جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
گزارشي از تازه‌هاي CES 2012
-(2 Body) 
گزارشي از تازه‌هاي CES 2012
Visitor 1478
Category: کامپيوتر
بعد از يک سال پر از اتفاقات مختلف براي صنعت تکنولوژي، حالا يک بار ديگر بزرگان و فعالان اين صنعت دور هم جمع شده‌اند تا از جديدترين محصولات و خدمات خودشان پرده‌برداري کنند. بهانه اما رويدادي سالانه است که از سال 1967 به صورت رسمي برگزار مي‌شود. در واقع سال‌هاست که CES يا همان نمايشگاه لوازم مصرفي الکترونيک به بزرگ‌ترين رويداد تکنولوژي جهان و محلي براي رقابت شرکت‌هاي بزرگ فعال در اين عرصه تبديل شده است. حالا اين رويداد آنقدر در صنعت ديجيتال اهميت پيدا کرده است که حتي بسياري از کارشناسان عنوان سال نو ديجيتالي را به آن داده‌اند.

امسال هم مانند هر سال با رسيدن سال نو ميلادي و در دومين هفته از آن نمايشگاه CES برگزار شده است. هر چند اين نمايشگاه به صورت رسمي از روز دهم ژانويه آغاز شده و تا روز سيزدهم اين ماه طول مي‌کشد، اما طرفداران تکنولوژي و محصولات ديجيتال از شب قبل جلوي مرکز همايش‌هاي لاس وگاس صف کشيده بودند تا بتوانند از اخبار کنفرانس‌هاي خبري بعضي از شرکت‌ها که در شب نهم ژانويه برگزار شده بود، مطلع شوند. هرچه باشد اين چهار روز براي اهالي دنياي تکنولوژي خبرسازترين روزهاي سال به حساب مي‌آيد و به همين دليل هم خواب و خوراک را از اغلب آنها مي‌گيرد.

نمايشگاه امسال هم در زميني به مساحت 85/1 ميليون مترمربع که 37 برابر وسعت يک زمين فوتبال است، برگزار شده است. در نمايشگاه سال گذشته 2865 شرکت‌کننده 65/1 ميليون متر مربع از مجموع آن را براي نمايش محصولات و خدماتشان اشغال کرده بودند، اين در حالي است که نمايشگاه امسال رکورد جديدي را از نظر تعداد شرکت‌کنندگان به ثبت رسانده است. در CES 2012 بيش از 3100 شرکت از کشورهاي مختلف شرکت کرده‌اند تا بيش از 20 هزار محصول جديدشان را براي اولين بار در اين نمايشگاه رونمايي کنند.

«گري شاپيرو» رييس و مديرعامل بنياد لوازم مصرفي الکترونيک که برگزارکننده اين نمايشگاه به صورت سالانه است، در اين مورد مي‌گويد: «با اين تعداد شرکت‌کننده و محصولات جديد CES به بزرگ‌ترين مرکز نوآوري‌هاي تکنولوژي‌هاي مصرفي تبديل مي‌شود. حضور تعداد قابل‌توجهي از علاقه‌مندان در کنفرانس‌هاي خبري قبل از افتتاح نمايشگاه هم نشان از اين دارد که جهان در انتظار نسل آينده تکنولوژي است.» در واقع به همين دليل هم هست که در نمايشگاه بزرگ لوازم مصرفي الکترونيک امسال بيش از 140 هزار نفر بازديد کننده از سرتاسر جهان آمده‌اند تا جديدترين تحولات دنياي تکنولوژي را از نزديک ببينند.


آخرين سخنراني پادشاه

امسال مراسم افتتاحيه نمايشگاه CES و سخنراني‌هاي آن اهميت بيشتري نسبت به سال‌هاي قبل داشتند. مهم‌ترين دليل آن هم شايد غيبت غول نرم‌افزاري دنياي تکنولوژي از سال آينده باشد و اينکه امسال مديرعامل مايکروسافت سخنراني خداحافظي‌اش را با اين نمايشگاه مي‌کند. به هر حال مايکروسافت از سال بعد ديگر در بزرگ‌ترين رويداد نمايشگاهي صنعت تکنولوژي شرکت نمي‌کند و هنوز دليل آن هم به طور شفاف و روشني اعلام نشده است.

با اين همه سخنراني افتتاحيه امسال استيو بالمر تفاوت چنداني با سخنراني سال گذشته‌اش در اين نمايشگاه نداشت. به طور کلي سخنراني افتتاحيه بالمر روي Xbox 360، ويندوز 8 و به طور کلي سيستم‌عامل ويندوز، گوشي‌هاي تحت ويندوز شرکت نوکيا و نسخه جديد Kinect براي کامپيوترهاي شخصي بود. مهم‌ترين چيزي هم که مديرعامل مايکروسافت در آخرين سخنراني‌اش در CES اعلام کرد معرفي گوشي Nokia 900 با اشتراک AT&T بود. بالمر اعلام کرد که اين نسخه جديد Kinect از اولين روز ماه فوريه آينده در دسترس کاربران قرار خواهد داشت. او در جواب اين سوال که آينده مايکروسافت را در چه چيزي مي‌بيند، فقط گفت: «ويندوز! ويندوز! ويندوز!» آخرين سخنراني بالمر يک ساعت و نيم طول کشيد و در آخر گفت: «ما هميشه در CES به دنبال برقراري تعادل ميان سال پيش رو و سال گذشته بوديم. 2011 سال خوبي براي ما بود، اما بايد بگويم کاربران بايد منتظر محصولات و خدمات جديدي از مايکروسافت باشند.»


