط سالانه 153 هزار و 345 دلار به کارمندانش جايگاه يازدهم اين فهرست را به خودش اختصاص داده است. Cisco هم در اين فهرست و در جايگاه 14 قرار گرفته است. اين شرکت بزرگ هم به طور متوسط در هر سال 135 هزار و 877 دلار به کارمندانش مي‌پردازد.
جايگاه بعدي و 15 اين فهرست به شرکت NetAPP اختصاص دارد که در هر سال به طور متوسط 132 هزار و 396 دلار به کارمندانش مي‌پردازد. غول نرم‌افزاري دنيا که سال‌ها به خاطر پرداخت حقوق بالا به کارمندانش در جهان شناخته مي‌شد، حالا با پرداخت متوسط سالانه 120 هزار و 657 دلار در جايگاه 23 اين فهرست قرار دارد.
Intel اين بار هم در اواخر فهرست و در جايگاه 24 قرار دارد. اين شرکت بزرگ به طور متوسط در هر سال 118 هزار و 295 دلار به کارمندانش مي‌پردازد.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image