جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
عقب‌ماندگي اينترنت پرسرعت در ايران: پايين‌تر از همه
-(1 Body) 
عقب‌ماندگي اينترنت پرسرعت در ايران: پايين‌تر از همه
Visitor 1334
Category: کامپيوتر
دنياي اقتصاد - تغيير را راه گريزي نيست. يك مقايسه ساده همه چيز را روشن مي‌كند. كافي است همه آنچه را كه در هر روز با آن سروكار داريم با مسائل روزمره سال‌هاي قبل مقابله كنيم.

اين تغيير اما در دنياي مجازي سرعت بيشتري دارد و به همين دليل هم هست كه در اغلب مواقع اخبار جديدي پيرامون اينترنت، فضاي مجازي و مسائل مرتبط با آنها وجود دارد.
كاربران اينترنت هم به دنبال اين جريان تغيير كرده‌اند. اين روزها ديگر هر شخصي كه به اينترنت دسترسي داشته باشد، لزوما به عنوان يك كاربر اينترنتي شناخته نمي‌شود.
هر چه باشد تعابير دنياي تكنولوژي هم دچار تغيير شده‌اند. كاربر اينترنت حالا ديگر به شخصي گفته مي‌شود كه به اينترنت از نوع پرسرعتش دسترسي داشته باشد.

دسترسي به خدمات مختلف سرگرمي كه اين روزها طرفداران زيادي هم پيدا كرده‌اند، يكي از همان چيزهايي است كه تنها به وسيله اينترنت پرسرعت قابل تصور خواهد بود.
به اين خدمات، امكانات پيشرفته و فرصت‌هاي مناسب ديگري را كه با فراهم بودن قابليت دسترسي به نسل جديد ارتباطات اينترنتي پرسرعت به دست مي‌آيد، بايد اضافه كرد.
در اين ميان اما اينترنت پرسرعت و دسترسي به آن هنوز نتوانسته است به عموميت گسترده‌اي برسد.

تاخير در عرضه اينترنت پرسرعت، فراهم نبودن زيرساخت‌هاي لازم و قيمت بالاي استفاده از خدمات آن در بعضي كشورها درواقع دلايل اصلي عمومي نشدن كاربري اينترنت پرسرعت است.
با اين همه كارشناسان معتقدند استفاده از اينترنت پرسرعت در چند سال اخير رشد خوبي داشته است.

به اعتقاد آنها اگرچه هنوز رقابت در عرصه ارائه خدمات اينترنت پرسرعت شدت پيدا نكرده است، اما اين جريان تا دو سال آينده روندي صعودي را در پيش خواهد گرفت. آمارها و نتايج تحقيقات موسسه تحقيقاتي OVUM در اين زمينه با تاييد ادعاي كارشناسان نشان مي‌دهند كه ضريب نفوذ اينترنت پرسرعت در سراسر جهان تا پايان سال 2007 به 17درصد خواهد رسيد.
اين در حالي است كه براساس اين تحقيقات، اين رقم تا پايان سال 2008 تا 21درصد هم افزايش پيدا مي‌كند.

بيشترين رشد در اختيار كشورهاي آسيايي و اروپاي شرقي
در بعضي كشورها گويا اين روند رشد، با سرعت بيشتري همراه است.

اين كشورها اغلب از ميان كشورهاي در حال توسعه اروپاي شرقي و آسيا هستند.
موسسه تحقيقاتي OVUM هم اخيرا با استفاده از آمارها و نتايج تحقيقات خود در اين زمينه فهرستي از 10كشوري كه بيشترين رشد را در استفاده از اينترنت پرسرعت داشته‌اند، منتشر كرده است.

در اين فهرست ايرلند اولين جايگاه را در اختيار دارد. اين كشور كه در حال حاضر داراي ضريب نفوذ 13درصدي است، به دنبال عرضه خدمات ارزان قيمت اينترنت پرسرعت توانسته است به چنين رشدي دست پيدا كند. بعد از ايرلند كشورهاي تركيه، يونان، تايلند، روسيه، هند، فيليپين، اكراين، ويتنام و اندونزي به ترتيب جايگاه‌هاي بعدي را در اختيار گرفته‌اند.
فيليپين به عنوان يكي از كشورهاي آسيايي موجود در اين ليست، در حال حاضر حدود 3ميليون نفر كاربر اينترنت پرسرعت دارد. به گفته كارشناسان، اين رقم تا پايان سال 2011 به 10ميليون كاربر خواهد رسيد.

در فيليپين در حقيقت رقابت اپراتورها در عرضه خدمات زيرساختي و در نهايت قيمت ارزان دسترسي به اينترنت پرسرعت، مهم‌ترين عوامل رشد كاربران هستند.

ايران؛ عقب مانده از برنامه
با اين اوصاف با گذشت زمان و آگاهي بيشتر كشورهاي جهان از ضرورت و لزوم دسترسي به اينترنت پرسرعت و مزاياي استفاده از آن، كشورها هر روز براي در اختيار داشتن اين امكان و پيشرفت آن تلاش مي‌كنند. تا جايي كه اين روزها عرضه خدمات اينترنت پرسرعت به يكي از وظايف اصلي اپراتورهاي مخابراتي تبديل شده و عرصه‌اي رقابتي براي آنها به حساب مي‌آيد.
در مقابل در اين موج بزرگ كه هر روز با سرعت بيشتري نسبت به گذشته جلو مي‌رود، كشور ما كجا قرار دارد؟

سوالي كه قطعا بارها و بارها براي بسياري از كاربران ايراني مطرح شده و بي‌جواب مانده است.
هر چه باشد كاربران ايراني مدت‌ها است كه در انتظار دسترسي راحت و آسان به اينترنت پرسرعت هستند، درست از روزهاي آخر عمر دولت گذشته. آن روزها كاربران ايراني كاملا اميدوار بودند به دسترسي به اينترنت پرسرعت و خدمات وابسته آن. دليل هم به مصوبه دولت در برنامه پنج ساله چهارم مربوط بود.

در اين برنامه پيش‌بيني شده بود كه تا پايان سال 88، تعداد كاربران اينترنت پرسرعت به 5ميليون و 584هزار نفر برسد.
افزايش ضريب نفوذ اينترنت تا 30درصد هم يكي ديگر از پيش‌بيني‌هاي برنامه پنج‌ساله چهارم دولت بود.

قرار بود تا پايان سال 88، تعداد كاربران اينترنت پرسرعت به 25درصد كل كاربران اينترنت برسد.
اما حالا حتي هيچ آماري هم در دست نيست تا بتوانيم ميزان تحقق اين پيش‌بيني‌ها را ببينيم. حالا فقط مي‌دانيم كه حدود 200هزار پورت اينترنت پرسرعت در كشور فعال است و البته وزارت ارتباطات هم در آخرين آمار منتشر شده از عملكردش، هيچ بحثي از اينترنت پرسرعت را به ميان نياورده است.

آمار ما به مهر ماه سال 85 مربوط است كه تنها 250هزار كاربر ايراني به اينترنت پرسرعت دسترسي داشتند.درست همان زماني كه وزارت ارتباطات دسترسي كاربران خانگي به اينترنت با سرعتي بيش از 128كيلوبايت را ممنوع اعلام كرد.
به اين ترتيب نمي‌توان انتظار رقم قابل توجهي را در ميزان رشد دسترسي به اينترنت پرسرعت در ميان كاربران ايراني داشت.

Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image