جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
دولت ها به دنبال ارتش الکترونيکي
-(4 Body) 
دولت ها به دنبال ارتش الکترونيکي
Visitor 1009
Category: کامپيوتر
بايد توجه داشت که با رشد چشمگير فناوري و نفوذ آن در بخش هاي مختلف زندگي ماشين هاي بزرگ ديگر جايي نخواهند داشت و سيستم هاي امنيتي ديجيتالي و سلاح هاي تکنولوژيک مي توانند جايگزين مناسبي براي روش هاي سنتي نظامي باشند. با انجام اين قرارداد جديد از اين پس کشتي هاي جنگي مي توانند امکانات نظامي بيشتري را در خود جاي دهند و کارايي بيشتري داشته باشند. دولت هاي فرانسه و بريتانيا براي رشد هرچه بيشتر فناوري در سلاح هاي نظامي مرکز جديدي را با نام «سازمان فناوري هاي الکترونيکي» راه اندازي کرده اند.

اين مرکز به گونه اي طراحي شده که مي تواند پيش از توليد هر فناوري آن را به کمک کامپيوترهاي بزرگ و پيشرفته شبيه سازي کرده و توانايي هاي آن را در زمينه هاي مختلف بسنجد. اما نکته جالب توجه در اين زمينه آن است که توسعه فناوري هاي پيشرفته براي پيشبرد اهداف نظامي تنها مربوط به کشورهاي اروپايي و توسعه يافته نمي شود و کشورهاي آسيايي نيز از هم اکنون اقدامات وسيعي را در اين زمينه انجام داده اند. از جمله کشورهاي موفق در اين زمينه که طي سال هاي اخير موفقيت هاي بيشماري را کسب کرد، چين بوده است. کشور چين که امروزه خود را به يکي از بزرگ ترين مراکز اقتصادي جهان تبديل کرده چندي پيش نخستين روبوت هوشمند خود را براي حضور در عمليات هاي جنگي و نظامي به اتمام رساند.

اين روبوت جديد که 1.Vanguard No نام گرفته بيشتر براي شناسايي مواضع دشمن مورد استفاده قرار مي گيرد و مي تواند پس از قرار گرفتن در موقعيت دقيق خود، بمب هاي کارگذاشته شده را خنثي کند و با حملات پياپي دشمن را از پاي دربياورد.

نخستين روبوت نظامي چين توسط گروهي از محققان اين کشور در شهر زيگانگ در استان سيچوان اين کشور ساخته شد. با وجود موفقيت آزمايش هاي مختلف روي اين روبوت، برخي کارشناسان حضور اين ابزار را در حملات نظامي چين غيرضروري مي دانند و معتقدند که روبوت ها نمي توانند جايگزين انسان ها شوند. براي اطمينان هرچه بيشتر در مورد1.Vanguard No، دولت چين به صورت علني آزمايشات خود را روي اين روبوت انجام داد. در اين آزمايش گروهي از نظاميان چيني به عنوان گروگان وارد صحنه شدند و 1.Vanguard No مجبور بود در کوتاه ترين زمان ممکن دشمن فرضي را از پاي در بياورد.
اين روبوت هوشمند پس از ورود به صحنه گروگانگيري موفق شد با استفاده از برنامه ريزي دقيق گروگان ها را نجات دهد و جلوي هرگونه آسيب رساندن به آنها را بگيرد. اين روبوت مي تواند با سارقان مسلح نيز مقابله و آنها را دستگير کند. علاوه بر موارد ياد شده، سيستم داخلي اين سرباز آهني قابليت شناسايي و خنثي کردن بمب هاي ساعتي، مين هاي دست ساز، بمب هاي شيميايي و... را نيز دارد و به همين خاطر مي تواند در موقعيت هاي خطرناک که امکان حضور انسان ها نيست، کار خود را انجام دهد.

Vanguard No.1 که با سرعت دو متر بر ثانيه حرکت مي کند، به هوش مصنوعي مجهز شده تا در مواقع لزوم به تنهايي تصميم گيري کند. علاوه بر اين فرماندهان نظامي به کمک دستگاه بي سيم خود مي توانند کنترل اين روبوت را در اختيار بگيرند و با ارسال پيام هاي صوتي آن را هدايت کنند. روبوت هوشمند چيني ها قادر است پس از شناسايي بمب يا موقعيت دشمن، از آن تصويربرداري کند و از طريق فناوري بي سيم، در کوتاه ترين زمان ممکن تصاوير تهيه شده را به ماموران پليس انتقال دهد. دوربين نصب شده روي Vanguard No.1 به حسگرهايي مجهز شده است که مي تواند حجم و وزن بمب ها را به طور دقيق شناسايي کند و اين اطلاعات را در اختيار مسوولان خود بگذارد تا آنها بتوانند بهترين تصميم ممکن را در مواقع حساس اتخاذ کنند.

