جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
به دنبال تصدي‌گري نباشيد
-(3 Body) 
به دنبال تصدي‌گري نباشيد
Visitor 788
Category: کامپيوتر
ايلنا- رييس كميته مخابرات مجلس، گفت: طبق ساختاري كه براي وزارت ارتباطات تعيين شده، اين وزارتخانه بايد به سياست‌‏گذاري و نظارت بپردازد، نه ادامه و حتي توسعه تصدي‌‏گري.
رمضان‌‏علي صادق زادهبا بيان اين مطلب، اظهارداشت: اين وزارتخانه بايد بر روي ارتقاي كيفيت و نظارت بر عملكرد اپراتورهاي مختلف و نيز بر حوزه‌‏هاي مخابرات و پست تمركز داشته باشد و تصدي‌‏گري را طبق اصل 44 رها كرده و به مرور زمان فعاليت‌‏هاي خود را به بخش خصوصي و تعاوني واگذار كند.
نايب رييس اول كميسيون صنايع و معادن، گفت: وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات بايد طبق برنامه چهارم سالانه 20 درصد از فعاليت هاي خود را كاهش دهد و طبق بند "ج" اصل 44، در جايي كه بخش خصوصي و يا تعاوني فعال هستند، دولت ديگر نمي‌‏تواند فعاليت‌‏هاي خود را توسعه دهد.
وي، ادامه داد: توسعه شبكه فعلي اپراتور اول باتوجه به اين‌‏كه در 12سال اخير با استفاده از تكنولوژي كشورهاي مختلف طراحي شده و داراي لايه‌‏هاي مختلف است از نظر فني به صلاح نيست.
صادق زاده، در ادامه به دلايل موافقان واگذاري سيم كارت توسط دولت اشاره كرد و گفت: موافقان مي‌‏گويند بازار نياز به 40ميليون سيم كارت دارد، اما هنوز كشور به اين مرز نرسيده است و نياز به اصلاح دارد.
وي، در پاسخ به اين نظر موافقان، افزود: بازار نياز به 40ميليون سيم كارت دارد؛ اما وظيفه وزارت ارتباطات سياست‌‏گذاري و دادن اجازه به اپراتورها براي تامين سيم كارت است، نه واگذاري آن از سوي خود.
رييس كميته مخابرات مجلس، گفت: موافقان مي‌‏گويند در برنامه چهارم توسعه به دولت تكليف شده كه ضريب نفوذ تلفن همراه را به 35 درصد و تلفن ثابت را به 50 درصد برساند و ما نيز در اين راستا حركت مي‌‏كنيم.
صادق زاده، گفت: درست است كه در برنامه وظايفي براي دولت معين شده؛ اما درهيچ جاي برنامه گفته نشده كه دولت بايد خود اين كار را انجام دهد.
وي، توضيح داد: دولت بايد براي تحقق وظايف خود بسترسازي و فضا سازي كند تا بخش خصوصي با استفاده از توان مناسب اپراتورها اين كار را انجام دهد.
رييس كميته مخابرات مجلس، افزود: موافقين مي‌‏گويند با واگذاري سيم كارت از سوي شركت ارتباطات سيار قيمت سيم كارت كاهش يافته است؛ حال آن كه سيم كارت يك كالاي تجاري محسوب نمي‌‏شود و بايد به قيمت نزديك به صفر در اختيار مردم قرار گيرد و كاهش قيمت آن نيز با فعال شدن شركت‌‏هاي مختلف خصوصي امكان‌‏پذير شده است.
وي، گفت: بايد عرضه سيم كارت به وسيله اپراتورهاي مختلف و نه دولت به حدي برسد كه بازار اشباع شود و سيم كارت مثل كشورهاي ديگر با قيمت ناچيز يا حتي رايگان در اختيار مردم قرار بگيرد.
رييس كميته مخابرات مجلس، افزود: موافقين مي‌‏گويند چرا در مورد تلفن همراه، مجلس سد راه وزارت ارتباطات مي‌‏شود و در زمينه تلفن ثابت هيچ صحبتي نمي‌‏شود.
وي، گفت: ما در پاسخ مي‌‏گوييم نه تنها در مورد تلفن همراه بلكه در ارتباط با تلفن ثابت هم معتقديم دولت بايد از تصدي گري دست بردارد.
صادق زاده، خاطرنشان كرد: موافقين مي‌‏گويند درآمد حوزه تلفن همراه زياد است؛ پس چرا اين درآمد نصيب دولت نشود.
وي، در پاسخ به موافقين، گفت: با توجه به بافت اداري، دولت هزينه‌‏هاي بالايي هم مي‌‏پردازد، بنابراين مردم نيز مجبور مي‌‏شوند اين هزينه‌‏ها را تحمل كنند، حال آن‌‏كه اين هزينه‌‏ها نبايد از جيب مردم پرداخت شود.
رييس كميته مخابرات مجلس، ادامه داد: در مجموع دلايل متعددي از سوي موافقان مطرح مي‌‏شود كه همه آنها پاسخ‌‏هاي روشن و مشخصي دارد.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image