جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
شهريه 700 هزارتوماني تنها به دليل زن بودن
-(0 Body) 
شهريه 700 هزارتوماني تنها به دليل زن بودن
Visitor 1151
Category: کامپيوتر
اين روزها كمتر كسي را مي‌توان بدون يك هم‌نشين به نام تلفن‌همراه مشاهده كرد. هم‌نشيني كه گويا زندگي كردن بدون او براي مردمان اين عصر امكان‌پذير نيست. اكثريت مردم بيشترين ساعات شبانه‌روز را يا در حال صحبت كردن با اين وسيله ارتباطي هستند يا اينكه در حال خواندن و ارسال پيام كوتاه و اگر اعتياد نيز شديد باشد حتي در خواب و بيداري نيز گوشي‌بازان حرفه‌ا‌يي مشغول رمزگشايي از امكانات گوشي خود هستند.
به هرحال اعتياد به اين وسيله ارتباطي هر روز نسبت به روز ديگر در ميان قشر وسيعي از مردم در حال همگير شدن است و شايد در روزهاي اوليه ورود اين پديده به كشورمان هيچ كس تصور چنين روزي را حتي به ذهن خود راه نمي‌داد همان دوراني كه به دليل عرضه محدود و قيمت بالاي تلفن همراه برخورداري از آن براي هر قشري امكان‌پذير نبود و به همين دليل عرضه گوشي تلفن همراه نيز حداقل در بازار ايران نهايتا به دو يا سه مدل ختم مي‌شد آن هم گوشي‌هاي كه نهايت امكان آن به برقراري تماس خلاصه مي‌شد (برعكس تلفن‌هاي امروزي كه به نوعي برقراري تماس يكي از دهها امكانات آن به شمار مي‌آيد) اما رفته رفته با استقبال چشمگير مردم تنوع محصولات نيز رشد صعودي پيدا كرد به حدي كه اين روزها براي خريد يك گوشي تلفن همراه حداقل با دهها گزينه ايده‌آل و مناسب روبه‌رو هستي تا آن‌جا كه آخرين انتخاب هميشه با دشواري صورت مي‌گيرد و همين علاقمندي مخاطبان سبب شده است كه كمپاني‌هاي بزرگ توليد تلفن همراه براي عقب نماندن از رقيب و جلب رضايت مخاطبين در هر فرصت زماني دست به معرفي و ارايه يك محصول جديد بزنند. محصولاتي كه در لابلاي تبليغات گسترده با عناويني چون باريكترين گوشي، سبك‌ترين گوشي و... به مخاطبان معرفي مي‌شود. به طور كلي اين روزها ساختار گوشي‌هاي تلفن همراه به دليل برخورداري از امكاناتي چون تصويربرداري،ضبط صدا امكان اتصال به اينترنت و دهها موارد ديگر روز به روز پيچيده‌تر مي‌شود و همانطور كه از نام آن آشكار است اين وسيله ارتباطي در هر زمان و مكان به نوعي همراه ماست و همين ويژگي بروز اشكالاتي در سيستم تلفن همراه را به سادگي امكان پذير مي‌سازد و به طبع آن نياز به متخصصين فني براي عيب‌يابي و رفع مشكل را دو چندان مي‌كند شايد به همين دليل باشد كه چند صباحي است كه در قسمت مهارت و آموزش مي‌توان انواع و اقسام آگهي‌هاي تبليغاتي در خصوص تعميرات تلفن همراه را مشاهده كرد.

آموزش قوي بدون مدرك


با نزديك شدن به فصل تابستان به نوعي بازار كلاس‌هاي آموزشي نيز داغ مي‌شود به حدي كه در گذر از كوچه و خيابان هميشه دستي به سوي شما دراز مي‌شود تا چند كاغذ رنگي را بين زمين و آسمان رها كند يا در هنگام گشودن در منزل نيز باز هم دسته‌اي كاغذ بر روي زمين پراكنده مي‌شود حتي وقتي از هجوم اين كاغذهاي تبليغاتي نيز به سكوت خانه پناه مي‌آوري و در لابلاي ورق‌هاي روزنامه‌ به دنبال خبر و مطلبي خواندني مي‌گردي باز هم كابوس اين كاغذ‌ها رهايت نمي‌كند اما اين‌بار به جاي كاغذ‌‌هاي رنگي آگهي‌هاي كوچك و بزرگ جلوي چشمانت رژه مي‌روند از آموزش كامپيوتر و آشپزي گرفته تا خطاطي و بازيگري اما در اين ميان آگهي‌هاي همچون آموزش تخصصي موبايل صد درصد تضميني، عيب‌يابي سخت‌افزار و نرم‌افزار با جزوه رايگان و دهها عناوين تبليغاتي ديگر نظرت را جلب مي‌كند و بي‌اختيار به سوي تلفن مي‌روي و اولين تماس برقرار مي‌شود. آقاي آن سوي خط در مورد كلاس‌هاي آموزش مركز اينگونه توضيح مي‌دهد، دوره آموزشي در اين مركز از مراحله آموزش ابتدايي آغاز و تا مرحله حرفه‌اي ادامه دارد و دراين مدت هنرجويان تعميرات پايه تا قطعات كلي،سيم‌كشي، عيب‌يابي و نهايتا آشنايي با نرم‌افزار و سخت‌افزار و ريختن‌ انواع برنامه‌ها و كاركردن با باكس‌ها را آموزش خواهند ديد.
