جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
توليدكنندگان برتر بازار جهاني موبايل معرفي شدند
-(3 Body) 
توليدكنندگان برتر بازار جهاني موبايل معرفي شدند
Visitor 856
Category: کامپيوتر
هيچ چيز غير ممکن نيست. در واقع بهتر است بگوييم هيچ چيز قابل پيش‌بيني نيست؛ اين موضوع هيچ استثنايي هم ندارد. درست به همين دليل است که ممکن است همان شرکتي که تا ديروز روياي برترين بودن در بازارهاي جهاني را در ذهن داشته، امروز يکي از همان برترين‌ها باشد. بهترين نمونه در اين مورد اتفاقي است که به تازگي براي شرکت بزرگ و پرطرفدار Apple افتاده است.

اين شرکت با وجود توليد و عرضه يکي از بهترين و جنجالي‌ترين محصولات در بازار گوشي‌هاي موبايل و فروش قابل توجه iPhone در بازار کشورهاي مختلف، تا همين چند وقت پيش هنوز به جمع برترين توليدكنندگان بازار جهاني گوشي‌هاي موبايل راه پيدا نکرده بود. بسياري از کارشناسان معتقد بودند که اين موضوع به دليل تمرکز Apple بر سليقه کاربران حرفه‌اي و بازار کشورهاي توسعه يافته و پيشرفته اتفاق افتاده است. با اين همه اما بالاخره اتفاقي که پيش‌بيني آن را بسياري از تحليل‌گران و فعالان بازار موبايل کرده بودند، افتاد و Apple به جمع پنج توليد کننده برتر بازار جهاني موبايل پيوست.


آخرين گزارش موسسه تحقيقاتي IDC از بازار جهاني موبايل هم اين موضوع را تاييد مي‌کند. بر اساس اين گزارش بازار جهاني گوشي‌هاي موبايل در فصل سوم امسال رشد 6/14 درصدي را تجربه کرده است. اين رشد در واقع براي چهارمين فصل متوالي در اين بازار اتفاق افتاده است تا به اين ترتيب بازار موبايل چهارمين فصل متوالي با درصد رشد دو رقمي را بگذراند.


موبايل‌هاي هوشمندبا بيشترين رشد

البته نبايد تاثير چشمگير رشد سريع و فروش خوب موبايل‌هاي هوشمند را در اين زمينه ناديده گرفت. به‌طور کلي اما گزارش‌هاي IDC نشان مي‌دهند که در فصل سوم سال 2010 چيزي برابر 5/340 ميليون دستگاه گوشي موبايل به سرتاسر جهان صادر شده، در حالي که اين رقم براي همين زمان در سال 2009 برابر 1/297 ميليون دستگاه بوده است.


بهترين نشانه براي تاثير بازار موبايل‌هاي هوشمند بر بازار جهاني موبايل شايد حضور شرکت Apple که صرفا توليدكننده موبايل‌هاي هوشمند است، در فهرست پنج توليدکننده برتر بازار جهاني باشد. حالا Apple بالاتر از شرکت RIM به عنوان يکي از بزرگ‌ترين توليدكنندگان موبايل در دنيا در فهرست برترين‌ها قرار گرفته است. جالب است بدانيد که اين دو شرکت که در زمينه موبايل‌هاي هوشمند فعاليت مي‌کنند در اين فصل بيشترين رشد را در ميان ديگر توليدكنندگان برتر داشته‌اند.


«وين رستيوو» يکي از کارشناسان موسسه IDC در اين مورد مي‌گويد: «ورود Apple به جمع پنج توليد کننده برتر موبايل دنيا در واقع اهميت حضور توليدكنندگان موبايل‌هاي هوشمند در اين بازار را افزايش مي‌دهد. اين در حالي است که در اين فهرست تنها توليدكنندگان موبايل‌هاي هوشمند بيشترين رشد را در بازار داشته‌اند»

اين در حالي است که اين دو شرکت موبايل‌هاي هوشمند، محصولات مبتني بر سيستم عامل آندروييد را توليد مي‌کنند که اين موضوع فشار زيادي را بر شرکت Nokia که رهبر بازار جهاني موبايل است، وارد مي‌کند. اين شرکت در واقع بيشترين نفوذش در بازار کشورهاي در حال توسعه با محصولات قديمي و ارزان‌قيمت است. با اين حال اما Nokia براي حفظ جايگاهش در بازار جهاني و باقي ماندن در عرصه رقابت در ماه‌هاي اخير تمرکز بيشتري بر طراحي و توليد موبايل‌هاي هوشمند کرده است.

زوال تدريجي گوشي‌هاي قديمي

با اين اوصاف کارشناسان معتقدند که بازار جهاني موبايل تا پايان سال 2014 با رشد موبايل‌هاي هوشمند همراه شده و رشد مي‌کند. رشد موبايل‌هاي هوشمند هم در واقع به خاطر ارتقاي سليقه کاربران در ارتباطات روزمره‌شان اتفاق مي‌افتد.

در اين ميان بازار کشورهاي آسياي پاسيفيک به عرصه رقابتي جدي براي توليدکنندگان تبديل شده‌اند، اما همچنان Nokia در اين بازار پيشرو است. اين در حالي است که در بازار اين کشورها محصولات نه چندان با کيفيت با برندهاي ناشناخته هم سهم قابل توجهي را به خودشان اختصاص داده‌اند. موبايل‌هاي هوشمند اما در اين بازار به تدريج جاي خودشان را باز کرده و در ميان کاربران آسيايي حسابي پر طرفدار شده‌اند. در بازار ژاپن اما توليدكنندگاني مانند Sharp، Panasonic، Fujitsu و NEC بيشترين سهم بازار را در اختيار دارند.


