جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
جابه جايي هاي بزرگ در جهان آي تي
-(3 Body) 
جابه جايي هاي بزرگ در جهان آي تي
Visitor 1013
Category: کامپيوتر
تنها چند ساعت بعد از معرفي سرويس جديد پرداخت موبايلي توسط شرکت گوگل در روز پنجشنبه گذشته، شرکت بزرگ فعال در زمينه پرداخت الکترونيک پيپال از گوگل و دو مدير کليدي‌اش در اين پروژه شکايت کرد.


در حقيقت موضوع به حضور همان دو مدير کليدي در پروژه سرويس کيف پول الکترونيکي گوگل (Google Wallet) مربوط است. «اسامه بدير» و «استفاني تيلنيوس» کارمندان شرکت پيپال بوده‌اند که درست قبل از آغاز پروژه سرويس جديد گوگل به اين شرکت پيوسته‌اند. حالا پيپال مدعي است که اين دو نفر اسرار تجاري و برنامه‌هاي پيپال را براي مديران گوگل فاش کرده‌اند. در نهايت گويا eBay که شرکت مادر و مالک پيپال است در اولين دادگاه از گوگل شکست خورده است، اما هنوز معلوم نيست اين جنگ به کجا ختم شود. استعفاي مديران از يک شرکت و رفتن به شرکت‌هاي رقيب اتفاق جديدي نيست، اما اين اتفاق در دنياي تکنولوژي معمولا با واکنش‌هاي جدي و جنجالي مواجه مي‌شود. در واقع بسياري معتقدند که نيروهاي انساني در شرکت‌هاي تکنولوژي نقش کليدي دارند و به نوعي سرمايه‌هاي بزرگي براي آنها محسوب مي‌شوند، به همين دليل هم حضور آنها در شرکت‌هاي رقيب معمولا دردسرساز مي‌شود. با اين اوصاف است که در سال‌هاي اخير بسياري از شرکت‌هاي بزرگ و معروف تکنولوژي با اين موضوع درگير بوده‌اند و براي اثبات حق‌شان راه دادگاه را در پيش گرفته‌اند. در اين ميان بعضي از مهاجرت‌هاي شغلي بين اين شرکت‌ها به توافق و همکاري دو شرکت منتهي شده است و بعضي ديگر به جدي‌تر شدن جنگ رقابتي ميان آنها. اين نمونه آخر گويا به جرقه‌اي براي آغاز جنگ ميان دو شرکت گوگل و پيپال تبديل شده است. به اين ترتيب در اين مطلب بعضي از جا به جايي‌هاي مهم و تاثير گذار نيروهاي انساني در صنعت تکنولوژي و در سال‌هاي اخير را بررسي کرده‌ايم.



«جيانفرانکو لانسي» مديرعامل شرکت ايسر: او به عنوان مديرعامل دومين شرکت بزرگ توليدکننده کامپيوترهاي شخصي در جهان، در آخرين روز ماه مارس امسال استعفا داد. لانسي اعلام کرد که اين استعفا به دنبال کشمکش‌ها و اختلافات ميان او و اعضاي هيات‌مديره بر سر استراتژي‌هاي شرکت، اتفاق افتاده است. اين استعفا باعث شد قيمت سهام شرکت ايسر به کمترين ميزان خود در دو سال گذشته سقوط کند. «جي تي وانگ» رييس هيات مديره اين شرکت در کنفرانسي از سهامداران ايسر عذرخواهي کرد و گفت: «تغييري که در مديريت ايسر اتفاق افتاد مانند يک جراحي بزرگ و حساس مغز بوده است.»



