جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پروژه بزرگ آنلاين کردن کتابخانه بريتانيا
-(2 Body) 
پروژه بزرگ آنلاين کردن کتابخانه بريتانيا
Visitor 931
Category: کامپيوتر
آي تي ايران - کتابخانه بريتانيا بيش از 100 هزار جلد کتاب قديمي را که پيش از اين اجازه دسترسي عمومي به آن را نميداد به صورت آنلاين در اختيار همه قرار مي دهد.

اين پروژه روي کتاب هاي قرن نوزدهم متمرکز شده که تعداد زيادي از آنان پس از چاپ نخست ديگر تجديد چاپ نشده اند.

مسوولان کتابخانه اعتقاد دارند که دسترسي آنلاين به اين کتاب ها به خصوص به کمک معلمان و استادان خواهد آمد. به گفته آنان اگر چنين امکاني پيش از اين براي نسل تحصيل کرده فعلي هم فراهم بود هم اکنون اين نسل از ادبيات غني برخوردار مي شد.



تخمين زده مي شود که روزانه 50 هزار صفحه در اين پروژه مورد اسکن قرار گيرند.

در هنگام پايان اين پروژه پيش بيني مي شود که 30 ترابايت اطلاعات خروجي در اختيار همه قرار گيرد هر چند گفته شده اسکن 25 ميليون صفحه نخست در اين پروژه حدود دو سال به طور خواهد انجاميد .
برخي حدس مي زنند چنين پروژه اي باعث مي شود که بسياري از نويسندگاني که پيش از اين با چاپ کتاب شان فراموش شده اند دوباره اين شانس را بيابند تا به شهرت برسند هر چند احتمالان بسياري از آنها درگذشته اند.

پروژه فعلي در واقع تکميل کننده پروژه ديجيتالي کردن برخي کتاب هاي کتابخانه بريتانياست که پيش از اين به اجرا گذاشته شده بود.

اين کتاب ها براي استفاده دانشجويان و ساير دانش آموزان انستيتوهاي علمي در بريتانيا رايگان است.

در ادامه اين پروژه روزنامه هاي قرن هاي هجدهم و نوزدهم ميلادي نيز به صورت آنلاين در اختيار عموم قرار مي گيرد.

ديجيتالي کردن کتاب ها امکان دسترسي از دو طريق را فراهم مي کند. ابتدا از طريق جست و جوي کتاب مايکروسافت Microsoft's Microsoft's Live Search Books و ديگري از طريق وب سايت کتابخانه بريتانيا.

کتابهاي آنلاين شده قابليت جست وجو را نيز براي کاربران فراهم مي کنند .

از آنجا که در انجام اين پروژه مايکروسافت نيز با کتابخانه بريتانيا همکاري مي کند ، گوگل به سراغ پنج کتابخانه مشهور ديگر رفته است. گوگل با کتابخانه هاي استنفورد، هاروارد، دانشگاه ميشيگان، کتابخانه عمومي نيويورک و کتابخانه بودلين در آکسفورد پروژه هاي مشابهي را پيش مي برد.

به دليل محدوديت هاي ناشي از کپي رايت و ماکليت معنوي ، توافقنامه ميان مايکروسافت و کتابخانه بريتانيا صرفا موضوعات قلمرو عمومي را در برمي گيرد. با اين حال اين پروژه به خصوص روي آثار نويسندگان قرن نوزدهمي دست گذاشته که پيش از 1936 درگذشته باشند و به اين ترتيب حدود هفتاد سال از زمان انتشار آثار آنان گذشته باشد تا به اين ترتيب مشمول قوانين کپي رايت نشوند.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image