جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
دره ديجيتال همچنان عميق است
-(1 Body) 
دره ديجيتال همچنان عميق است
Visitor 1040
Category: کامپيوتر
سازمان ملل متحد در گزارشي ناهمخواني دسترسي به اينترنت پهن‌باند و قيمت اينترنت در جهان را مورد بررسي قرار داد.

بر اساس اين گزارش، جمهوري آفريقاي مرکزي?گران‌ترين اتصال اينترنت پهن‌باند را در جهان دارد، چنان که قيمت اتصال اينترنت آن 40 برابر متوسط درآمد ماهانه مردم اين کشور است. در مقابل، ماکائو در چين ارزان‌ترين اينترنت پهن‌باند را در جهان دارد و قيمت اينترنت در اين شهر فقط 3 دهم درصد متوسط درآمد ماهانه مردم است. طبق گزارش سازمان ملل، نيجريه گران‌ترين منطقه براي دسترسي به فناوري‌هاي ارتباطي از جمله خطوط ثابت و تلفن‌هاي همراه محسوب مي‌شود.

حمدون توره، دبيرکل اتحاديه جهاني مخابرات (ITU) در مورد اين گزارش گفت: دسترسي به پهن‌باند براساس استطاعت مالي افراد يکي از بزرگ‌ترين چالش‌هاي پيش روي ماست.

مراقبت از راه دور

اهداف توسعه هزاره (MDGs)، چشم‌اندازي است که به منظور کاهش فقر و بهبود وضع معيشتي مردم جهان تا سال 2015 ارايه شده است. بهبود شرايط آموزشي، مبارزه با بيماري‌ها و ترويج برابري جنسيتي از جمله اهداف توسعه هزاره است. از ديگر اهداف مي‌توان به فراهم آوردن زمينه مناسب براي دسترسي به فناوري‌هاي ارتباطي اشاره کرد.

با آنکه پنج سال تا ضرب‌الاجل اين اهداف باقي مانده، راه براي تحقق آنها بسيار ناهموار است. برخي از کشورها به بسياري از اين اهداف دست پيدا کرده‌اند، اما بسياري از آنها به خصوص کشورهاي در حال توسعه هنوز راه درازي در پيش دارند.

بسياري از کارشناسان توسعه با انتقاد از اين اهداف، اين سوال را مطرح مي‌کنند که چگونه اين اهداف محقق خواهند شد و براي تحقق آنها چه هزينه‌اي لازم است؟ برخي از کارشناسان نيز مي‌پرسند که آيا اين رويکرد ضروري است يا سودمند است؟ اما حمدون توره در اين مورد گفت: من معتقدم که خود فناوري‌ از جمله اينترنت پهن‌باند مي‌تواند فرآيند تحقق اين اهداف را سرعت بخشد و به کشورهاي ديگر نيز در اين راه کمک کند.

رشد بيش از اندازه کاربري تلفن‌هاي همراه در آفريقا و جهان

توره گفت: متاسفانه بسياري از ديد‌بان‌ها معتقدند احتمال فراواني وجود دارد که ما به اهداف‌مان دست پيدا نکنيم، اما به عقيده من تمرکز اصلي بايد روي چگونگي رسيدن به اهداف باشد.

وي افزود: من صنعت فناوري اطلاعات و ارتباطات را زمينه‌اي براي رسيدن به اهداف مي‌دانم. به طور خاص مي‌توان اتصال به اينترنت پهن‌باند را عاملي براي توسعه برنامه‌هاي سلامت و آموزش الکترونيکي دانست.

توره گفت: اينترنت پهن‌باند به ساکنان مناطق روستايي و دور افتاده امکان مي‌دهد به پزشکان و آخرين تجهيزات پزشکي دسترسي پيدا کنند. وي افزود: ما بايد مطمئن شويم که دانش‌آموزان سرتاسر جهان فقط با يک اشاره به بهترين دانشگاه‌ها دسترسي دارند و اين امر زماني محقق مي‌شود که اينترنت قابل دسترس بوده و مردم استطاعت مالي براي اتصال به آن را داشته باشند.

کلير گادفري، مشاور ارشد آکسفام، (سازمان غيردولتي متشکل از اعضايي از سه قاره جهان با هدف مبارزه با فقر و بي‌عدالتي) با تاييد نقش فناوري‌ها در تسريع فرآيند توسعه اهداف هزاره گفت: به نظر من قبل از هر چيز بايد فقر را در جهان از بين برد و نيازهاي اصلي افراد از جمله دسترسي به آب آشاميدني، غذاي کافي، مراقبت‌هاي پزشکي رايگان و آموزش را تامين کرد.

وي افزود: کشورهاي ثروتمند بايد با کمک‌هاي معقول، هدفمند و قابل پيش‌بيني به تعهدات خود براي کمک به کشورهاي فقير عمل کنند و زمينه‌هاي لازم براي آموزش و بهداشت و درمان رايگان را براي آنها فراهم آورند.

توره در پاسخ به گادفري گفت: آيا براي شما آموزش در اولويت است يا فناوري اطلاعات و ارتباطات؟ غذا در اولويت است يا فناوري اطلاعات؟ آموزش در اولويت است يا بهداشت؟ جواب من اين است که فناوري اطلاعات ابزاري براي دستيابي به همه اين موارد است. در ضمن فناوري اطلاعات قيمت اين نيازها را کمتر نيز خواهد کرد.

شکاف پهن‌باند

حمدون توره گفت: ما مي‌خواهيم شکاف پهن‌باند را در جهان از بين ببريم.

بر اساس تخمين اتحاديه جهاني مخابرات، ضريب نفوذ پهن‌باند ثابت در فقيرترين کشورهاي جهان يک درصد است، در حالي که قيمت دسترسي به اين فناوري بيش از 100 برابر متوسط درآمد ماهانه مردم آن مناطق است.در عوض در کشورهاي توسعه‌يافته، 30 درصد مردم به اينترنت پهن‌باند دسترسي دارند و قيمت دسترسي به اينترنت در آنجا حدود يک درصد متوسط درآمد مردم است.

توره گفت: توزيع اينترنت در جهان کاملا نامتوازن است.

در بسياري از کشورهاي فقير ارتباطات همراه ارزان‌تر از اينترنت است و تلفن همراه به ابزار مهمي براي رد و بدل اطلاعات در اين کشورها تبديل شده است.

پروژه‌هاي نوآورانه زمينه‌هاي لازم را براي بهداشت و خدمات مهمي همچون بانکداري همراه فراهم آورده است.

ITU برآورد کرده که حدود 5 ميليارد نفر در سرتاسر جهان کاربر تلفن همراه هستند و اين تعداد حتي از تعداد مشترکان تلفن ثابت بيشتر است.

Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image