ليو فوجون مدير يکي از شرکت هاي علمي موجود در شهر زيگانگ که در ساخت اين روبوت نقش داشته مي گويد: «1.Vanguard No در پي همکاري هاي 10 عضو برتر ارتش چين تکميل شده است. کارشناسان ما براي ساخت اين روبوت شش ماه به صورت شبانه روزي فعاليت کرده اند. اين روبوت به کمک چرخ هاي مخصوص حرکت مي کند و مي تواند پس از عبور از سطوح شيب دار و منحني، از بين انبوه مردم خود را به مقصد نهايي برساند. اين روبوت مي تواند در فضايي به وسعت 5/1 متر به طور کامل بچرخد و مسير حرکت خود را تغيير دهد.»

اين طور که کارشناسان چيني اعلام کرده اند،1.Vanguard No قادر است سرعت خود را به 120 متر در دقيقه برساند. اين روبوت به يک دوربين ثابت براي تصويربرداري از کل مسير و يک دوربين نگهبان براي زيرنظر گرفتن اطراف مجهز شده است. هر دو اين دوربين ها تصاوير رنگي و باکيفيت خود را به صورت مستقيم در اختيار مرکز فرماندهي مي گذارند تا ماموران نظامي بتوانند با استفاده از آنها با دشمن مقابله کنند. علاوه بر موارد ياد شده، روبوت جديد ارتش چين بيش از 20 سيستم اندازه گيري مختلف را در خود جاي داده است که از جمله آنها مي توان به سيستم تشخيص صوت و رنگ، سيستم مسيرياب GPS، سيستم شناسايي فرکانس هاي ارسال شده و فناوري مادون قرمز براي شناسايي مواضع مختلف هنگام شب اشاره کرد.

از ماه فوريه سال جاري مقامات بلندپايه ارتش چين تصميم خود را براي استفاده از اين روبوت در عمليات هاي نظامي نهايي مي کنند و هم اکنون با سرمايه گذاري هاي فراوان خواستار آن شده اند که نسخه هاي ديگري از اين روبوت هر چه سريع تر در اختيار نيروهاي نظامي اين کشور قرار گيرد.

مقامات ارشد ارتش چين بر اين باورند که 1.Vanguard No مي تواند در مناطق مين گذاري شده، عمليات هاي خطرناک نظامي، عمليات هاي خنثي کردن بمب، شناسايي مواضع دشمن و... به طور کامل جايگزين انسان ها شود و نياز اين کشور را براي استفاده از نيروهاي انساني مرتفع سازد. اين دستگاه هوشمند مي تواند رنگ اشياي پيرامون خود را شناسايي کند و صحبت هاي رد و بدل شده بين افراد را متوجه شود.

دولت چين اعلام کرده است در اين روبوت توانايي تشخيص فاصله ميان اجسام مختلف نيز وجود دارد و به راحتي مي تواند اشياي مفيد را از اشياي مضر شناسايي کند. اگر يک اسلحه گرم در اختيار 1.Vanguard No قرار داده شود، اين روبوت مانند افسر نظامي به جنگ دشمن مي رود و گلوله هاي خود را دقيقاً به هدف مي زند.

ووآن مشاور سياسي ارتش چين درباره اين روبوت جديد توضيح داد: «اين روبوت در مراحل بعدي پيشرفت هاي بيشتري خواهد داشت و به جاي استفاده از چرخ به پاهاي الکترونيکي مجهز خواهد شد. با اين تحول 1.Vanguard Noمي تواند از ديوار بالا رود، از گودال ها بيرون بيايد و از راه دور مناطق را زير نظر بگيرد.»

در مرکز فرماندهي سه کامپيوتر پيشرفته به صورت مستمر فعاليت هاي اين روبوت را زير نظر مي گيرند. ارتش چين در اين باره اعلام کره است: «هر وقت که اين روبوت به حرکت درمي آيد کامپيوترهاي ما به صورت خودکار تمام اطلاعات مربوط به فعاليت هاي آن را در خود ذخيره مي کنند و موقعيت روبوت را در اختيار ماموران قرار مي دهند.»

اگر1.Vanguard No در اطراف خود يک بمب را شناسايي کند، در کوتاه ترين زمان ممکن افسران پليس را در جريان مي گذارد تا آنها به مردم منطقه اطلاع دهند که آن مکان را ترک کنند. در اين شرايط ربوت به بمب نزديک مي شود و با شناسايي مدارهاي الکترونيکي که در آن به کار برده شده، بمب را خنثي مي کند.

منبع:www.informationweek.com
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image