جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
حاصل ازدواج دو غول چه مي‌شود؟
-(1 Body) 
حاصل ازدواج دو غول چه مي‌شود؟
Visitor 1083
Category: کامپيوتر
اينتل مي‌خواهد با خريد مک‌آفي، بزرگ‌ترين شرکت امنيت کامپيوتري به دنياي تلويزيون، تلفن همراه، خودروها و خلاصه تمامي ابزارهايي که به نوعي به اينترنت متصل مي‌شوند و مبتني بر تراشه‌ کامپيوتري‌اند، راه پيدا کند.


پل اوتليني، مدير اجرايي اينتل اعلام کرد که اين غول نيمه‌هادي‌ساز و يکي از پيشگامان صنعت کامپيوتر با 42 سال سابقه فعاليت، مي‌خواهد براي کمک به مقابله با تهديدات روزافزون ويروس‌ها و هکرها مک‌آفي را با قيمت 7/7 ميليارد دلار از آن خود کند.

اوتليني در کنفرانسي با حضور تحليلگران گفت: مي‌توانم بگويم که ما در حال حاضر در هر نقطه‌اي از جهان ريزتراشه مي‌فروشيم، اما تا به حال فرصت فروش محصولات امنيتي با محصولات خودمان را نداشته‌ايم.

وي افزود: اين فرصت فقط به فروش محصولاتي که با همکاري با شرکت‌هاي ديگر ساخته‌ايم، محدود نمي‌شود، بلکه ما اين فرصت را در يکپارچه کردن امنيت و سخت‌افزار در معماري محصولات‌مان مي‌دانيم.

بر اساس شرايط اين قرارداد، اينتل در ازاي 48 دلار به ازاي هر سهم مک‌آفي که تقريبا 60 درصد بالاتر از سهم اين شرکت امنيتي در بازار است، آن را به تملک خود درخواهد آورد.

اينتل و مک‌آفي اعلام کرده‌اند که اين دو شرکت به مدت 18 ماه با هم کار کرده‌اند، ولي به زودي با تاييد رگولاتورها و تصويب سهامداران مک‌آفي به تملک اينتل درمي‌آيد و اولين محصول حاصل از اين ادغام را اوايل سال ميلادي آينده به بازار عرضه خواهند کرد.

اينتل متوجه شده که امنيت آنلاين تنها در هک حساب‌هاي بانکي و سرقت اطلاعات محرمانه شرکت‌ها يا مقابله با ويروس‌هاي کامپيوتري خلاصه نمي‌شود، بلکه اين روزها با توسعه اينترنت در همه‌ جاي جهان چه از طريق گوشي‌هاي هوشمند چه از طريق شبکه‌هاي برق‌رساني، امنيت تعريف گسترده‌تري به خود گرفته است.

همه پيش به سوي امنيت

با اقداماتي که شرکت‌هاي بزرگ فناوري به تازگي انجام مي‌دهند گويا همه شرکت‌ها نسبت به امنيت حس مسووليت پيدا کرده‌اند. مثلا مايکروسافت اخيرا بسته نرم‌افزاري را با شعار ايمن‌سازي کامپيوتر و با نام "ضروريات امنيتي" (Security Essentials) وارد بازار کرده است. اپل هم اعلام کرده که در حال ايمن‌سازي محصولاتش است.

خبر قرارداد اينتل و مک‌آفي نيز نشان مي‌دهد که اين شرکت‌ها در تلاشند به مصرف‌کنندگان القا کنند که نبايد اطمينان‌شان را نسبت به ارتباطات آنلاين در جهان از دست بدهند. اما به عقيده تحليلگران، اينتل يک گام جلوتر از اين شرکت‌هاست. قرارداد اين شرکت با مک‌آفي در واقع يکپارچه کردن امنيت در سخت‌افزارها و قدرتمند سازي تراشه‌ها فراتر از دنياي کامپيوترها را در پي خواهد داشت. علاوه بر اين، قرارداد اينتل و مک‌آفي، اينتل را از يک شرکت سازنده تراشه به يک ارايه‌دهنده ابزار مصرفي و خدمات فناوري اطلاعات مبدل خواهد کرد.

با اعلام خبر ادغام اين دو شرکت و شوکه شدن بسياري از تحليلگران، سهام مک‌آفي با 58 درصد رشد به 17/47 دلار به ازاي هر سهم و سهام اينتل با 3 درصد کاهش به 98/18 دلار به ازاي هر سهم رسيد.