بازار کشورهاي اروپاي غربي هم به مدد حضور پر رنگ موبايل‌هاي هوشمند همچنان در حال رشد است. در اين بازار محصولاتي مانند iPhone 4 و محصولات آندروييدي شرکت‌هايي مانند HTC و Samsung بيشترين فروش را به خودشان اختصاص داده‌اند. با اين همه موبايل‌هاي هوشمند تنها يک پنجم صادرات موبايل به اين کشورها را در اختيار دارند.

بازار موبايل در ايالات متحده اما تقريبا به‌طور مطلق در اختيار موبايل‌هاي هوشمند است. در اين ميان محصولاتي مانند i، i Phone 4، BlackBerry T،T orch 9800، HTC EVO 4G، Motorola DROID و DROID2 بيشترين فروش بازار را در اختيار دارند. اين در حالي است که پيش‌بيني مي‌شود تا پايان سال موبايل هوشمند Galaxy شرکت Samsung هم دردسته پر فروش‌هاي اين بازار قرار بگيرد. در اين ميان موبايل‌هاي قديمي‌تر هم فروش کمي دارند و به تدريج از اين بازار حذف مي‌شوند. در بازار ايالات متحده موبايل‌هاي مبتني بر سيستم عامل آندروييد طرفداران بيشتري دارند. در کانادا موبايل‌هاي آندروييدي ارزان قيمت مانند محصولات S، S amsung LG، Sony Ericsson و Motorola خريداران بيشتري دارند.

در بازار کشورهاي آمريکاي لاتين اما با وجود ادامه بحران اقتصادي، مقبوليت موبايل‌هاي هوشمند در اين بازار رشد بازار موبايل را در آن تضمين کرده است. محصولات شرکت‌هايي مانندAlcatel ، ZTE و Huawei در اين بازار طرفداران بيشتري دارند. اين شرکت‌ها حتي سهم بازار را در اين کشورها از Nokia هم ربوده‌اند.

به‌طور کلي اما بازار جهاني گوشي‌هاي موبايل در فصل سوم سال 2010 رشد خوبي را تجربه کرده است و رقابت را در ميان برترين توليدكنندگان جهاني به شکل جدي‌تري درآورده است. به اين ترتيب عملکرد هر کدام از اين توليدکنندگان را در زير مي‌خوانيد:

Nokia: اين شرکت هنوز هم برترين توليدکننده بازار جهاني موبايل است، اما رشد سالانه صادرات جهاني آن در اين فصل به کمتر از 2 درصد رسيده است. فصل سوم در واقع اولين فصل حضور مدير عامل جديد اين شرکت است و مي‌تواند ارزيابي خوبي از تاثير حضور «استيو الوپ» به حساب بيايد. اين شرکت در اين فصل رشد 61 درصدي در ميزان صادرات موبايل‌هاي هوشمند داشته است، اما متوسط قيمت فروش اين محصولات تا 136 يورو کاهش پيدا کرده است.

Samsung: اين شرکت روند رشد جديدي را در اين فصل آغاز کرده است و در راستاي آن 70 ميليون دستگاه موبايل را به سرتاسر دنيا صادر کرده است. اين موج در واقع با خبر معرفي و عرضه محصول جديد اين شرکت يعني Galaxy S i9000 به راه افتاده است. اين شرکت تصميم دارد تا پايان سال 2010 موبايل‌هاي هوشمند بيشتري را به بازار عرضه کند.



LG Electronics: اين شرکت اما برخلاف رقبايش روزهاي نه چندان خوبي را در فصل سوم سپري نکرده است. اين توليد کننده کره‌اي در اين فصل کاهش دو رقمي رشد سالانه در ميزان صادراتش را تجربه کرده است. اين در حالي است که مسوولان اين شرکت از تصميم براي تمرکز بيشتر بر بخش موبايل‌هاي هوشمند خبر داده‌اند. البته بعضي از کارشناسان اين اتفاق را ناشي از تاثير تغيير مدير عامل اين شرکت در فصل سوم مي‌دانند.


Apple: يک تازه وارد جنجالي که بالاخره در اين فصل در دسته برترين توليدكنندگان بازار جهاني موبايل قرار گرفته است. اين شرکت بزرگ توانست از سد شرکت‌هايي مانند RIM و Sony Ericsson بگذرد و در جايگاه چهارم بهترين توليدكنندگان بازار جهاني قرار بگيرد. اين شرکت در فصل سوم محصول پر طرفدار iPhone 4 خودش را به‌طور همزمان در هفده کشور مختلف عرضه کرد.
RIM: اين توليد کننده آمريکايي به دنبال موفقيت محصول Curve 8520 خودش در بازار توانست رکورد جديدي را در ميزان صادراتش به ثبت برساند. همچنين معرفي محصول جديد Torch اين شرکت هم مي‌تواند تضميني براي ادامه روند رشد آن در بازار باشد.


Sony Ericsson: اين شرکت با وجود آنکه در فصل سوم صادرات 4/10 ميليون دستگاهي را تجربه کرد، اما بالاخره از جمع پنج توليد کننده برتر جهاني بيرون افتاد. اين شرکت از سال 2004 در اين فهرست بود و حالا بعد از گذشت شش سال در رتبه ششم اين فهرست قرار گرفته است.

Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image