جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
گوشي‌هاي کم رونق ايراني
-(0 Body) 
گوشي‌هاي کم رونق ايراني
Visitor 1555
Category: کامپيوتر
بازار ديجيتال- بازار گوشي تلفن همراه كه طي ماه گذشته مانند ساير كالاهاي حوزه ديجيتال، كامپيوتر و لوازم صوتي و تصويري روزهاي سرد و بي‌رونقي را سپري مي‌كرد، طي مدت اخير تا حدودي دگرگون شده است.

براساس اعلام فعالان بازار، طي روزهاي اخير بازار گوشي تلفن همراه تا حدودي پررونق شده است و ميزان تقاضا براي گوشي‌هاي گران قيمت تا حدودي افزايش يافته است. البته اين به اين معني نيست كه بازار رونق سابق را به‌دست آورده است، ولي ميزان تقاضا نسبت به ماه رمضان تا حدودي افزايش يافته است.

بازگشت تدريجي رونق به بازار گوشي

اين روزها اگر سري به بازار گوشي تلفن همراه بزنيد، مشاهده خواهيد كرد نه‌تنها ميزان مراجعه به بازار تا حدود زيادي افزايش يافته است، بلكه روند تقاضا براي گوشي‌هاي تلفن همراه نيز تا حدودي نسبت به يك هفته اخير متفاوت شده است. به بياني اگر طي هفته‌هاي گذشته گوشي‌هايي با ميانگين قيمت 100 تا 200 هزار تومان در بازار بيشتر خريد و فروش مي‌شدند، اين روزها گوشي‌هاي گران قيمت با ميانگين قيمت 300 تا 500 هزار تومان و گاه بيشتر هم در بازار مجددا مخاطب يافته و بازار اين گوشي‌ها تا حدودي رونق گرفته است.


البته فعالان بازار همچنان از روند تقاضا در بازار رضايت ندارند و معتقدند، بازار تنها با ميزان مراجعه مواجه شده است و ميزان تقاضا تغيير چنداني نكرده است.

همچنين قيمت‌ها نيز طي مدت اخير تغيير چنداني نكرده است و نسبت به قبل ثابت بوده است. مولايي يكي از فعالان بازار مي‌گويد، طي هفته‌هاي گذشته بازار روزهاي سختي را سپري كرده است و اينك آرام آرام بازار وارد مرحله جديدي مي‌شود. احمدي يكي از فعالان بازار در اين باره مي‌گويد، اين احتمال وجود دارد كه از اوايل مهر ماه بازار تا حدودي دگرگون شود. به‌عبارتي چشم اميد فعالان بازار گوشي تلفن همراه به ماه مهر است.


ايراني‌هاي مهجور در بازار

از حضور با وقفه گوشي‌هاي ايراني به بازار داخلي مدت چندان زيادي نمي‌گذرد و هر از چند گاهي شاهد عرضه نمونه‌اي جديد از اين گوشي‌ها كه با عنوان ملي شناخته مي‌شوند به بازار هستيم.
گوشي‌هايي كه به‌رغم قابليت‌هايي كه دارند از قيمت كمتري نسبت به برندهاي وارداتي برخوردارند، ولي اين اختلاف قيمت نتوانسته است كمكي به رونق گرفتن بازار اين گوشي‌ها باشد.
فعالان بازار معتقدند: اين گوشي‌ها متقاضيان چنداني در بازار داخلي نداشته و به نظر نمي‌رسد با توجه به عرضه مدل‌هاي متنوع ارزان قيمت گوشي‌هاي وارداتي اقبال بلندي نصيب گوشي‌هاي وطني شود. حتي افزايش تعرفه واردات گوشي از چهار به 60 درصد هم در برهه‌اي از زمان نتوانست كمكي به پررونق شدن بازار گوشي‌هاي وطني كند و در نتيجه تعرفه واردات مجددا كاهش يافت و به 25 درصد رسيد و اكنون كارشناسان بر اين باورند كه اين تعرفه 25 درصدي براي واردات گوشي هم بالا است و بايد كاهش يابد. به گفته درستي، رييس اتحاديه لوازم صوتي و تصويري و گوشي تلفن همراه، چنين تعرفه‌اي تنها دامنه قاچاق را گسترده كرده است و در حال حاضر بيش از 90 درصد بازار را گوشي‌هاي قاچاق تشكيل داده‌اند.

به همين دليل است كه گوشي‌هاي وطني در چنين بازار پرقاچاقي نمي‌توانند به رقابت بپردازند.


برندهاي وطني


بر اساس اعلام فعالان، در حال حاضر T.PHONE،GLX و HYUNDAI از برندهاي وطني گوشي تلفن همراه در بازار داخلي هستند.برندهايي كه آمده‌اند تا پا جا پاي برندهاي صاايران، ال جي ايراني وitmc بگذارند. جالب اينجا است كه توليدكنندگان گوشي‌هاي وطني كه اكثرا مونتاژ كار هستند، معتقدند: گوشي‌هاي توليد آنها در خارج از مرزها متقاضيان پر و پا قرصي دارند و با فرهنگ‌سازي و تبليغات مي‌توانند بازار داخلي را نيز به‌دست بگيرند.

