جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
تازه هاي ديجيتال در نمايشگاه کامپيوتکس تايوان
-(0 Body) 
تازه هاي ديجيتال در نمايشگاه کامپيوتکس تايوان
Visitor 953
Category: کامپيوتر
اين روزها شهر تايپه پايتخت تايوان مملو از علاقه‌مندان و فعالان عرصه تکنولوژي است. آنها براي بازديد و حضور در بزرگ‌ترين نمايشگاه تکنولوژي آسيا و البته دومين نمايشگاه کامپيوتري بزرگ جهان به اينجا آمده‌اند. Computex در سي و يکمين سال برگزاري‌اش از روز سي و يکم مه برابر سه شنبه دهم خرداد ماه درهايش را به سوي طرفداران تکنولوژي باز کرده است.

اين نمايشگاه در واقع يک رويداد سالانه است که هر سال در پايتخت تايوان برگزار مي‌شود و از اوايل دهه 2000 به يکي از بزرگ‌ترين نمايشگاه‌هاي کامپيوتري و تکنولوژي جهان تبديل شده است. اين رويداد توسط شوراي توسعه تجارت خارجي تايوان و بنياد کامپيوتر تايپه در مرکز تجارت جهاني تايپه برگزار مي‌شود. Computex که اولين بار در سال 1981 برگزار شده، حالا به عنوان معتبرترين و بزرگ‌ترين نمايشگاه تکنولوژي در آسيا شناخته مي‌شود و به همين دليل فرصت مناسبي براي حضور توليدکنندگان آسيايي است که در سال‌هاي اخير تعدادشان افزايش پيدا کرده است.

اين رويداد 5 روزه امسال با حضور بيش از 1800 شرکت‌کننده از 28 کشور جهان برگزار شده و انتظار مي‌رود بيش از 35 هزار نفر بازديد کننده را به مرکز تجارت جهاني در اين جزيره کوچک بکشاند. نمايشگاه امسال با بيش از 5200 غرفه برگزار مي‌شود و طبق تخمين کارشناسان رشد 8 درصدي نسبت به سال 2010 داشته است.

اين نمايشگاه هر ساله توجه توريست‌هاي زيادي را به خودش جلب مي‌کند و به اين دليل اهميت زيادي براي اقتصاد تايوان دارد تا جايي که تحليل‌گران اقتصادي پيش‌بيني کرده‌اند که اين رويداد بيش از 23 ميليارد دلار درآمدزايي تجاري داشته باشد. Computex 2011 از روز سي و يکم مه آغاز شده است و تا روز چهارم ژوئن هم ادامه دارد. نمايشگاه امسال با شعار «شکل دادن به آينده» برگزار شده است.

جنگ تبلت‌ها
بسياري از کارشناسان معتقدند که موضوعات داغ نمايشگاه امسال مربوط به کتابخوان‌هاي الکترونيکي رنگي، تلويزيون‌هاي سه بعدي و رايانش ابري هستند، اما انتظار مي‌رود تبلت‌ها پرطرفدارترين و جذاب‌ترين محصولات اين نمايشگاه باشند. اين اتفاق چندان هم دور از انتظار نبود. در واقع رونق بازار تبلت‌ها و فضاي رقابتي که در اين بازار با رهبري iPad شرکت Apple جريان دارد، همه رويدادهاي تکنولوژي در ماه‌هاي اخير را تحت تاثير خودش قرار داده است.
اين موضوع حتي شرکت‌هاي توليدکننده قطعات سخت‌افزاري را درگير کرده است تا جايي که دو شرکت Intel و ARM براي کسب سهم بيشتري از اين بازار داغ در نمايشگاه Computex امسال شرکت کرده‌اند.
جنگ تبلت‌ها در اين نمايشگاه آنقدر شدت گرفته که طبق گزارش‌هاي منتشر شده، از ميان 1800 شرکت‌کننده 50 شرکت توليد کننده تبلت يا قطعات مورد نياز اين محصول هستند. «توماس هونگ» مدير اجرايي اين نمايشگاه با اعلام اين خبر گفته است: «اين 50 شرکت تبلت‌هاي جديدشان را براي خريداراني با هر ميزان قدرت خريد و هر سطح مالي به نمايش گذاشته‌اند. حدود 40 درصد از بازديدکنندگان نمايشگاه امسال از کشورهايي مانند برزيل، چين و هندوستان آمده‌اند و به اين دليل انتظار مي‌رود محصولات ارزان قيمت، طرفداران بيشتري داشته باشند.»



Intel: «سين مالوني» معاون اجرايي اين شرکت در سخنراني خودش در مراسم افتتاحيه نمايشگاه گفت: «ايده‌هاي جديدي را از تبلت‌ها گرفته‌ايم و تصميم داريم بازار کامپيوترهاي شخصي را متحول کنيم. ما به دنبال راهي هستيم تا هيجان را دوباره به بازار کامپيوترهاي شخصي برگردانيم.» با اين اوصاف بود که اولين Ultrabook مبتني بر نسل دوم پردازنده‌هاي Core شرکت Intel توسط شرکت ASUS رونمايي شد.
اين در حالي است که Intel با معرفي تبلت‌هايي مبتني بر اولين پردازنده‌هاي Atom طراحي شده براي تبلت‌ها که با نام Oak Trail هم شناخته مي‌شوند، سعي دارد بازار را از دست رقيب بزرگش يعني ARM بربايد. اين شرکت همچنين دو تکنولوژي جديد Smart Connet و Smart Connet هم رونمايي کرد. اين تکنولوژي‌ها در واقع امکان عملکرد عادي در کامپيوترها در حالت Sleep را فراهم مي‌آورند.



