جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
رياضي:يک راه خدمت به بندگان خدا ايجاد دولت الکترونيک است
-(2 Body) 
رياضي:يک راه خدمت به بندگان خدا ايجاد دولت الکترونيک است
Visitor 1185
Category: کامپيوتر
دبير شوراي عالي فناوري اطلاعات: يک راه خدمت به بندگان خدا ايجاد دولت الکترونيک است/ طرح شهر الکترونيک تهران در حال برنامه‌ريزي است

عبدالمجيد رياضي، فناوري اطلاعات را زيرساخت و پايه‌ي اصول چهارگانه‌ي دولت نهم دانست و تاکيد کرد که با فناوري اطلاعات، مي‌توان به عدالت‌گستري، مهرورزي با بندگان خدا و توسعه‌ي کشور به نحو مطلوب دست يافت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري ارتباطات و فناوري اطلاعات (سيتنا)، دبير شوراي عالي فنآوري اطلاعات، در نخستين گردهم‌آيي سراسري مديران و مسوولان وزارت ارتباطات که در سالن اجلاس کشورهاي اسلامي در تهران برگزار شد، با انتقاد از ايمن و پايدار نبودن اينترنت موجود در کشورمان، تاکيد کرد: اگر به دنبال ايجاد شبکه‌ي اينترنت پرسرعت براي پوشش سراسر کشورمان باشيم، حرف نخست را در منطقه خواهيم زد و خدمات مختلف را به کشورهاي مختلف ارايه خواهيم کرد.

رياضي، ايجاد صنايع مختلف در کشور و بانکداري الکترونيکي را از جمله امور مهمي دانست که به عنوان زيرساخت‌هاي اصلي لازم است به آن‌ها توجه شود.

وي، کاربردهاي اجتماعي فناوري اطلاعات را مورد اشاره قرار داد و افزود: آموزش الکترونيکي، رسانه‌ي الکترونيکي و تجارت الکترونيکي از جمله کاربردهاي اجتماعي IT و حمل و نقل و اتوماسيون اداري، کاربرد اختصاصي ICT است.

معاون فناوري اطلاعات وزير ارتباطات، هرگونه استفاده‌ي ناصحيح از فنآوري اطلاعات را باعث عدم تحقق اصول ذکر شده دانست و سه سطح امور زيربنايي، امور مربوط به کاربردها و امور کاربران را در جهت توسعه‌ي IT مهم ارزيابي و تاکيد کرد: لازم است هر يک از اين سه سطح يادشده به شکل مطلوب توسعه يافته و امکانات لازم نيز براي آن‌ها فراهم شود.

وي، دو عامل فرهنگ‌سازي و توسعه‌ي منابع انساني را از جمله زيرساخت‌هاي حوزه‌ي ارتباطات و مقررات و ضوابط و استانداردها را در فضاي سايبر، بسيار مهم خواند و افزود: زيرساخت‌هاي اساسي به عنوان لازمه‌ي نظام مديريت فنآوري اطلاعات، بايد به صورت يکپارچه شکل گيرد. در حقيقت لازم است که مديريت يکپارچه و سياست‌گذاري متمرکز و هماهنگي در سطح کشور تشکيل شود.

رياضي، وجود امنيت در قلمروي IT و نظام شناسايي احراز هويت را ازديگر زيرساخت‌هاي مهم معرفي کرد و گفت: براي ايجاد نظام مديريت فنآوري اطلاعات، تاکنون از فعاليت‌هاي متعدد جلوگيري و در همين راستا نهادسازي شده است.

وي، سياست وزارت ارتباطات و فناووري اطلاعات را تنها توليد و عرضه‌ي خدمات ندانست و يکي از راه‌هاي خدمت به بندگان خدا را ايجاد دولت الکترونيک دانست و افزود: دولت الکترونيک از طريق شبکه‌ي اينترنت ملي به مردم عرضه مي‌شود.

رياضي، با اشاره به تلاش‌ها در زمينه‌ي تربيت نيروي انساني در کشورمان، توليد علم و دانش را پشتوانه‌ي اصلي توسعه‌ي پايدار خواند و تاکيد کرد: در اين راستا لازم است تا هر سال يک هزار کارشناس ارشد، صد نفر دکترا، پنج هزار کاردان و چهار هزار کارشناس تربيت شود.
وي، با اشاره به برنامه‌ي چهارم توسعه، خاطرنشان کرد: تعداد کاربران خطوط پرسرعت تا پايان برنامه‌ي چهارم بايد به يک ميليون و پانصد هزار نفر و کاربران عادي اينترنت به بيبست ميليون و پانصد هزار نفر افزايش يابد.

معاون فناوري اطلاعات وزير ارتباطات، از در حال اجرا بودن طرح جامع فناوري استان‌ها و اعطاي وام از محل وجوه اداره شده در دبيرخانه‌ي شوراي عالي فناوري اطلاعات خبر داد و افزود: طرح کارت هوشمند ملي در استان قم به صورت پايلوت در حال اجرا بوده و شهر الکترونيکي تهران نيز در حال برنامه‌ريزي است.

رياضي، تاکيد کرد: رويکرد تکنولوژي محور، بايد در دانشگاه‌ها شکل گرفته و توسعه يابد. برخورداري از پشتوانه‌ي دانشگاه‌ها را از جمله راه هاي اصلي منجر به کاربردي شدن خدمات دانست و بر لزوم شکل‌گيري و گسترش رويکرد تکنولوژي محور در دانشگاه‌ها تاکيد کرد.

Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image