به گفته منجي، مديرعامل شركت نيمه‌هادي عماد، توليدكننده گوشي‌هاي هيونداي، با بيان اين مطلب مي‌گويد، اين شركت كه ظرفيت توليدي يك ميليون گوشي تلفن همراه را در سال دارد، هر سال 150 هزار گوشي توليد و به بازار عرضه مي‌كند كه فعلا به دليل وفور كالاهاي قاچاق در بازار گوشي و تبليغات ضعيف شركت‌هاي توليدكننده ايراني نتوانسته اند سهم فروش بالايي را در بازار به خود اختصاص دهند. به گفته وي، در حال حاضر نيمه هادي عماد حدود ده هزار گوشي در سال به كشورهاي فارسي زبان صادر مي‌كند.

به گفته منجي، اجزاي گوشي‌هاي درقالب CKD وارد كشور مي‌شوند، ولي نرم افزارهاي اين گوشي‌ها توسط متخصصين شركت طراحي، توليد و نصب مي‌شوند. وي افزود: متاسفانه به دليل وفور كالاهاي قاچاق در كشور ما تا كنون نتوانسته‌ايم در بازار آن طور كه بايد حضور يابيم، ولي اگر تمهيداتي انديشيده شود و قاچاق كالا كاهش يابد، گوشي‌هاي وطني بازار پر متقاضي خواهند داشت. اصلاني، مدير محصول شركت نيمه هادي عماد نيز گفت: گوشي‌هاي اين برند با قيمتي حدود 29 هزار تومان تا 182 هزار تومان در بازار موجودند كه ارزان قيمت‌ترين مدلS100 است كه يك گوشي ساده است و گران قيمت‌ترين و جديدترين گوشي نيز مدل D900 است كه يك گوشي دو سيم‌كارته است كه با قيمت 182 هزار تومان به فروش مي‌رسد.


عبدالعلي، مدير روابط عمومي شركت ارتباط همراه گويا، توليدكننده گوشي‌هاي GLX نيز با بيان اين مطلب كه حجم توليدات گوشي‌هاي اين برند در ماه 45 هزار گوشي است، گفت: متاسفانه به دليل عرضه گوشي‌هاي قاچاق سهم ما از بازار داخلي در حد پنج درصد است، ولي با تبليغات تلويزيوني كه اين اواخر شده است ميزان تقاضا براي اين گوشي‌ها تا حدودي افزايش يافته است. به گفته عبدالعلي، اين شركت 9 مدل گوشي توليد كرده است كه در بازار داخلي تاكنون آن طور كه بايد مورد استقبال قرار نگرفته است و قرار بر اين است كه گوشي‌هاي GLX به كشورهاي فارسي زبان مانند افغانستان، عراق و برخي از كشورها مانند تركيه نيز صادر شود.

نخعي، مديرعامل شرکت ابرا تهران نيز با بيان اين مطلب كه عدم اعتماد مشتريان به توليد داخل و نبود تبليغات مناسب اين نوع گوشي‌ها در ميان کاربران، از جمله دلايل اصلي است که باعث شده تا اين نوع گوشي در بازار ناشناخته و با تقاضاي مناسبي روبه‌رو نباشند، گفت: گوشي «T.PHONE» اين شرکت يك گوشي با قابليت است كه به دليل امكانات اسلامي كه دارد، مورد استقبال مسلمانان خارج از كشور واقع شده است. تجهيز به قبله نمايي كه به وسيله جي پي اس كار مي‌كند، يكي از امكانات اين گوشي است.

وي افزود: حجم توليدات اين گوشي در پنج ماه اخير 5500 عدد بوده است كه اين گوشي كه با نام T.PHONE در بازار شناخته مي‌شود، با قيمت 230 هزار تومان در بازار داخلي به فروش مي‌رسد.
وي همچنين از صادرات اين گوشي‌ها به كشورهاي آلمان و يمن خبر داد و گفت: T. PHONE اولين محصول داخلي است که به کشورهاي اروپايي صادر و با استقبال مناسبي روبه‌رو شده، در حالي که همين گوشي در بازار تلفن همراه داخل کشور تاکنون از فروش مناسبي برخوردار نبوده است. وي افزود: اين گوشي اسلامي بر پايه ويندوزموبايل توليد شده و داراي امکانات داخلي
چون شتاب سنج و قبله نما است و تعدادي نرم افزار قرآني و احاديث نيز در اين گوشي قرار گرفته است. نخعي گفت: سيستم عامل ويندوز 5/6، صفحه نمايش لمسي 8/2 اينچي، ارتقاي حافظه داخلي تا 16 گيگابايت،Wi-Fi ، GPS و دوربين عکاسي و فيلمبرداري پنج مگاپيکسلي از ديگر امکانات تعبيه شده در اين مدل است.


هزينه‌هاي طراحي و توليد
هزينه‌هاي طراحي، توليد و تامين دغدغه توليدكنندگان گوشي است. به گفته آنها تامين هزينه طراحي و توليد گوشي كاري سخت است كه از عهده شركت‌هاي كوچك بر نمي‌آيد.به همين دليل است كه تنوع مدل گوشي‌هاي ايراني كمتر از برندهاي وارداتي است.

به گفته سعيد نخعي، مديرعامل شركت ابرا تهران، هزينه طراحي گوشي، از قالب‌گيري تا ساخت و طراحي برد اصلي و... براي نمونه‌برداري اوليه حدود 400 تا 500 ميليون تومان است كه اين هزينه بايد از سوي توليد كننده تامين شود و ارگان‌هاي دولتي كمكي در اين زمينه به توليد كنندگان نمي‌كنند.


به گفته وي، تنها بانك توسعه تعاون در زمينه توليد قرآن ديجيتال لمسي كه طي روزهاي گذشته معرفي شده است، قول همكاري داده است.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image