«برتراند سرلت» نايب‌رييس ارشد مهندسي نرم‌افزار Mac در شرکت اپل: او 22 سال تمام کنار استيو جابز در حوزه مهندسي نرم‌افزار و سيستم عامل Mac OS X فعاليت کرد. او در اواخر ماه مارس 2011 اپل را ترک کرد و اعلام کرد که قصد دارد بقيه عمرش را صرف تحقيقات علمي کند. او مبتکر سيستم‌عامل Mac OS X بود که خيلي زود به يکي از کليدي‌ترين محصولات اپل تبديل شد. استعفاي سرلت درست در زماني اتفاق افتاد که اين سيستم‌عامل در سايه سيستم عامل iOS گوشي‌هاي iPhone و تبلت‌هاي iPad قرار گرفت، اما خودش معتقد است که اين استعفا به خاطر کمرنگ‌تر شدن نقش سيستم‌عامل Mac نبوده است.



«دريک ماير» مديرعامل اي ام دي: اولين روزهاي سال 2011 تغيير بزرگي را براي يکي از بزرگ‌ترين توليدکنندگان پردازنده جهان به همراه داشت. مديرعامل اي ام دي با سابقه کار پانزده ساله در اين شرکت در روز دهم ژانويه استعفا داد و اعلام کرد که زمان تغيير در مديريت
اي ام دي فرا رسيده بود. اين استعفا به دنبال توافق هيات‌مديره، ماير و البته «توماس سيفرت»، مدير ارشد مالي اين شرکت اتفاق افتاد تا در نهايت سيفرت به عنوان مديرعامل موقت اي ام دي انتخاب و معرفي شود. گويا کارشناسان اي ام دي پيشنهاد اين استعفا را داده و گفته بودند که ماير برخلاف دانش خوبش در زمينه مهندسي، استعداد چندان خوبي در زمينه فروش و بازاريابي ندارد.



«لي ويليامز»، مديرعامل سيستم عامل سيمبين در شرکت نوکيا: استعفاي او در آخرين روزهاي ماه نوامبر 2010 خيلي زود مورد موافقت هيات مديره قرار گرفت. ويليامز اعلام کرد که به خاطر دلايل شخصي اين شرکت را ترک مي‌کند. اين در حالي است که مشکلات نوکيا در اين روزها تغييرات بزرگي را برايش به همراه آورد تا جايي که مديرعامل اين شرکت در ماه سپتامبر و به دنبال ناتواني‌اش در جلوگيري از کاهش سهم بازار نوکيا هم استعفا داد. اين شرکت همچنين مدير بخش موبايل‌هاي هوشمندش را هم در سال 2010 از دست داد.



«الي حراري»، مديرعامل شرکت سن ديسک: او در اواسط ماه اکتبر 2010 و به دنبال تصميمش براي بيرون آمدن سن ديسک از بازار بورس و خصوصي شدن دوباره اين شرکت، استعفا کرد. در واقع اين تصميم نگراني‌ها و نارضايتي‌هاي زيادي را به دنبال داشت. اين اتفاق همزمان با نتايج نه‌چندان اميدوارکننده اين شرکت در بازار محصولات مختلف رخ داد تا موج نارضايتي‌ها موجب استعفاي حراري و جايگزين شدن «مايکل مارکز» رييس هيات مديره اين شرکت شد.



«استفان الاپ»، مدير بخش تجارت شرکت مايکروسافت: اين تغيير يکي از همان جابه‌جايي‌هاي بزرگ و تاثيرگذار در صنعت تکنولوژي بود. مدير بخش تجاري شرکت مايکروسافت در ماه سپتامبر 2010 براي به عهده گرفتن مديرعاملي بزرگ‌ترين توليد کننده گوشي موبايل در جهاني يعني شرکت نوکيا، استعفا کرد. او که نقش مهمي در طراحي و عرضه نرم‌افزار آفيس 2010 داشت، براي ادامه برنامه‌هاي نوکيا در جهت رقابت بيشتر در بازارهاي پيشرفته به اين شرکت رفت. استيو بالمر، مديرعامل مايکروسافت خيلي زود با استعفاي الاپ موافقت و اعلام کرد که اين انتخاب باعث افتخار شرکتش است و مايکروسافت با الاپ در جايگاه جديدش همچنان همکاري خواهد کرد. اين اتفاق خيلي زود افتاد و نوکيا همکاري‌اش با مايکروسافت براي به‌کارگيري سيستم‌عامل ويندوز فون در گوشي‌هايش را اعلام کرد.