هدف اول: بازار موبايل

تيم دانتون، ويراستار PC Magazine مي‌گويد انتشار خبر قرارداد اينتل و مک‌آفي بسيار غير منتظره بود. وي مي‌افزايد: اينتل تاکنون شرکت‌هاي زيادي را تحت تملک خود درآورده و کلي هم بابت آنها هزينه کرده است، اما قرارداد آخرش کمي عجيب و غريب به نظر مي‌رسد، چون با آنكه خودش شرکت سخت‌افزاري است، يک شرکت سخت‌افزاري ديگر را خريده است. دانتون مي‌گويد: در اين شکي نيست که اينتل دريافته دوران طلايي کامپيوترهاي روميزي و لپ‌تاپ به پايان رسيده و روزگار خوشبختي موبايل فرا رسيده است. وي مي‌افزايد: براي شرکت‌هايي چون اينتل که فقط در زمينه لپ‌تاپ و کامپيوترهاي روميزي تبحر دارند و سر رشته زيادي از موبايل ندارند، ورود به دنياي تلفن‌هاي همراه به منزله مسير جديدي براي افزايش درآمد و سود است.

وي مي‌افزايد: البته شايد فقط اينتل اين نظر را داشته باشد، اما بازخوردهاي منفي سرمايه‌گذاران درباره اين قرارداد جاي تامل دارد.

هدف دوم: رايانش ابري

قرارداد اينتل و مک‌آفي ممکن است در اولين سال، کاهش سود خالص اينتل را در پي داشته باشد. بر اساس بيانيه اينتل، اين قرارداد نشان مي‌دهد که امنيت يکي از اصول بنيادي رايانش آنلاين به شمار مي‌آيد. علاوه بر اين گوياي آن است که نگرش امروزي امنيت ناقص است و به غير از ابزار قابل اتصال به اينترنت نظير موبايل و ابزار بي‌سيم، ابزاري چون تلويزيون، ماشين، تجهيزات پزشکي و صندوق‌هاي پول نيز بايد قابليت اتصال به اينترنت را داشته باشند و در گستره امنيت ديجيتال قرار گيرند.

پيام اينتل به مايکروسافت

قرارداد اينتل و مک‌آفي اولين اقدام اين سازنده نيمه‌هادي در زمينه کسب‌وکار نرم‌افزاري نيست، اما مي‌توان گفت بزرگ‌ترين اقدامش در اين زمينه است. زيرا مک‌آفي در حوزه نرم‌افزارهاي امنيتي يک سر و گردن از همه شرکت‌هاي ديگر بالاتر است. گويا اينتل با اين اقدام پيامي براي کسب‌وکارهاي ديگر به خصوص مايکروسافت دارد.

به گفته يکي از تحليلگران، اينتل با اين کار نشان داد که ديگر اعتمادش را به مايکروسافت و سيمانتک در زمينه پشتيباني از فضاي فناوري اطلاعات و ارتباطات از دست داده و خودش مي‌خواهد وارد معرکه شود.

تغيير دورنماي امنيت

يکي از نگراني‌هاي مهم کاربران فناوري، افزايش تهديدات امنيتي است که به واسطه رايانش ابري و توسعه اينترنت و تغيير نحوه تعامل با داده‌ها روي پلات‌فورم‌هايي نظير گوشي‌هاي هوشمند با قابليت اتصال به اينترنت شدت بيشتري گرفته است.

به گفته ديو دي‌والت، مدير اجرايي مک‌آفي با وجود ميليون‌ها هجوم اينترنتي که هر ماه رخ مي‌دهد، دورنماي تهديدات سايبر به کلي تغيير کرده است. خدمات آنلاين، نيازي به خريد يا نصب نرم‌افزاري ندارند و بسياري از آنها از طريق يک مرورگر در دسترس‌اند، اما نگراني اصلي اين خدمات ذخيره اطلاعات شخصي روي سروري است که جزيي از فضاي سايبر را تشکيل مي‌دهد و مي‌تواند حريم خصوصي افراد را به راحتي به خطر بيندازد. دي‌والت مي‌گويد: در آينده امنيت به رکن سومي تبديل خواهد شد که کاربران به آن نياز دارند و قرارداد اينتل و مک‌آفي شايد آغازگر اين تحول باشد.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image