به گفته متصدي نام‌نويسي، دوره اين كلاس‌هاي آموزشي يك‌ماهه است و همه روزه به جز ايام تعطيل برگزار مي‌شود و هر روز 4 ساعت به اين امر اختصاص داده خواهد شد. به صورتي كه هنرجويان دو ساعت آموزش به صورت تمرين در سر كلاس‌ها را دارند و دو ساعت باقي مانده نيز به صورت عملي صورت مي‌گيرد و شهريه اين دوره يك‌ماهه 150 هزارتومان براي كلاس‌هاي گروهي كه حداكثر شامل 12 هنرجو است تعيين شده است. البته نكته جالب در خصوص اين مركز آموزشي اين ست كه به هنرجويان پس از پايان دوره هيچ مدركي اهدا نخواهد شد چرا كه اعتقاد مديريت اين مركز بر اين مسئله است كه آموزش قوي ما خود يك مدرك بين‌المللي خواهد بود.
در تماس با يكي ديگر از مراكز آموزشي كه در آگهي تبليغاتي به امكاناتي همچون پشتيباني و ارايه جزو و خوابگاه نيز اشاره كرده است متصدي نام‌نويسي در تشريح اين امكانات مي‌گويد، كلاس‌هاي ما به صورت گروهي حداقل با 8 هنرجو برگزار مي‌شود و شامل 10 جلسه 4 ساعته خواهد بود كه برعكس بقيه مراكز آموزشي تمامي ساعات آموزش به صورت عملي و در گارگاه برگزار مي‌شود و در گارگاه‌هاي ما تمام امكانات آزمايشگاهي، دستگاه اندازه‌گيري فركانس و موارد ديگر در اختيار هنرجويان قرار خواهد گرفت و در خصوص پشتيباني نيز ما به مدت سه سال از شاگردهاي تحت تعليم خود پشتيباني خواهيم كرد به اين صورت اگر در اين مدت هنرجو در خصوص تعمير گوشي دچار مشكل شد مي‌تواند حضوري يا از طريق تماس تلفني با كادر مجرب آموزشگاه در ارتباط باشد و براي رفع نقص گوشي با مدرسين مشورت داشته باشد و در نهايت اگر باز هم گوشي توسط هنرجو قابل به تعمير نبود مركز به صورت رايگان تعمير آن را به عهده خواهد گرفت. شهريه در اين مركز آموزشي براي كلاس‌هاي گروهي 200 هزارتومان و براي كلاس‌ خصوصي 500 هزارتومان در نظر گرفته شده است و در خصوص شاگردهاي خصوصي پشتيباني به صورت نامحدود و مادام‌العمر صورت خواهد گرفت در ضمن اين مركز براي هنرجوهاي شهرستاني خود خوابگاه نيز در نظر گرفته است كه به گفته مسئول نام‌نويسي استقبال از خوابگاه بسيار كم‌رنگ بوده اما وي در خصوص قيمت خوابگاه توضيحي ارايه نمي‌دهد و به همين پاسخ كفايت مي‌كند كه رقم ناچيزي و البته جدا از شهريه خواهد بود.