پل اوتليني، مديرعامل شرکت اينتل هم يکي ديگر از سخنرانان بزرگ مراسم افتتاحيه بود. او سخنراني‌اش را با اين جملات آغاز کرد که: «دنياي کامپيوتر بايد دنياي پر از آگاهي، سازگاري و امنيت باشد. ما مي‌خواهيم به تماشاي ويدئوهاي باکيفيت بنشينيم، با دستگاه‌هاي ديجيتال مختلف‌مان کار کنيم و کاري کنيم که دستگاه‌هاي ديجيتال ما از نيازهاي ما و حتي جايي که در لحظه هستيم، آگاه باشند.» با اين همه اما مهم‌ترين چيزي که اوتليني در اين سخنراني مطرح کرد ورود اينتل به بازار موبايل‌هاي هوشمند با گوشي Lenovo K800 بود که قرار است از دومين فصل سال 2012 و ابتدا به بازار چين صادر شود. او همچنين درباره شراکت استراتژيک و چندساله با شرکت موتورولا موبيليتي صحبت کرد که بر اساس آن موتورولا از نيمه دوم امسال شروع به صادرات موبايل‌هاي هوشمندش با پردازنده اتم شرکت اينتل و سيستم‌عامل آندرويد مي‌کند. مديرعامل اينتل همچنين درباره سازگاري پردازنده‌هاي اين شرکت با ميليون‌ها برنامه کابردي متفاوت بازار و تبلت‌هاي مختلف حرف زد و به برنامه اين شرکت براي حضور پررنگ در بازار لپ‌تاپ‌هاي فوق‌باريک يا اولترابوک‌ها اشاره کرد.


محصولات جنجالي

شرکت‌هاي مختلف بزرگ و فعال در زمينه تکنولوژي و توليد محصولات ديجيتال از مدت‌ها قبل به معرفي محصولات جديدشان که قرار است اولين بار در نمايشگاه CES رونمايي شوند، پرداخته‌اند. جديدترين گزارش‌ها نشان مي‌دهد که در نمايشگاه امسال بيش از 20 هزار محصول جديد معرفي و رونمايي مي‌شود، اما در اين ميان معمولا بعضي از محصولات قابليت‌ها و خدمات متفاوتي را دارند که آنها را از بقيه متمايز مي‌کنند. به طور کلي اما در نمايشگاه امسال اولترابوک‌ها جنجالي‌ترين و خبرسازترين محصولات هستند.




Lenovo در نمايشگاه امسال نوت بوک فوق باريک خودش را با نام IdeaPad Yoga معرفي کرد. اين اولترابوک ساختار تاشونده دارد و به اين ترتيب با تا شدن از محل مشخصي مي‌تواند به يک تبلت تبديل شود. اين محصول مبتني بر ويندوز بوده و داراي يک نمايشگر 1/13 اينچي تمام لمسي است.


نوت‌بوک شيشه‌اي شرکت اچپي يکي از جالب‌ترين اين محصولات بود. اين محصول داراي نمايشگر 14 اينچي بوده و از پردازشگر i5-2467M شرکت اينتل و رم 4 گيگابايتي بهره مي‌برد. اين نوت‌بوک شيشه‌اي قرار است از هشتم ماه فوريه و با قيمت 400 دلار به بازار عرضه شود.



علاوه بر تلويزيون‌هاي سه بعدي بدون نياز به عينک که يکي از بزرگ‌ترين آنها را شرکت Sharp در اين نمايشگاه معرفي کرد، تلويزيون‌هاي بزرگ يکي از پرطرفدارترين محصولات نمايشگاه امسال بودند. شرکت LG در اين نمايشگاه بزرگ‌ترين نمايشگر OLED جهان را با اندازه 55 اينچي با ضخامت بدنه تنها 4 ميليمتري معرفي و رونمايي کرد.




گوشي‌هاي موبايل هوشمند فوق باريک که در نمايشگاه امسال در کنار اولترابوک‌ها ترکيب جالب را به وجود آورده‌اند. شرکت هواووي يک مدل از اين گوشي‌هاي فوق باريک را با سيستم‌عامل آندرويد، نمايشگر 4 اينچي و بدنه‌اي با ضخامت تنها 6 ميليمتر در اين نمايشگاه رونمايي کرد که با استقبال بازديدکنندگان مواجه شد.




با اين حال اما گوشي گلکسي نوت شرکت سامسونگ هم يکي از محصولات خبرساز نمايشگاه امسال بود. اين گوشي که در واقع محصولي ميان تبلت‌ها و موبايل‌هاي هوشمند است، سومين گوشي ويندوزي معرفي شده در CES امسال است.



اين گوشي تبلت نسل چهارمي داراي نمايشگر 3/5 اينچي بوده و از قلمي براي نوشتن و نقاشي کشيدن بهره مي‌برد. پردازشگر دو هسته‌اي، حافظه 16 گيگابايتي و دوربين عکاسي 8 مگاپيکسلي از ديگر امکانات اين محصول جديد و جالب است.
برند محبوب اپل با اينکه هرگز در اين نمايشگاه شرکت نکرده و نمي‌کند، در نمايشگاه امسال ديده مي‌شد. شرکتي به نام Henge Docks در اين نمايشگاه يک داک جالب را براي انواع مک‌بوک اير معرفي کرده است. اين داک براي هر دو نوع مک بوک اير 11 و 13 اينچ توليد خواهد شد و با استفاده از آن کاربران بدون هيچ دردسر و تنظيم اضافه‌اي، پورت‌هاي USB و Mini Displayport را در اختيار دارند. اين داک قرار است به زودي با قيمت 60 دلار به بازار عرضه شود.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image