جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
عضو کنسرسيوم توليد گوشي موبايل: اميدي به توليد گوشي در کشور نيست
-(1 Body) 
عضو کنسرسيوم توليد گوشي موبايل: اميدي به توليد گوشي در کشور نيست
Visitor 1379
Category: کامپيوتر
وقتي براي وزارت ICT رجيستر كردن گوشي تلفن همراه اهميت چنداني ندارد و هر گوشي با هر برندي مي‌تواند به آساني از راه‌هاي قاچاق وارد كشور و در شبكه‌ي نيز فعال شود، نمي‌توان انتظار داشت توليد گوشي تلفن همراه در داخل با جديت دنبال شود.

محمد مرزبان‌راد - رييس هيات مديره‌ي شركت شهرك‌هاي هوشمند و عضو هيات مديره‌ي كنسرسيوم توليد گوشي تلفن همراه - در گفت‌وگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اين مطلب درباره‌ي روند توليد گوشي تلفن همراه در اين كنسرسيوم اظهار كرد: در شرايط فعلي در حال مذاكره با شركت‌هاي معروف توليد كننده گوشي تلفن همراه در جهان هستيم و روند توليد گوشي را متوقف نكرده‌ايم اما با توجه به اين كه ثبت گوشي تلفن همراه در وزارت ارتباطات و فن‌آوري اطلاعات آزاد شد و ديگر منعي در اين زمينه وجود ندارد و افزايش تعرفه‌هاي واردات قطعات گوشي ديگر اميد چنداني به توليد گوشي در كشور نيست.

او ادامه داد:‌ در سال گذشته با تشكيل كنسرسيومي ‌متشكل از شش شركت قرار شد تا پايان سال شش ميليون گوشي تلفن همراه به بازار عرضه شود اما متاسفانه بروز مشكلات فراوان در اين عرصه سبب شد توليد در اين عرصه با تاخير همراه شود و تا به امروز با موفقيت همراه نشود.

مرزبان‌راد خاطر نشان كرد:‌ براي توليد گوشي تلفن همراه در داخل كشور، بايد دو موضوع رجيستر كردن و كاهش تعرفه‌هاي قطعات واردات گوشي همزمان باهم پيش مي‌رفت و انجام يكي بدون ديگري نتيجه‌اي در بر نداشت.

او افزود:‌ علي‌رغم اين كه در سال گذشته دستور رجيستر كردن گوشي‌ها تلفن همراه به وزارت ICT ابلاغ شد و اين وزارتخانه نيز به اين كار اقدام كرد اما باتوجه به اين كه انجام اين امر نيازمند كار پيچيده فني بود در اين زمينه موفقيتي حاصل نشد و بسياري از گوشي‌ها با سريال‌هاي موازي كه از روي ساير سريال‌هاي گوشي‌هاي ثبت شده كپي مي‌شد و در شبكه فعاليت داشت، در نتيجه اين وزارتخانه به اين نتيجه رسيد كه براي كاهش بار ترافيكي شبكه رجيستر كردن گوشي‌ها را بردارد.

مرزبان، اعمال تعرفه‌هاي بالا براي ورود قطعات SKD و CKD را ديگر مشكل توليد گوشي تلفن همراه در كشور عنوان كرد و گفت: در مصوبه‌ي قانون بودجه مجلس در تبصره 7 بند و، «در راستاي حمايت از توليد و تشويق به سرمايه‌گذاري، حداقل تعرفه‌ي كالاي نيمه‌ساخته SKD و قطعات منفصله CKD نسبت به تعرفه‌ي مصوب دولت براي واردات كالاهاي ساخته‌شده CBU به استثناء‌ خودرو به‌ترتيب نود درصد و ده ‌درصد تعيين مي‌گردد».

او ادامه داد: اين امر نشان داد اگر بخواهيم قطعات منفصل را وارد كشور كنيم بايد هزينه‌ي گزافي تنها براي اين تجهيزات از سوي توليد كننده پرداخت شود و آن وقت قيمت تمام شده‌ي يك گوشي داخلي بسيار بالاتر از گوشي‌هاي خارجي با هر برند اروپايي در مي‌آيد.

وي افزود: در نتيجه اين امر مشتري از گوشي‌هاي ساخت داخل به دليل قيمت بالا استقبال نمي‌كند از اين رو با اين گونه تعرفه‌گذاري كه مجلس انجام داد آخرين اميد براي توليد گوشي در داخل كشور از بين رفت.

رييس هيات مديره‌ي شركت شهرك‌هاي هوشمند خاطر نشان كرد:‌ با اين وجود وزارت صنايع تلاش بسياري براي افزودن يك اصلاحيه به اين بند انجام داد اما موفق نشد و همكاري وزارتخانه‌هاي عضو كميسيون ماده يك نيز نتيجه‌اي نداشت.

مرزبان‌راد با اشاره به اين كه توليد يك تكنولوژي در كشور نيازمند عزم ملي است گفت:‌ اگر تمام نهادها با يكديگر همكاري نكنند، اين اتفاق رخ نمي‌دهد و در نتيجه عدم تسهيلات صحيح و حمايت نكردن از توليد گوشي همراه در داخل سبب شده تلاش يك ساله‌ي توليد كننده در اين زمينه، نتيجه‌اي در برنداشته باشد و قطعا با اين وضعيت رو به نابودي مي‌رود،‌ چرا كه وضعيت توليد گوشي تلفن همراه به حالت قبل برگشته است و گويا هيچ گونه كوششي براي توليد گوشي دركشور انجام نشده است.

انتهاي پيام

Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image