جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
خرابکاران اينترنتي و روزهاي پرکار
-(1 Body) 
خرابکاران اينترنتي و روزهاي پرکار
Visitor 1009
Category: کامپيوتر
ايرنا- كريسمس در سال‌هاي اخير، به صحنه يك نبرد واقعي ميان تبهكاران اينترنتي و نرم‌افزارهاي امنيتي تبدل شده است و متاسفانه در اغلب موارد، مجرمان پيروز اين ميدان بوده‌اند.
با نزديك شدن به روزهاي پاياني سال ? ،2007?اوج‌گيري استفاده از اينترنت براي خريدهاي آنلاين و در نتيجه افزايش طبيعي تجارت الكترونيك در سطح بين‌الملل، مجرمان و تبهكاران اينترنتي به اجراي حملات گسترده عليه كاربران خدمات الكترونيك، مراكز تجاري و فروشگاهي آنلاين و نيز موسسه‌هاي مالي اعتباري روي آورده‌اند.

جهش ناگهاني تعدد و تنوع نوعي از كدهاي مخرب تروجان با عنوان ?Banker? در روزهاي اخير، كه صرفا به منظور سرقت اطلاعات مالي و اعتباري كاربران اينترنت طراحي و منتشر مي‌شوند، توجه شديد خرابكاران را به سوء استفاده از خريد و فروش‌هاي آنلاين در روزهاي پاياني سال، نشان مي‌دهد.

تروجان‌هاي ? ،Banker?بيش از ? 18/5?درصد از كل آلودگي‌هاي رايانه‌اي در سال ? 2007?ميلادي را به خود اختصاص داده‌اند كه با توجه به روند رو به رشد تجارت و بانكداري الكترونيك در اين روزها، فعاليت مراكز ارايه‌كننده خدمات مالي و نيز كاربران اين خدمات را تهديد مي‌كنند.
طبق آمارهاي برآورد شده در پايان سال ? 2006?ميلادي، ميزان سرانه سرقت محسوس و يا نامحسوس پول از طريق اينترنت و با استفاده از حملات آنلاين، بيش از ? 6?هزار و ? 383?يورو بوده است.
كارشناسان امنيتي به تمامي كاربران اينترنت در سرتاسر جهان توصيه مي‌كنند كه به علت شيوع وسيع كدهاي مخرب در روزهاي اخير، از ابزار امنيتي مناسب استفاده كنند و قبل از انجام هر نوع معامله آنلاين يا نقل و انتقال الكترونيكي پول، از عدم وجود هرگونه كد و يا ويروس مخرب در رايانه خود اطمينان حاصل كنند.
كاربران ناآگاه و حفره‌هاي امنيتي ترميم نشده، مهمترين عوامل ياري دهنده خرابكاران اينترنتي در عبور از لايه‌هاي امنيتي و حفاظتي سيستم ها محسوب مي‌شوند.

Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image