جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
حمله به فيس‌بوك
-(0 Body) 
حمله به فيس‌بوك
Visitor 1120
Category: کامپيوتر
- در طول سال‌هاي اخير بارها و بارها درباره شبکه اجتماعي گوگل شنيده‌ايم. اين شنيده‌ها و حواشي آن بالاخره روز سه شنبه هفته گذشته؛ يعني 28 ژوئن به واقعيت پيوست و اين شرکت پروژه شبکه اجتماعي خود را با نام Google Plus معرفي کرد. اين در حالي است که در يک سال گذشته شايعاتي درباره پروژه محرمانه شبکه اجتماعي گوگل شنيده مي‌شد و مسوولان اين شرکت آنها را تکذيب مي‌کردند.


بعضي مسوولان گوگل معتقدند که اين پروژه به بزرگ‌ترين شبکه اجتماعي وب تبديل مي‌شود و بر فيس بوک غلبه مي‌کند. به عقيده آن‌ها امکانات پيشرفته و جديد Google Plus مي‌توانند نظر ميليون‌ها کاربر شبکه‌هاي اجتماعي ديگر را به خودشان جلب کنند و تمام قابليت‌هاي مربوط به تعاملات آنلاين را در اختيار کاربرانشان قرار بدهند.

اين پروژه نشان از تمايل شديد گوگل براي ورود به تجارت پر رونق شبکه‌هاي اجتماعي دارد که بارها در آن شکست خورده است. هر چند سرويس Google Reader توانست کاربران زيادي را در اختيار بگيرد و به تدريج محبوبيت بيشتري هم پيدا کند، اما شبکه اجتماعي Google Buzz که در ماه فوريه سال 2010 رونمايي شد، يکي از طرح‌هاي شکست خورده‌ اين شرکت است که نتوانست آن‌طور که انتظار مي‌رفت مورد توجه کاربران شبکه‌هاي اجتماعي قرار بگيرد. اين در حالي است که افزايش قابل توجه تعداد کاربران فيس‌بوک يا حتي توييتر تهديدي براي ادامه فعاليت‌هاي اينترنتي گوگل به حساب مي‌آمد.

Google Plus در واقع بزرگ‌ترين و مهم‌ترين پروژه شبکه اجتماعي گوگل از زماني است که «لري پيج» از اوايل ماه آوريل تصميم گرفت به جاي «اريک اشميت» به عنوان مدير عامل اين شرکت فعاليت کند و به اين دليل موفقيت اين پروژه براي او از اهميت زيادي برخوردار است. «ويک» گاندورا که يکي از مديران ارشد گوگل در بخش شبکه‌هاي اجتماعي و وب 2/0 است، در واقع مدير تيمي اين پروژه بوده است.

او درباره اين پروژه مي‌گويد: «اين شبکه اجتماعي قرار نيست تنها جايي براي به اشتراک‌گذاري عکس، مطلب يا ويدئو باشد. Google Plus امکانات جالب و مهم ديگري هم دارد. اين شبکه بر اساس عادات شخصي هر کاربر در فضاي وب يا جست‌وجوهاي او در موتور جست‌وجوي گوگل، صفحه‌هاي اينترنتي و لينک‌هايي را که احتمالا براي هر کاربر جالب است به او معرفي و پيشنهاد مي‌کند.

به عقيده من شبکه‌هاي اجتماعي و سرويس‌هاي اشتراک گذاري آنلاين نياز به شيوه‌هاي جديد و تازه دارند که امکانات پيشرفته و بهتري را به کاربران بدهند. زمان براي تغيير روش‌هاي فعلي اشتراک گذاري فرا رسيده است و به اين ترتيب Google Plus اولين قدم جدي و عملي ما براي ايجاد اين تغييرات است.»
ابزارها و امكانات

Google Plus در واقع آخرين تلاش گوگل براي حضور در فضاي شبکه‌هاي اجتماعي است که امکان به اشتراک گذاري عکس‌ها، ويدئوها و متن‌هاي مختلف و ارسال پيام را به کاربرانش مي‌دهد. اين در حالي است که کاربران اين شبکه مي‌توانند آرشيو نقشه‌هاي و عکس‌هاي موتور جست‌وجوي گوگل را هم در صفحه شخصي خودشان در اين شبکه به اشتراک بگذارند. با اين همه اما مهم‌ترين امکانات شبکه Google Plus عبارتند از:



