جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
تنور داغ انتخابات با اينترنت
-(14 Body) 
تنور داغ انتخابات با اينترنت
Visitor 985
Category: کامپيوتر
مهر- اينترنت از سال 2004 توانست نقش خود را در انتخابات رياست جمهوري آمريکا نشان دهد اما اکنون عملکرد شبکه در معرفي نامزدهاي ورود به کاخ سفيد در سال 2008 تبديل به يک نقش کليدي شده است.
اينترنت رسما از سال 2004 و از زماني که "هوارد دين" براي ورود دمکراتها به کاخ سفيد ميليونها دلار از راه اينترنت جمع کرد وارد سياست آمريکا شد.

اين درحالي است که در انتخابات امسال هزاران چشم و گوش شبکه آماده اند تا نقش بسيار مهم خود را در مبارزات انتخاباتي نه تنها در جمع آوري منابع مالي بلکه در محبوبيت و يا تخريب نامزدها نشان دهند.

کاربران آمريکايي شبکه هرگز نمي توانند اشکهاي هيلاري کلينتون روي سايت "يوتيوب" را که کمي پس از مناظره اش در "آيووا" منتشر شد فراموش کنند. هزاران نفر اين فيلم را ديدند و آن را عنوان يک تصوير انساني از "بانوي يخي" شناختند به طوري که به اعتقاد برخي، اين فيلم اينترنتي به پيروزي بعدي کلينتون در "نيوهمشاير" کمک کرد.

از سويي ديگر باراک اوباما، مهمترين رقيت هيلاري کلينتون که با پيروزي غير منتظره اش در "آيووا" سبب ريخته شدن اشکهاي کلينتون شده بود نيز از سايت "يو تيوب" غافل نشده و فيلمها و عکسهايي را در اين سايت منتشر کرده است که مي تواند توجه بسياري از جوانان را جلب کند. در حقيقت وي در اين فيلمها و تصاوير اينترنتي از موقعيت خود به عنوان جوانترين نامزد رياست جمهوري آمريکا توانسته است بهترين استفاده را ببرد.

هرچند نبايد فراموش کرد که شبکه اينترنت هميشه نمي تواند به عنوان يک امتياز به شمار رود. در حقيقت در بسياري از موارد مشکلاتي را که نامزدها و يا بستگانشان از خود نشان داده اند نيز از چشمان تيزبين کاربران شبکه دور نمانده و اين کاربران با يک کليک ساده به سرعت اين گافهاي سياسي را مشاهده کرده اند.

براي مثال ميليونها نفر در سراسر دنيا از طريق اينترنت فيلمي را از بيل کلينتون مشاهده کردند که در مراسم بزرگداشت "مارتين لوتر کينگ" مرتب چرت مي زد! و يا وقتي که در طول سخنراني هيلاري کلينتون، طناب بالابرنده پرچم آمريکا پاره شد و جلوي مسير حرکت هيلاري افتاد.
پديده اينترنت در اين دوره از انتخابات رياست جمهوري آمريکا به حدي گسترده شده است که حتي نامزدهاي پيرتر هم تلاش دارند تا از مزاياي خودنمايي در شبکه استفاده کنند. به طوري که "جان مک کين" 72 ساله که به عنوان پيرترين نامزد ورود به کاخ سفيد در تمام دوره هاي انتخابات رياست جمهوري آمريکا شناخته مي شود، تصوير خود را روي وبلاگ دختر 23 ساله اش گذاشته است.
اينترنت به يک ابزار مهم براي اطلاع رساني به راي دهندگان نيز تبديل شده است. به طوري که سايتهايي مثل سايت شبکه تلويزيوني "سي ان ان" برنامه هاي آنلايني را در خصوص انتخابات و مقولات اصلي مبارزات انتخاباتي عرضه مي کنند و براي اولين بار راي دهندگان مي توانند به خاطر وجود سايتهايي چون "يو تيوب" فيلمهاي مناظرات انتخاباتي را به دفعات مشاهده کنند.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image