جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
قدرتمندترين مردان تکنولوژي به انتخاب فوربس
-(1 Body) 
قدرتمندترين مردان تکنولوژي به انتخاب فوربس
Visitor 1356
Category: کامپيوتر
همين چند ماه پيش بود که جمعيت جهان از مرز هفت ميليارد نفر گذشت. از ميان هفت ميليارد نفر ساکنان سياره زمين اما تنها هفتاد نفر هستند که به عنوان قدرتمندترين افراد شناخته مي‌شوند.

هر کدام از اين افراد قدرتمند مي‌توانند از يک ميلياردر گرفته تا يک رهبر مذهبي يا حتي دلال دارو متغير باشند. در واقع مجله معتبر فوربس هر سال به بررسي و معرفي قدرتمندترين افراد جهان مي‌پردازد. اين افراد بر اساس معيارهاي مشخصي بررسي و انتخاب مي‌شوند.

به طور کلي کارشناسان فوربس اين بررسي را بر اساس چهار معيار انجام مي‌دهند. اولين و مهم‌ترين معيار تعداد افرادي هستند که آن شخص بر آنها حکومت مي‌کند و رهبري آنها را به عهده دارد. به اين ترتيب براي پاپ (هفتمين فرد قدرتمند جهان) اين شاخص با تعداد کاتوليک‌هاي جهان اندازه‌گيري مي‌شود و براي شخصي مانند «جفري ايملت» مديرعامل شرکت General Electric (بيست و هشتمين فرد قدرتمند جهان) اين معيار با تعداد کارمندان شرکتش مشخص مي‌شود. معيار بعدي منابع مالي است که هر کدام از اين افراد در اختيار دارند که اين منابع مي‌توانند براي يک شرکت درآمد، براي يک کشور توليد ناخالص ملي يا براي يک ميلياردر دارايي خالص او باشند. محدوده و منطقه تحت نفوذ هر فرد معيار سوم اين بررسي است. به عنوان نمونه «مايکل بلومبرگ» شهردار نيويورک (هفدهمين فرد قدرتمند جهان) يک سياستمدار با نفوذ و يک سرمايه‌گذار بزرگ در عرصه رسانه است.

اين محدوده به اندازه شهر بزرگ نيويورک است. در نهايت اما کارشناسان فوربس بررسي مي‌کنند که اين افراد قدرتمند چطور قدرتشان را اداره مي‌کنند و به کار مي‌گيرند.

در فهرست قدرتمندترين افراد سال 2011 يک بار ديگر رتبه اول به يک مرد اختصاص پيدا کرده است. باراک اوباما رييس‌جمهور ايالات متحده آمريکا در فهرست امسال به عنوان قدرتمندترين فرد جهان انتخاب و معرفي شده است. با اين همه اما از بين هفتاد شخص قدرتمند جهان، ده نفر از بزرگ‌ترين و شناخته شده‌ترين فعالان عرصه تکنولوژي هم انتخاب شده‌اند. اين موضوع نشان مي‌دهد که در کنار رهبران و بزرگان سياسي، مذهبي يا ميلياردرهاي جهان، فعالان تکنولوژي هم جايگاه خاص خودشان را دارند و شايد حتي تاثيري به اندازه يا بيشتر از اين افراد بر جهان اطراف خودشان بگذارند. به اين ترتيب نفوذ تکنولوژي در زندگي روزمره افراد و تاثير آن بر روندهاي جهاني بيشتر از گذشته احساس مي‌شود.

با اين اوصاف قدرتمندترين افراد جهان تکنولوژي به ترتيب عبارتند از:


بيل گيتس موسس شرکت Microsoft:

او در اين رتبه بندي به عنوان يکي از روساي بنياد خيريه بيل و مليندا گيتس جايگاه پنجمين فرد قدرتمند جهان را به خودش اختصاص داده است. او در حال حاضر با دارايي خالص 59 ميليارد دلار در سن 56 سالگي دومين فرد ميلياردر جهان و اولين فرد ميلياردر آمريکا است.

او علاوه بر اينکه با تاسيس غول نرم‌افزاري Microsoft تحول بزرگي در دنياي تکنولوژي ايجاد کرده است، توانسته با فعاليت‌هاي خيرخواهانه کمک بزرگي به ريشه کني مالاريا در مناطق محروم دنيا بکند.