حلقه‌ها (Circiles): اين امکان بزرگ‌ترين وجه تمايز اين شبکه با شبکه‌هاي اجتماعي ديگر مانند فيس‌بوک است. حلقه‌ها در واقع براي گروه‌هاي مختلف دوستان هستند و امکان به اشتراک گذاري محتواي مختلف را براي گروه‌هاي خاصي از دوستان کاربر فراهم مي‌آورند. به اين ترتيب کاربر مي‌تواند دوستانش را در گروه‌هايي مختلف دسته بندي کرده و مطالب و محتوا را بر اساس گروه‌هاي دسته‌بندي شده خاص براي آن‌ها به اشتراک بگذارد. حلقه‌ها به کاربر کمک مي کنند تا دوستان نزديک خود را در يک حلقه، والدين در حلقه ديگر و حتي رييس خود را به تنهايي در حلقه ديگري قرار داده و راحت‌تر اطلاعات خود را با حلقه ها به اشتراک بگذارد.



جرقه‌ها (Sparks): امکاني براي جست‌وجوي تخصصي که کاربر مي‌تواند در آن علاقه‌مندي‌هاي خودش را معرفي کند. به اين ترتيب جرقه‌ها به دنبال مطالب، لينک‌ها، عکس‌ها و ويدئوهايي مي‌گردند که احتمال مي‌رود کاربر به آنها علاقمند باشد و آن‌ها براي کاربر جمع‌آوري مي‌کند. حالا کاربر هميشه چيزي را براي ديدن، خواندن و البته به اشتراک گذاشتن در اختيار دارد.



پاتوق‌ها (Hangouts): اين بخش امکان چت ويدئويي گروهي را تا ده نفر براي کاربرانش امکان پذير مي‌کند. در پاتوق‌ها کاربران مي‌توانند از طريق موبايل به صورت همزمان به چند نفر پيام ارسال کنند.
اين امکان هم يکي ديگر از امکانات ويژه Google Plus است که در شبکه‌هاي اجتماعي ديگر وجود ندارد. از طريق اين پاتوق‌ها همچنين ملاقات‌هاي برنامه‌ريزي نشده کاربران در فضاي وب هم امکان‌پذير مي‌شود.



جريان (Stream): اين امکان در واقع نسخه گوگلي فيدهاي خبري در فيس‌بوک است که پست‌هاي ايجاد شده توسط دوستان هر کاربر را در حلقه‌هاي مخصوص آنها قرار داده و نمايش مي‌دهد.
در اين بخش کاربر امکان پنهان کردن و يا مشخص کردن پست‌ها مربوط به افراد مختلف را دارد.
Google Plus در برابر Facebook
استفاده از اينترنت و برقراري ارتباط از طريق آن هر روز در حال تغيير است. اين روزها شبکه‌هاي اجتماعي به يکي از بهترين راه‌هاي ارتباطي کاربران با يکديگر تبديل شده‌اند تا جايي که حالا فيس بوک با داشتن بيش از 600 ميليون نفر کاربر از سرتاسر دنيا بزرگ‌ترين و محبوب‌ترين شبکه اجتماعي است. Google Plus اما به زودي براي هر کاربري که اکانت گوگل دارد (که تعداد قابل توجهي هستند)، در دسترس خواهد بود. با اين همه، اما همچنان بسياري از کارشناسان معتقدند که اين شبکه اجتماعي جديد دست کم تا مدتي نمي‌تواند تهديدي جدي براي فيس‌بوک به حساب بيايد.
با وجود آنکه گوگل در سال‌هاي اخير تلاش زيادي براي جذب کاربران بيشتر و غلبه بر فيس بوک کرده است، اما آمار نشان مي‌دهند که گوگل در دنياي اينترنت همچنان از فيس بوک فاصله زيادي دارد. اين در حالي است که گوگل بزرگ‌ترين و پر بازديدترين موتور جست‌وجوي اينترنتي جهان است که به اطلاعات دقيق‌تر و بيشتري از کاربرانش دسترسي دارد و مي‌تواند با استفاده از آنها با سليقه تعداد بيشتري از کاربران اينترنت جهان هماهنگ بشود.
اين همان ويژگي است که کارشناسان براي موفقيت شبکه اجتماعي جديد گوگل؛ يعني Google Plus به آن اميدوارند.


Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image