جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
عرض‌اندام گلادياتورهاي الکترونيکي در CES 2012
-(2 Body) 
عرض‌اندام گلادياتورهاي الکترونيکي در CES 2012
Visitor 1390
Category: کامپيوتر
آي تي ايران - نمايشگاه وسايل الکترونيکي مصرفي CES 2012 امسال به وسعت 7/1 ميليون فوت مربع و با حضور 140 هزار بازديدکننده 10 ژانويه در لاس وگاس افتتاح مي‌شود.

در اين نمايشگاه که بزرگ‌ترين نمايشگاه فناوري جهان به شمار مي‌آيد، سازندگان سخت‌افزاري بهترين و جديدترين ابزارهاي خود را در معرض نمايش مي‌گذارند تا بازديدکنندگان را تا حدي مجذوب خود کنند که ديگر رقبتي به تماشاي غرفه‌هاي رقباي ديگر نداشته باشند.


در نمايشگاه امسال حدود 2 هزار و 700 شرکت حضور پيدا مي‌کنند و به نظر مي‌رسد که بازديدکنندگان نمي‌توانند از تمامي اين غرفه‌ها ديدن کنند. مثل هميشه و مثل نمايشگاه‌هايي چون کنگره جهاني موبايل، در اين نمايشگاه نيز گوشي‌هاي هوشمند بسياري در سايزها و مدل‌هاي مختلف رونمايي خواهند شد. علاوه بر اين، گوگل، آمازون و فيس‌بوک نيز طبق معمول هميشه محصولات خود را براساس آنچه سازندگان سخت‌افزاري ساخته‌اند، معرفي مي‌کنند.


در ادامه به رويدادهاي مهمي که در اين نمايشگاه رخ مي‌دهد، مي‌پردازيم:

آخرين حضور غول نرم‌افزاري

مايکروسافت به تازگي اعلام کرده که در نمايشگاه CES سال آينده شرکت نخواهد کرد. به اين معنا که امسال آخرين حضور اين شرکت در اين نمايشگاه خواهد بود. به همين دليل نيز قرار است که استيو بالمر، مديرعامل مايکروسافت آخرين سخنراني‌‌اش را انجام دهد و براي آخرين بار در صحنه تئاتري که راه مي‌اندازد باز هم به مشتريانش اطمينان دهد که اين شرکت همچنان در بازاري که توسط اپل و آندروييد قبضه شده، به فعاليتش ادامه خواهد داد.

پس مي‌توان پيش‌بيني کرد که آخرين رونمايي‌ها و دموهاي مايکروسافت مربوط به دنياي موبايل باشد. مايکروسافت اين اواخر در حال ساخت تبلت مبتني بر ويندوز 8 در لابراتوار گجت است و اگر در حال حاضر حضور ويندوز 8 را در بازار خيلي احساس نمي‌کنيم، به اين دليل است که مايکروسافت تصميم گرفته اين سيستم‌عامل را فقط در تبلت‌ها نصب کند، نه در نوت‌بوک‌ها.

علاوه بر اين، شاهد معرفي گوشي‌هاي مبتني بر ويندوز از سوي اين شرکت خواهيم بود. همان طور که مي‌دانيد هم‌اکنون مايکروسافت با نوکيا در حال همکاري در زمينه گوشي‌هاي هوشمند هست. نوکيا براي اينکه از شر سيستم‌عامل سيمبيان در گوشي‌هاي هوشمندش خلاص شود، با مايکروسافت همکاري کرده تا شايد اين شرکت بتواند با طراحي سيستم‌عامل ويندوز فون، نوکيا را از وضعيت رکود کنوني نجات دهد. به همين دليل نيز پيش‌بيني مي‌شود نوکيا گوشي جديد خود را که احتمالا Lumia 900 يا Nokia Ace نام دارد، معرفي کند که مجهز به صفحه نمايش بزرگ‌تر است.

