جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سليماني بر ضعف خود اعتراف کرد
-(5 Body) 
سليماني بر ضعف خود اعتراف کرد
Visitor 1246
Category: کامپيوتر
ايسنا- وزير ارتباطات و فن‌آوري اطلاعات با رضايت‌بخش خواندن امتياز بين‌المللي كشور در بخش تلفن ثابت گفت: آنچه كه رتبه‌ي ما را زمين‌گير كرده، در حوزه‌ي پورت‌هاي پرسرعت است.

محمد سليماني با تاكيد بر اينكه در حوزه پورت‌هاي پرسرعت متاسفانه ضعيف هستيم، اظهار كرد: البته اين موضوع به معني آن نيست كه ما مشتري نداريم بلكه مشتري زيادي در اين زمينه وجود دارد و بارها شنيده‌ام در جاهاي مختلف افراد از اينكه پورت‌هاي پرسرعت به موقع در اختيارشان قرار نمي‌گيرد، گلايه دارند.

وي ادامه داد: اگر ما هدف را ضريب نفوذ 20 درصدي گذاشتيم براي اين منظور حداقل 14 ميليون مشترك بايد وجود داشته باشد و هر مشترك ماهانه 20 هزار تومان براي اين منظور پرداخت كند كه البته مشتري آن هم وجود دارد چون بنگاه‌هاي اقتصاي و آموزشي همه به پورت‌هاي پرسرعت نياز داشته و حاضرند هزينه آن را پرداخت كنند.

او گفت: به عنوان مثال 14 ميليون مشترك را اگر در عدد 20 هزار تومان در ماه ضرب كنيم عددي معادل 280 ميليارد تومان در ماه به دست مي‌آيد كه اين ميزان در سال عددي بيش از سه هزار ميليارد تومان مي‌شود؛ بنابراين بازار و يا هر جايي كه بخواهد اين 3 هزار ميليارد تومان را از مردم بگيرد بايد حداقل به همان ميزان سرمايه گذاري كند.
سليماني افزود: نمونه روشن آن اپراتور دوم تلفن همراه است كه اگر 15 ميليون شماره ارايه كند و از اين تعداد مشترك در ماه 10 هزار تومان دريافت كند، رقمي در حدود 150 ميليارد تومان مي‌شود و در كل در سال معادل 2 هزار ميليارد تومان مي‌شود كه بايد از مردم دريافت كند، بنابراين موظف است بيش از 3 ميليارد دلار يعني رقمي نزديك به 3 هزار ميليارد تومان سرمايه‌گذاري كند.
وزير ارتباطات تاكيد كرد: اگر شركت‌هاي ندا نيز اين سرمايه‌گذاري‌ را انجام مي‌دادند حتما جواب گرفته و به نتيجه مي‌رسيدند بنابراين بحث سرمايه‌گذاري در اين زمينه بسيار مهم است كه اميدواريم با اپراتورهاي وايمكس و تقويتي كه در زمينه اينترنت پرسرعت انجام مي‌شود و با همكاري شركت‌هاي ندا با شركت‌هاي مخابرات اين موضوع تحقق يابد.
وي ادامه داد: مردم به پورت‌هاي پرسرعت نياز دارند اما به دليل كمبود امكانات شركت‌ها فقط در چند شهر حضور يافتند در صورتي كه اين موضوع با نفس توسعه مغايرت دارد زيرا بايد از نظر جغرافيايي توسعه يابد و در همه جا انجام شود و اين يكي از مشكلات محسوب مي شود.
وزير ارتباطات و فن‌آوري اطلاعات ممنوع و محروم كردن شركت‌هاي مخابراتي از توسه‌ي ADSL را بزرگترين اشتباه و استراتژي در سال 83 برشمرد و اظهار كرد: البته اين موضوع رفع شده و اميدواريم اين عقب افتادگي كه به وجود آمده ظرف 2 سال آينده برطرف شود.
او در بخش ديگري از سخنان خود درباره‌ي تاخير در اجراي پروژه‌ي GPRS همراه اول گفت: شبكه‌ي همراه اول شبكه‌ي نسل دوم است و از سال 73 تاكنون دستگاه‌ها از تجهيزات و وندورهاي مختلف استفاده كردند و توليدات داخلي و نرم‌افزارهاي جديد و قديمي مورد استفاده قرار گرفتند و در حال حاضر كه شبكه نزديك 25 ميليون مشترك در سراسر كشور دارد به عنوان يك شبكه‌ي گسترده‌اي است كه به ارتقاء نياز دارد.
وي ادامه داد: شبكه‌ي گسترده‌ي فعلي نيازمند ارتقاء به نسل 5/2 و 75/2 است كه حساسيت ويژه‌اي دارد اما در زمان شروع پروژه تصور بر اين بود كه كار ساده‌اي است و برنده‌ي مناقصه خارجي هم به موقع تعهدات خود را انجام نداد اما قاعدتا در حال حاضر تلاش مي‌كنند بتوانند اين خدمات را هر چه زودتر به مردم ارائه دهند.
او تاكيد كرد: اگر اين موضوع با مشكلات فني روبه‌رو نشود و اقدامات لازم از نظر نياز به ارتقاء سخت‌افزار و نرم‌افزار در بخشي از اين شبكه انجام پذيرد قاعدتا اين كار بايد در 6 ماهه‌ي اول سال بايد اجرايي شود.
سليماني بدقولي طرف برنده مناقصه خارجي و عمل نكردن به تعهدات و پيچيدگي و حساسيت كار را از جمله مهم دلايل تاخير اين كار دانست و گفت: موضوع حمل تجهيزات نيز از ديگر مواردي بود كه اين پروژه را با تاخير مواجه كرد.

Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image