جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
تفتيش تلفن همراه ممنوع
-(1 Body) 
تفتيش تلفن همراه ممنوع
Visitor 924
Category: کامپيوتر
موبنا- تفتيش تلفن همراه افراد، توسط پليس قبل از وقوع جرم، در حال حاضر تابع قانون آيين دادرسي کيفري است.
محمد حقيقي"، کارشناس مسائل حقوقي فناوري اطلاعات و با بيان مطلب فوق افزود:پليس، پس از وقوع جرم، با دستور مقام قضايي مي‌تواند به تفتيش تلفن همراه افراد معين اقدام کند.
وي، تاکيد کرد: با توجه به آنکه همواره امکان استفاده از سيستم‌ها و شبکه‌هاي رايانه‌اي براي ارتکاب جرايم وجود دارد، تلفن‌هاي همراه مي‌توانند ابزار ارتکاب جرم يا حاوي ادله وقوع جرم باشند.
حقيقي ، خاطرنشان کرد: طبيعتا پي‌جويي و کشف جرايم تلفن همراهي که توسط سيستم‌هايي همچون بلوتوث و اينفرارد صورت مي‌گيرد، بدون تفتيش محتويات تلفن‌هاي همراه توسط پليس امکان پذير نيست.
اين کارشناس حقوق فناوري اطلاعات گفت: پليس پس از وقوع جرم با دستور مقام قضايي مي‌تواند به تفتيش تلفن همراه افراد معين اقدام کند.
وي، با اشاره به ماده 96 آيين دادرسي کيفري تصريح کرد: "بازرسي منازل، اماکن و اشياء درمواردي به عمل مي‌آيد که حسب دلايل، ظن قوي به کشف متهم و يا اسباب و آلات جرم در آن محل وجود داشته باشد."
حقيقي، گفت: همچنين در ماده 97 آيين دادرسي کيفري نيز آمده است که "چنانچه تفتيش و بازرسي با حقوق اشخاص مزاحمت نمايد"، در صورتي مجاز است که از حقوق آنان مهم‌تر باشد.
اين کارشناس در پايان خاطرنشان کرد: بر همين اساس، پليس پس از وقوع جرم با دستور مقام قضايي مي‌تواند به تفتيش تلفن همراه افراد معين اقدام کند.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image