جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
گوشي هاي هوشمند براي کاربران غير هوشمند
-(3 Body) 
گوشي هاي هوشمند براي کاربران غير هوشمند
Visitor 1405
Category: کامپيوتر
اين روزها گوشي‌هاي هوشمند بازار متنوع و رنگارنگي دارند و اکثر افرادي که قصد خريد گوشي تلفن همراه را دارند، گريزي هم به بازار گوشي‌هاي هوشمند زده و مايل هستند از ميان مدل‌هاي مختلف گوشي يک نمونه هوشمندش را انتخاب کنند.

چرا که تلفن همراه امروزه صرفا يک وسيله ارتباط صوتي بين کاربران نيست و کاربردهاي مختلفي پيدا کرده است.از زمان ورود گوشي‌هاي هوشمند به بازار، کاربران گوشي‌هاي هوشمند مي‌توانند به وسيله اين گوشي‌ها به اينترنت متصل شده و امور مختلفي چون، امور بانکي، تجاري و... را انجام دهند.حتي تماشاي فيلم به‌صورت آنلاين توسط گوشي‌هاي هوشمند توسعه يافته و اين گوشي‌ها تبديل به‌وسيله‏اي براي مديريت اطلاعات فردي و پايانه اطلاعاتي و پايگاه سرگرمي و تفريح شده است. کارشناسان معتقدند عرضه گوشي‌هاي هوشمند،دنياي کاربران گوشي موبايل را متحول کرده است و اين گوشي‌ها مورد استقبال گروه‌هاي مختلفي از کاربران قرار گرفته‌اند.


کاربردهاي گوشي‌هاي هوشمند

کارشناسان مي‌گويند در سال گذشته ده‌ها ميليون گوشي هوشمند در سراسر دنيا به فروش رفته است و به تبع آن ميزان تقاضا براي گوشي‌هاي هوشمند با برندهاي مختلف در بازار ايران، به ويژه گوشي‌هاي هوشمندي که به سيستم‌عامل android و mac os مجهزند، رشد داشته است.با اين حال بايد ديد چند نفر به طور قطع مي‌دانند که اصلا گوشي هوشمند چيست؟
آيا صرفا‌ دستگاه پر زرق و برقي است که به شما اجازه مي‌دهد بتوانيد توسط آن قطعات کوتاه فيلم را تماشا کنيد؟ يا اصلا يک ابزار کاري و تجاري است؟

به گفته کارشناسان، براي صنعت و سازندگان گوشي‌هاي هوشمند، همه چيز در نرم‌افزار خلاصه مي‌شود. از نظر آنها گوشي‌هاي هوشمند، يک سيستم‌عامل چندوظيفه‌اي (Multitasking) و قابل برنامه‌ريزي دارند که کاربران را قادر مي‌سازد خود را با قابليت‌ها و امکانات گوشي خود هماهنگ کنند. اما از نگاه کاربران، گوشي تلفن وسيله‌اي است که به آنها امکان کار و دسترسي به جديدترين برنامه‌هاي تجاري، ايميل بي‌سيم، اتوماسيون تجاري و مديريت توزيع شبکه‌اي را مي‌دهد و در عين حال اين توانايي را ايجاد مي‌کند تا نتايج را با نرم‌افزاري در دفتر شرکت خود به اشتراک بگذارند و هماهنگ سازند. بنابراين تعريفي که کاربران خواهند داشت، وابسته به عملکرد توليدکنندگان گوشي‌هاي هوشمند است و نتيجه اين خواهد بود که اين تعاريف پيوسته با عرضه آخرين برنامه‌هاي کاربردي، جديدترين سيستم عامل‌ها و پيشرفته‌ترين قابليت‌ها و امکانات تغيير مي‌يابند.

اما شايد بتوان مناسب‌ترين تعريف گوشي هوشمند را از قول يکي از متخصصان IT اين‌گونه بيان کرد که مي‌گويد: من وقتي يک گوشي را مي‌بينم، مي‌توانم هوشمند بودن آن را تشخيص بدهم. گوشي هوشمند دستگاهي است که مديران از کارکنان فني خود مي‌خواهند آن را برايشان تنظيم نمايند و مدير مربوطه در حال بازگشت به خانه و روي صندلي عقب تاکسي، اطلاعات حساس شرکت را مرور مي‌کند.


گوشي‌هاي هوشمند در دست کاربران غيرهوشمند

با وجودي که گوشي‌هاي هوشمند در بازار با استقبال خوبي مواجه هستند،اما تعداد محدودي از کاربران گوشي‌هاي هوشمند نسبت به قابليت‌هاي اين گوشي‌ها آگاهي دارند و اصلا توانايي کار با اين گوشي‌ها را دارند. به گزارش موبنا،طبق تحقيقات صورت گرفته در بازار تلفن همراه تهران،حدود 80 درصد کاربران ايراني از قابليت‌‌هاي پيشرفته تلفن همراهشان آگاهي ندارند و اغلب کاربران تنها از 10 درصد قابليت‌‌هاي گوشي ‌هايشان استفاده مي‌کنند. همچنين در بازار تهران، دوربين، حافظه، بلوتوث و نرم‌افزارهاي پخش فايل صوتي و تصويري پرکاربردترين امکانات گوشي‌‌ها محسوب مي‌‌شوند و ناگفته پيداست که ديگر قابليت‌‌هاي پيشرفته ارتباطي در گوشي‌‌هاي هوشمند يا پشتيباني فني نمي‌‌شوند يا اصلا طرفدار ندارند و به کار نمي‌‌آيند. کارشناسان مي‌گويند براي استفاده از سرويس‌هاي مختلف گوشي‌هاي هوشمند بايد سطح آگاهي خريداران از امکانات گوشي‌ها را با آموزش بالا ببريم؛ اما در شرايط فعلي اين آگاهي‌رساني صورت نمي‌گيرد.
شوقي، يکي از فعالان بازار گوشي نيز در اين باره مي‌گويد: هم اکنون بيشتر کاربراني که براي خريد گوشي‌هاي هوشمند يا اسمارت فون به بازار تلفن همراه مراجعه مي‌کنند تنها به ظاهر گوشي، صفحه نمايش لمسي، دوربين و حافظه بالا توجه مي‌کنند.

وي افزود: تعداد بسياري کمي از کاربران که آن هم اقشار تحصيلکرده جامعه هستند تنها به برخي از قابليت‌هاي گوشي‌هاي هوشمند از جمله انواع نرم‌افزارها، استفاده از اينترنت و استفاده از ساير امکانات تاکيد دارند.

هوشمند ايراني

با وجود عدم موفقيت گوشي‌هاي ايراني در بازار، اما برند GLX گوشي هوشمندي بر پايه سيستم‌عامل ANDROID به بازار عرضه کرده است. به گفته مدير روابط عمومي شرکت ارتباط همراه اروند گويا، اسمارت فون «G1» اولين گوشي هوشمند ايراني است که با امکاناتي همچون پشتيباني از سيستم‌عامل آندرويد 3/2 و با گارانتي شرکت ارتباط همراه اروند گويا در بازار عرضه مي‌شود. اين گوشي با قيمت 389 هزار تومان به بازار عرضه شده است و قرار بر اين است مدل‌هاي جديد به زودي ميهمان بازار شوند.

Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image