«نام يونگ»، مديرعامل شرکت ال جي: او در ماه سپتامبر 2010 و بعد از ايجاد مشکلاتي در زمينه تغيير سياست‌هاي تجاري ال‌جي در بخش موبايل‌هاي هوشمند استعفا داد. بسياري معتقدند که کاهش متوالي سهم بازار و سود حاصل از فروش گوشي‌هاي موبايل اين شرکت موجب اين استعفا شد. با وجود رشد جايگاه ال‌جي از ششم به سوم در جدول برترين توليدکنندگان بازار موبايل، کاهش 10 درصدي سهم بازار اين شرکت براي اعضاي هيات‌مديره آن قابل توجه بود.



«مارک هوارد»، يکي از مديران عامل شرکت اچ پي: استعفا و به نوعي اخراج هوارد يکي از جنجالي‌ترين جابه‌جايي‌هاي شرکت‌هاي تکنولوژي در سال‌هاي اخير بوده است. او در اوايل ماه آگوست به دنبال يک رسوايي اخلاقي استعفا داد. اين اتفاق بلافاصله باعث کاهش 10 درصدي قيمت سهام اين شرکت شد. اين در حالي بود که هوارد سال‌ها به عنوان يکي از بهترين و قدرتمندترين مديران دره تکنولوژي شناخته مي‌شد. با اين همه اما گويا اين اخراج جنجالي چندان هم براي هوارد بد نبود، چون خيلي زود با پيشنهاد چشمگير لري اليسون، مديرعامل شرکت اوراکل مواجه شد. مارک هوارد بلافاصله به عنوان يکي از اعضاي هيات‌مديره اوراکل مشغول به کار شد، اما اين موضوع اعتراض مديران اچ پي را به دنبال داشت. آنها اعلام کردند که اين جا به جايي باعث فاش شدن اسرار تجاري شرکت اچ پي مي‌شود. اين موضوع آنقدر جدي شد که حتي به دادگاه هم رسيد.



«لئو اپوتکر»، مديرعامل شرکت سپ: روز هفتم ماه فوريه اپوتکر به دنبال تاخير در معرفي يک نرم‌افزار تجارتي آنلاين جديد شرکت سپ استعفا کرد. با اين اتفاق شرکت سپ يکبار ديگر به ساختار مديريتي قبلي‌اش؛ يعني حضور دو مديرعامل بازگشت. رقابت براي شرکت‌هاي بزرگي مانند سپ آنقدر اهميت دارد که مي‌تواند چنين تغييراتي را هم به دنبال داشته باشد. با اين همه اما چند ماه بعد اپوتکر با پيشنهاد اعضاي هيات‌مديره شرکت بزرگ اچ پي به اين شرکت رفت و به عنوان مديرعامل مشغول به کار شد. اين جابه‌جايي مدتي بعد جنگ رقابتي جديدي را ميان دو شرکت سپ و اوراکل به راه انداخت.



«جاناتان شوارتز»، مديرعامل شرکت سان مايکروسيستمز: درست چند روز قبل از استعفاي مديرعامل شرکت سپ، همتايش در شرکت سان استعفايش از اين شرکت را اعلام کرد.
او در واقع به دنبال خريد سان توسط شرکت اوراکل يک هفته قبل از اين اتفاق، استعفا کرد. اين در حالي بود که لري اليسون مديرعامل شرکت اوراکل هم در هنگام خريد سان اعلام کرده بود که ترجيح مي‌دهد شوارتز استعفا بدهد تا اينکه به عنوان مديرعامل همچنان به کارش ادامه بدهد.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image