جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
درس‌هاي وزارت ارتباطات بعد از ابقا
-(2 Body) 
درس‌هاي وزارت ارتباطات بعد از ابقا
Visitor 973
Category: کامپيوتر
- اگر اوضاع وفق آنچه در خبرها آمده پيش رفته و اتفاق غيرمترقبه‌اي نيز در پس پرده رخ ندهد، فردا و بعد از دو هفته كشمكش تكليف ابقا يا ادغام وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات روشن مي شود.
اگرچه وزارت ارتباطات يك بار طعم ادغام در مجلس شوراي اسلامي را چشيد و بعد بنا به اشكالات وارده از سوي شوراي نگهبان اميد به حفظ وضع موجود را زنده كرد، ليكن تجربه نشان مي دهد نظرات مجلس نشينان خيلي هم قابل پيش بيني نيست. نمايندگان ملت در حالي اين روزها تكاپوي و اصرار زيادي به خروج وزارت ارتباطات از طرح ادغام داشته و اين تصميم را نادرست مي دانند كه كمتر از ده روز قبل نظر مثبتي به اين ادغام دادند. از اين رو اگرچه همچنان نمي توان نتيجه و راي نهايي مجلس را پيش بيني كرد اما 20 روز از گذشت ماجراي ادغام نكات و مسايلي داشت كه قابل توجه است.

نخست آن كه موافقان ادغام وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات شرح خدمات اين وزارتخانه بعد از واگذاري شركت هاي تابعه را كلان و اثر گذار نمي بينند. ايشان معتقدند كه با حذف اين نهاد، خللي به امور كشور در حوزه ICT وارد نخواهد شد.

دوم آن كه شركت ها و فعالان فناوري اطلاعات، از تصميم اوليه مجلس نشينان چندان ناخرسند به نظر نرسيده و معتقد بودند اين وزارتخانه بيشتر گرايش به ارتباطات دارد تا فناوري اطلاعات، از اين رو اين دسته نيز معتقد بودند كه فقدان وزارت مذكور ترس و لطمه اي به بازار نحيف ايشان وارد نكرده و فناوري اطلاعات كمافي السابق براي خود مي چرخد.

سوم آنكه نهادهاي فعال در بخش خصوصي نيز واكنش به هنگام و همسو با خواست مسوولان وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات كه زير تيغ انحلال بودند از خود نشان نداند. در اين ميان سازمان نظام صنفي رايانه اي كه بيشترين مراودات با وزارت مذكور را دارد، با موضع‌گيري دو پهلو حتي پيشنهاد و آمادگي خود را براي ترسيم فضاي فناوري اطلاعات و ارتباطات كشور بعد از انحلال وزارت ICT را اعلام كرد. در اين ميان عده اي نيز موضوع قديمي جايگاه فراسازماني ارتباطات و فناوري اطلاعات را مطرح كرده و ساختار موجود را ناكارآمد مي دانند.
چهارم آنكه بودند اشخاص، نمايندگان و فعالاني كه با نبود وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات مخالف بودند اما عملكرد، خروجي و مديريت اين نهاد را قابل ارزيابي و دفاع نمي دانستند. در واقع مخالفت هاي اين گروه با ادغام نيز صد در صد نبود و ايشان نيز وزارتخانه اي با وضع موجود را تلويحاً رد مي كردند.

در همين حال اگرچه نمايندگان، اشخاص و نهادهايي هم بودند كه حذف وزارت تازه تاسيس ICT را موجبات وارد آمدن لطمات جدي به طرح ‌ها و مسير آينده كشور مي دانستند. مخلص كلام آنكه اگر تصميم به حذف وزارت ارتباطات شد كه هيچ، اما اگر راي به بقا و ماندگاري اين وزارتخانه بود، جا دارد تا مديران وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات با ارزيابي جدي از بزرگترين چالش وارد آمده به اين نهاد و حواشي اطراف آن، نسبت به بازبيني جدي در برخي مسايل و ماموريت هاي وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات اقدام لازم را به عمل آورند.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image