مارک زوکربرگ، موسس Facebook: او حالا در بيست و هفت سالگي با دارايي خالص 5/17 ميليارد دلار عنوان نهمين فرد قدرتمند جهان را در اختيار دارد. او حالا بزرگ‌ترين شبکه اجتماعي جهان را اداره مي‌کند و اطلاعات بيش از 800 ميليون نفر از مردم دنيا را که برابر 10 درصد از کل جمعيت جهان مي‌شود، در اختيار دارد. آخرين تحقيقات نشان مي‌دهد که مردم آمريکا بيش از شش ساعت از وقتشان را در روز صرف گشت و گذار در شبکه اجتماعي Facebook مي‌کنند.


کارلوس اسليم هيلو رييس هيات‌مديره شرکت Telmex:

او در سن هفتاد و يک سالگي ثروتمندترين فرد جهان و البته مکزيک و رييس بزرگ‌ترين شرکت مخابراتي اين کشور است. شرکت Telmex همچنين در کشورهايي مانند آرژانتين، کلمبيا، برزيل و ديگر کشورهاي آمريکاي لاتين به ارائه خدماتش مي‌پردازد. اسليم هيلو حالا به عنوان بيست و سومين فرد قدرتمند جهان انتخاب و معرفي شده است.


جفري ايملت مديرعامل شرکت General Electric:

او درآمدي بيش از 21 ميليارد دلار دارد و در سن 55 سالگي بيست و هشتمين فرد قدرتمند جهان است. او سال‌هاست که مديريت سومين کمپاني بزرگ جهان را در اختيار دارد؛ شرکتي که محصولات مختلفي در زمينه لوازم مصرفي الکترونيک را طراحي و توليد مي‌کند.



سرگي برين و لري پيج مديرعاملان شرکت Google:

دو مدير شناخته شده غول موتورهاي جست‌وجوي اينترنتي همراه با هم عنوان سي‌امين افراد قدرتمند جهان را به‌دست آورده‌اند. سرگي برين سي و هشت ساله است و حجم دارايي‌هاي خالصش به 7/16 ميليارد دلار مي‌رسد.

او برخلاف دوست و همراهش لري پيج که در حال حاضر مديرعامل Google هم هست، بيشتر در پشت پرده فعاليت مي‌کند و بسياري معتقدند که راز استراتژي‌هاي موفق اين شرکت در دستان او است.


جف بزوس مديرعامل شرکت Amazon:

چهلمين فرد قدرتمند جهان در چهل و هفت سالگي و با دارايي‌هاي خالص 1/19 ميليارد دلاري اين عنوان را به خودش اختصاص داده است. او سي‌امين ميلياردر بزرگ جهان است و مديريت بزرگ‌ترين خرده فروشي آنلاين جهان را به عهده دارد. شرکت او در سال گذشته با معرفي تبلت جديد Kindle Fire يک بار ديگر توجه همه را به خودش جلب کرد.


رابين لي مدير عامل شرکت Baidu:


چهل و دومين فرد قدرتمند جهان در چهل و دو سالگي و با حجم دارايي خالص 2/9 ميليارد دلار اين عنوان را به خودش اختصاص داده است.
رابين لي که دومين فرد ثروتمند چين است، مديريت بزرگ‌ترين موتور جست‌وجوي اينترنتي چين را هم به عهده دارد. شرکت او مشارکت‌هاي مختلفي را با Microsoft و Google انجام داده است.



تيم کوک مديرعامل شرکت Apple:


همه او را به عنوان جانشين محبوب‌ترين نابغه دنياي تکنولوژي يعني استيو جابز مي‌شناسند. کوک در روزهاي اوج بيماري جابز و بعد از مرگ او مديريت Apple را به عهده گرفت.


حالا او در 51 سالگي و با درآمد 59 ميليارد دلاري عنوان پنجاه و هشتمين فرد قدرتمند جهان را در اختيار گرفته است. حالا او ميراث استيو جابز را که ارزشمندترين شرکت جهان است در اختيار دارد و بسياري منتظرند تا عملکرد او را در اين شرکت دنبال کنند.


ماسايوشي سان مدير عامل شرکت SoftBank:

او در سن 54 سالگي و با دارايي خالص 5/7 ميليارد دلار حالا شصتمين فرد قدرتمند جهان است. سان مديريت يکي از بزرگ‌ترين شرکت‌هاي مخابراتي و اينترنتي ژاپن را به عهده دارد و عنوان صد و سيزدهمين ميلياردر جهان را در اختيار دارد. ثروتمندترين فرد ژاپن يکي از طرفداران پر و پا قرص استيو جابز نابغه بزرگ دنياي تکنولوژي است و بعد از مرگ او گفته بود: «جابز براي من قهرمان بود و يک استاد بزرگ».



Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image