MSI: اين شرکت هم با دو تبلت جديد به اين نمايشگاه آمده است. تبلت‌هاي جديد 7 و 10 اينچي اين شرکت با قيمتي کمتر از 300 دلار معرفي شده‌اند و به اين دليل مورد توجه اغلب بازديدکنندگان قرار گرفته‌اند. اين تبلت‌ها مبتني بر سيستم عامل آندرويد 3/2 هستند. مدل 10 اينچي با نام WinPad Enjoy 10 معرفي شده و طراحي متفاوتي دارد که در آن لبه‌هاي محصول منحني شکل هستند. پردازنده اين محصول ARM است و امکان اجراي فايل‌هاي ويدئويي با فرمت HD را فراهم مي‌آورد. تبلت 7 اينچي WinPad Enjoy 7 هم تصاوير را با وضوح 480×800 نقطه‌اي براي کاربرانش به نمايش مي‌گذارد. MSI اعلام کرده است که هر دو اين تبلت‌ها را از ماه جولاي به توليد انبوه مي‌رساند. اين شرکت همچنين دو مادربورد جديد را هم در اين نمايشگاه رونمايي کرده است.
AMD: اين شرکت هم برنامه خودش براي توليد پردازنده‌هاي ويژه انواع تبلت‌ها و مبتني بر سيستم عامل ويندوز 8 را اعلام کرد. به اين ترتيب قرار است اين پردازنده‌ها از فصل اول سال 2012 روانه بازار شوند.
Nvidia: اين شرکت که يکي از بزرگ‌ترين غايبان نمايشگاه Computex در سال‌هاي 2007 و 2010 بود، امسال با پردازنده Tegra 2 ويژه تبلت‌ها و موبايل‌هاي هوشمند به اين نمايشگاه آمده است. اين شرکت همچنين اعلام کرده است که پردازنده چهارهسته‌اي Tegra 3 را در نيمه دوم سال 2011، پردازنده Tegra 4 را از سال 2012، پردازنده Tegra 5 از سال 2013 و Tegra 6 را از سال 2014 روانه بازار مي‌کند.



Acer: تبلت جديد اين شرکت با نام Iconia A500 يکي ديگر از تبلت‌هاي جديد در نمايشگاه امسال بود. اين تبلت مبتني بر سيستم عامل آندرويد 1/3 بوده و قرار است اواخر ماه ژوئن روانه بازار شود. اين تبلت 1/10 اينچي تصاوير را با وضوح 800×1280 پيکسلي براي کاربرانش به نمايش گذاشته و داراي پردازنده Nvidia Tegra 250 Dual Cortex A9 است. اين تبلت 16 گيگابايتي امکان ارتقا تا 32 گيگابايت را از طريق کارت‌هاي حافظه Micro SD در اختيار دارد. دوربين پشت اين محصول 5 مگاپيکسل و دوربين جلويي آن 2 مگاپيکسلي است.
محصولات جنجالي
علاوه بر تبلت‌ها محصولات جالب ديگري هم در نمايشگاه Computex امسال معرفي و رونمايي شدند که توجه بسياري از بازديدکنندگان را به خودشان جلب کردند.



Asus: تبلت- موبايل Padfone يکي از محصولات جنجالي نمايشگاه امسال بود. اين دستگاه در واقع تبلتي است که در داخل خود يک گوشي موبايل هوشمند را هم جا داده. مدل اوليه آن داراي يک تبلت 1/10 اينچي و يک موبايل هوشمند 3/4 اينچي است که تبلت آن به تنهايي کار نمي‌کند و با يک اتصال mini HDMI به موبايل متصل مي‌شود. اين محصول احتمالا از کريسمس سال آينده به بازار مي‌آيد. اما شرکتي به نام CMIT اعلام کرد که تبلت- موبايل توليدي آن سه روز زودتر از اين محصول Asus در اينترنت معرفي شده است و به اين ترتيب CMIT اولين توليدکننده چنين محصولي است. تبلت- موبايل CMIT با نام TransPhone رونمايي شده و برخلاف محصول Asus که موبايل را درون يک جعبه حبس مي‌کرد، موبايل در اين محصول به صورت کشويي جا مي‌خورد. اين شبه تبلت همچنين داراي خروجي USB و HDMI است، اما درباره سيستم عامل آن هنوز اطلاعاتي منتشر نشده است.



LG: کامپيوتر چند کاره اين شرکت مجهز به نمايشگرسه بعدي تمام لمسي با اندازه 23 اينچ است و با مدل V300 به بازار معرفي شده. اين کامپيوتر مبتني بر تکنولوژي Passive 3D است و با هر کارت گرافيکي هم امکان تماشاي تصاوير سه بعدي را فراهم مي‌آورد.
V300 مجهز به نسل جديد پردازنده‌هاي اينتل Sandy Bridge است و با پردازنده هاي Intel Core i3, Core i5 و Core i7 عرضه خواهد شد. LG اعلام کرده است که اين محصول را از ماه ژوئن به بازار عرضه مي‌کند.




ViewSonic: اين شرکت هم يک مانيتور سه بعدي LED را رونمايي کرده است که نمايشگر 24 اينچي دارد.
اين مانيتور مبتني بر تکنولوژي Active Shutter بود و مي‌تواند مورد توجه گيمرها قرار بگيرد. اين مانيتور تصاوير را با وضوح HD و فرکانس 120 هرتزي نمايش مي‌دهد و کنتراست آن برابر 1 به 20 ميليون است.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image