خانم‌ها و ممنوعيت آموزش


به نظر شما در جامعه ما زنان نسبت به مردان از امتياز خاصي برخوردار هستند يا به عكس به دليل زن بودن بيشتر اوقات نه تنها امتيازي به زنان داده نمي‌شود بلكه شايد امتيازي نيز از آنها سلب مي‌شود. اشتباه نكنيد اين يك مطلب فمنيستي نيست بلكه در ادامه همان مطالب بالا قصد داريم در خصوص پذيرش خانم‌ها در كلاس‌هاي آموزشي تعميرات تلفن همراه به چند نكته اشاره داشته باشيم. به طور كلي كلاس‌هاي آموزشي تعميرتلفن همراه به دو دسته تقسيم مي‌شود دسته اول كه شگل‌گيري اوليه آن به سال 79 برمي‌گردد مربوط به سازمان فني و حرفه‌ايي است كه در اين كلاس‌ها آموزش به دو صورت عادي (دوماهه) و فشرده (يك‌ماهه) برگزارو شامل 9 جلسه تئوري و 12 جلسه عملي است كه شهريه آن ثابت و درحدود 143 هزارتومان است و در پايان به هنرجويان گواهينامه بين‌المللي اهدا خواهد شد. اما جالب است كه بدانيد در تماس با مراكز آموزشي كه به نوعي با مركز فني و حرفه‌ايي در ارتباط هستند (به اين صورت كه پس از دوره مدرك كارآموزان از سوي سازمان فني و حرفه‌ايي صادر مي‌شود) اعلام شد كه طبق دستورالعمل سازمان فني و حرفه‌ايي كلاس تعميرات تلفن همراه براي خانم‌ها وجود دارند و اين گونه آموزشگاه‌ها نيز حق برگزاري كلاس مختلط را نيز ندارند و به طور كلي شايد اين آموزش خاص آقايان طراحي شده باشد. مسئول يكي از همين مراكز آموزشي در خصوص اين تصميم‌گيري مي‌گويد، اين دستورالعمل از سوي سازمان به تمامي مراكز ابلاغ شده است حتي تا آنجا كه ما در جريان هستيم گويا مراكز آموزشي ديگر همچون آموزش كامپيوتر يا زبان كه به نوعي در ارتباط با سازمان هستند نيز بايد كلاس‌هاي مختلط خود را تعطيل كنند يا آموزشگاه را صرفا به آموزش آقايان اختصاص دهند يا خانم‌ها در غير اين صورت مي‌توانند مثلا روزهاي زوج را به آموزش خانم‌ها اختصاص دهند و فرد را به آقايان اما در خصوص آموزش تعمير تلفن همراه به طور كلي ما آموزشي براي خانم‌‌ها نداريم هر چند به عقيده من در بحث آموزش نبايد اين قدر روي جنسيت بافشاري كرد چرا كه اگر كلاس‌ها مختلط برگزار شود هنرجويان براي سبقت از همديگر بهتر به آموزش و فراگيري توجه خواهند داشت و در خصوص اين مورد كه آموزش براي خانم‌ها درنظر گرفته نشده است به نظرم يك خلا بزرگ و تبعيضي در خصوص خانم‌ها خواهد بود. شايد در اين جا ذكر اين نكته ضروري باشد كه بدانيد بعضي از مراكز مرتبط با سازمان فني و حرفه‌ايي با وجود تاكيد دستورالعمل باز هم از خانم‌ها جهت آموزش نام‌نويسي به عمل آورده‌اند و دليل كار خود را اينگونه توجيه كرده‌اند كه به زودي قرار است اين دستورالعمل تغيير پيدا كند و اين مراكز به خاطر واسطه‌ها خود توانسته‌اند جلوتر از ابلاغ دستورالعمل جديد سازمان براي ترم جديد هنرجو خانم پذيرش كنند. به هرحال اين تضاد در نام‌نويسي خانم‌ها مسئله‌اي است كه بايد از سوي مسئولين ذيربط به صورت دقيق شفاف‌سازي شود.
دسته دوم كلاس‌هاي آموزشي مربوط به مراكزي است كه به نوعي هيچ ارتباطي با سازمان فني و حرفه‌ايي ندارند و شكل‌گيري آن از چند سال قبل آغاز شده است و در اين چند ماه اخير بعد از اينكه تعرفه تلفن همراه به ناگهان رشد صعودي پيدا كرد و كم كم خريداري گوشي‌هاي بدون گارانتي در بازار رونق پيدا كرد اين مراكز نيز با جديت فعاليت خود را ادامه دادند اما در اين مراكز، آموزش براي خانم‌ها به چه صورتي است. در پرس‌وجو با چند مركز آموزشي معلوم شد كه در اكثر اين مراكز سعي شده است كلاس‌ها به صورت مختلط برگزار نشود ولي از خانم‌ها براي دوره آموزشي نام‌نويسي صورت مي‌گيرد ولي خانم‌ها به جاي پرداخت شهريه كلاس‌ها گروهي كه نهايتا 200 هزارتومان است بايد 700 هزارتومان شهريه پرداخت كنند.
***
به هرحال با چنين تبعيض‌ها گفته مي‌شود استقبال خانم‌ها از اين كلاس‌ها بسيار خوب بوده و حتي بعضي از هنرجوها در كار خود آنچنان مهارت كسب‌ كرده‌اند كه توسط آموزشگاه به مراكز مجاز تعمير موبايل براي استخدام معرفي شده‌اند. شايد اين مسئله مسئولين سازمان فني حرفه‌ايي را به تجديد نظر وادار كند كه آموزش زنانه و مردانه ندارد.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image