جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
فراموشي اينترنت پرسرعت
-(5 Body) 
فراموشي اينترنت پرسرعت
Visitor 1392
Category: کامپيوتر
دنياي اقتصاد- شاخص‌هاي اينترنت پرسرعت از جمله شاخص‌هاي نسبتا جديد در حوزه ارتباطات به شمار مي‌آيند و به تدريج جاي برخي شاخص‌هاي قديمي‌تر مثل دسترسي عمومي‌به اينترنت (‌مانند خطوط Dial Up ) را مي‌گيرند.

امروزه در بسياري از کشورهاي جهان دسترسي به اينترنت 56 کيلوبيت عملا ديگر دسترسي به اينترنت به شمار نمي‌آيد بلکه از اين خطوط صرفا براي پشتيباني و موارد خاص استفاده مي‌شود. در ايران اما حالا رشد اينترنت Dial Up به نوعي به رشد کل اينترنت گره زده شده و مقامات وزارت ارتباطات تلاش مي‌کنند که رشد دسترسي به اين خطوط ضعيف و بدون قابليت را به نوعي تلاش در جهت توسعه اينترنت در کشور قلمداد کنند.

در حالي که اين خطوط با کيفيت پايين خود عملا براي بسياري از سرويس‌هاي اينترنتي بي استفاده و نامطمئن هستند.
از قضا به نظر مي‌رسد که توجه مسوولان دولتي بيشتر روي زيرساخت‌ها و پهناي باند کلان متمرکز شده و اين در حالي است که رشد اينترنت پرسرعت طي سال‌هاي اخير آنچنان نااميد‌کننده بوده که مسوولان حتي از ذکر آن در گزارش‌هاي رسمي‌خود صرفنظر مي‌کنند. قيمت بالا (‌به‌رغم تمام شعارها و مصاحبه‌ها مبني بر کاهش تعرفه اينترنت) همچنان دليل اصلي رشد پايين اينترنت پرسرعت در ايران به شمار مي‌رود. قيمت اينترنت در ايران از بسياري از کشورهاي جهان به مراتب گران‌تر و خدمات آن نامناسب‌تر است، اما در کنار اين، ضعف‌هاي زيرساختي و حتي برخي سياست‌هاي مديريتي را نيز مي‌توان به عنوان سد راه توسعه اين شبکه دسترسي برشمرد. به‌رغم آنکه مسوولان مايل هستند اعلام کنند دسترسي براي تمامي ‌مردم کشور فراهم شده ولي متقاضي وجود ندارد، اما هنوز حتي در تهران و بسياري از شهرهاي ايران نوع خطوط تلفني اجازه دسترسي به اينترنت ADSL را به کاربران نمي‌دهد.

در واقع حتي اگر يک کاربر بخواهد به دليل چنين مشکلاتي نمي‌تواند به اينترنت پرسرعت دسترسي داشته باشد. مشخص نيست مشترک اين خطوط تلفن که دقيقا با قيمت يک خط تلفن عادي آن را خريداري کرده بايد چه روشي را در پيش بگيرد، اما گفته مي‌شود حداقل در تهران ده‌ها هزار خط از اين نوع به مردم واگذار شده است. در برخي از مراکز تلفن نيز مخابرات به دلايل خاص اجازه بهره‌برداري را به بخش‌خصوصي نداده است.

اين تنها نمونه‌اي از مشکلات زيرساختي است که وعده‌هاي مسوولان در زمينه دسترسي وسيع مردم به اين شبکه را به يک مطلب طنز تبديل مي‌کند. جهان در حال توسعه با سرعت فراوان به سمت بهره‌گيري از دسترسي‌هاي مطمئن‌تر و سريع‌تر حرکت مي‌کند و تعدادي از کشورهايي که از چنين رشدي برخوردار بوده‌اند اتفاقا از همسايگان ايران هستند. همسايگاني که خود را با دسترسي ميليوني به Dial Up دلخوش نکردند و به سمت تکنولوژي‌هاي با ثبات تر و مطمئن‌تر حرکت کردند. آيا مسوولان دولتي ما نيز نياز به چنين توسعه و شتابي را حس کرده‌اند؟

Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image