اولترابوک‌ها

به نظر شما آيا بايد نوت‌بوک‌هاي فوق سبک و فوق باريک را اولترابوک ناميد؟ چرا نبايد آنها را "نوت‌بوک‌هاي بهتر" ناميد؟ اينتل ايده اولترابوک‌ را براي رقابت با نوت‌بوک مک‌بوک اير اپل مطرح کرد و شاخه‌اي از محصولات جديد را در قالب اين نام ايجاد کرد. از نظر اينتل، يک نوت‌بوک نه تنها بايد باريک و سبک باشد، بلکه بايد سرعت بوت در آن نيز همانند تبلت‌ها بسيار کم باشد. اما گويا اين ايده به فکر سازندگان کامپيوترهاي شخصي ديگر نيز رسيده و شرکت‌هايي چون دل، HP، توشيبا، ايسر، اسوس و لنوو در نمايشگاه CES امسال از اولترابوک‌هاي خود پرده‌برداري خواهند کرد. چنانچه به نظر مي‌رسد 50 مدل از اين اولترابوک‌ها در نمايشگاه امسال به معرض نمايش درآيند.

تبلت‌ها

نمايشگاه CES سال 2011 در واقع نمايشگاه باشکوه تبلت‌هاي مبتني بر آندروييد بود. در اين نمايشگاه شاهد معرفي نمونه‌هاي اوليه از تبلت‌هايي چون زوم موتورولا و Thrive توشيبا بوديم. اين تبلت‌ها 1/10 اينچي و مبتني بر سيستم‌عامل هاني‌کامب بودند. پس مطمئنا امسال شاهد حضور اين تبلت‌ها به صورت تجاري خواهيم بود و با اين اوصاف در يک جمله مي‌توان گفت که رقباي بيشتري براي آي‌پد اپل در اين نمايشگاه حضور خواهند داشت.

البته به غير از اين تبلت‌ها، مطمئنا ايسر، لنوو،‌ توشيبا و ViewSonic همگي با تبلت‌هاي جديدتر در نمايشگاه حضور خواهند داشت. Nvidia هم‌اکنون پردازنده‌هاي دو هسته‌اي تگرا 3 خود را معرفي کرده و احتمال اين وجود دارد که با ديدن تبلت‌هايي مجهز به اين تراشه‌ها در نمايشگاه امسال شوکه شويم. البته بايد گفت که اسوس هم‌اکنون تبلت دو هسته‌اي ساخته و ايسر هم در حال ساخت يک چنين تبلتي است.

به طور کلي مي‌توان گفت که تبلت‌هايي که در نمايشگاه CES امسال رونمايي مي‌شوند، تبلت‌هايي سريع‌تر، داراي رابط کاربري قوي‌تر، چند عملکردي، قابليت پخش بهتر ويديو و حتي قابليت بازي سه‌بعدي خواهند بود. همچنين مي‌توان پيش‌بيني کرد که برخي از اين تبلت‌ها مجهز به بستني حصيري (ICS) يعني آخرين نسخه از سيستم‌عامل آندروييد گوگل خواهند بود. علاوه بر اين، انتظار مي‌رود که خوره‌هاي فناوري در اين نمايشگاه مبادرت به خريد کيندل فاير آمازون خواهند کرد، البته اگر اين شرکت کمي از قيمت اين تبلت‌ها بکاهد. به نظر مي‌رسد که در نمايشگاه CES امسال، بيشتر تبلت‌ها در اندازه‌هاي 7 و 8 اينچي و با قيمتي ارزان‌تر معرفي شوند.

وسايل الکترونيکي متصل

در نمايشگاه CES امسال، بسياري از وعده‌هاي سازندگان وسايل الکترونيکي مبني بر طراحي لوازم خانگي با قابليت اتصال به اينترنت عملي خواهد شد. به طور مثال، LG به طور ويژه با "لوازم برقي متصل" در اين نمايشگاه خواهد آمد و يخچال فريزر، ماشين ظرفشويي‌، ماشين لباسشويي و روبات‌هاي جاروکشي را در معرض نمايش خواهد گذاشت که همگي مجهز به رابط کاربري صفحات لمسي بوده و به طور مستقيم به گوشي‌هاي هوشمند و کامپيوترهاي کاربران متصل مي‌شوند. سامسونگ نيز در اين زمينه فعاليت‌هايي داشته، اما گويا LG در اين زمينه پرچمدار است.

با استفاده از فناوري LG، کاربران مي‌توانند اپليکيشن‌هايي را روي گوشي هوشمند نصب کنند تا از اين طريق ميزان مصرف انرژي و حتي سرويس مکالمه را نيز انجام دهند. اما مهم‌ترين محصول LG در اين حوزه يک يخچال فريزر با قابليت بسيار بالاست که مي‌تواند در عرض کمتر از پنج دقيقه نوشابه يا آب را خنک کند.

Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image