جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
گوگل شرورانه رفتار نكن!
-(9 Body) 
گوگل شرورانه رفتار نكن!
Visitor 1535
Category: کامپيوتر
يک کارگروه صنعتي به نمايندگي از سوي غول‌هاي فناوري در جلسه‌اي محرمانه و پشت درهاي بسته در مورد آينده اينترنت به بحث نشست اين نشست با انتقاد گروه‌هاي حامي عامه مردم مواجه شد.

اين كارگروه در نهايت از سوي گوگل و ورايزون يک طرح جنجالي منتشر کرد که بر اساس آن صدور مجوز به ارايه‌دهندگان اينترنت براي تعيين ترافيک آنلاين بر اساس اولويت‌بندي سايت‌ها انجام مي شود؛ طرحي که حاميان مصرف‌کنندگان آن را "قاتل اينترنت" خواندند.

انتشار اين خبر بازتاب گسترده‌اي داشت، به طوري كه آخر هفته گذشته گروهي 100 نفره از مردم روبه‌روي دفتر مرکزي گوگل در کاليفرنيا راهپيمايي کردند و با حمل پلاکاردهايي شامل 300 هزار امضا در حمايت از بي‌طرفي اينترنت، اعتراض خود را به اين طرح گوگل نشان دادند.

اين گروه معترض اعلام کردند که اصل بنيادي اينترنت بي‌طرفي است؛ به اين معني که تمامي داده‌هاي وب مستقل از اينکه از کجا آمده‌اند، در اينترنت جايگاه يکساني دارند. طرح گوگل و ورايزون امكان نظارت بر ترافيک موبايل و برخي محتواي اختصاصي شده را از بين مي‌برد. معترضان با نمايش پلاکاردهايي که روي آن شعار "گوگل شرارت نکن" نوشته شده بود از اين غول جست‌وجوي اينترنتي خواستند که هر چه زودتر اين طرح را متوقف کند.

اينترنت آزاد و باز يا بسته و محدود

طرح گوگل و ورايزون در حالي مطرح شد که کميسيون ارتباطات فدرال آمريکا (FCC) چندي پيش برگزاري جلسات محرمانه‌اش را با شرکت‌هاي اينترنتي و ارايه‌دهندگان اينترنت پهن‌باند براي رسيدن به يک توافق همگاني بر سر بي‌طرفي اينترنت متوقف کرد. يکي از توافقات محوري حاصل از اين جلسات مربوط به طرح‌هاي بلند پروازانه دولت آمريکا براي ايجاد زمينه‌هاي لازم به منظور دسترس‌پذير کردن اينترنت پهن‌باند براي تمامي آمريکايي‌ها تا سال 2020 است. به گفته مقامات دولتي آمريکا، حدود 100 ميليون نفر از آمريکايي‌ها هنوز به اينترنت پهن‌باند دسترسي ندارند.

برخي ارايه‌دهندگان اينترنت به اين طرح انتقاد کردند که افزايش ترافيک آنلاين نيازمند توسعه زيرساخت‌هاي اينترنتي است. آنها معتقدند که بايد قبل از هر چيز هزينه افزايش ترافيک اينترنتي يا افزايش تعداد کاربران را برآورد کنند و در صورتي که مي‌توانند هزينه آن را تقبل كنند، دست به کار شوند.

برخي از منتقدان بي‌طرفي اينترنت معتقدند که اين امر مي‌تواند نوآوري‌ها را در نطفه خاموش کند.

اما برخي نيز نظر متفاوتي دارند و مي‌گويند بي‌طرفي اينترنت از اصول اوليه آن است و تنها با اين اصل مي‌توان به شبکه جهاني آزاد و باز دست يافت. اين گروه بر اين باورند كه کمرنگ شدن مفهوم بي‌طرفي اينترنت راه را براي اينترنت چندگانه باز مي‌کند، به اين ترتيب که اگر کسي استطاعت مالي داشته باشد مي‌تواند به خدمات اينترنتي خاصي دسترسي پيدا کند، ولي بقيه نمي‌توانند.

اصول اينترنت باز

هدف جلسه کارگروه‌هاي صنعتي که شوراي صنعت فناوري اطلاعات (ITI) آن را در واشنگتن برگزار کرده بود، بررسي اين موضوع و يافتن راهکار مناسب در اين زمينه بود. گفته مي‌شود که در اين جلسه نمايندگاني از ورايزون، AT&T، اسکايپ، مايکروسافت، سيسکو و انجمن کارگران ارتباطات آمريکا حضور داشتند.

دين گارفيلد، رييس شوراي صنعت فناوري اطلاعات در اين زمينه گفت: در هفته‌هاي اخير به دستاوردهاي بسيار خوبي درخصوص توسعه اصول اينترنت باز رسيده‌ايم، اما هنوز به خيلي از موارد از جمله تضمين پشتيباني از نوآوري‌ها و سرمايه‌گذاري براي دسترس‌پذير کردن اينترنت نپرداخته‌ايم.

وي افزود: اين اقدامات جديد حمايت از مصرف‌کنندگان و بخش خصوصي و ايجاد توازن براي تشويق سرمايه‌گذاري و نوآوري در اينترنت را در پي خواهد داشت و در اين زمينه همکاري بخش خصوصي ضروري است.

گوگل در اين مورد اظهار نظري نکرد و فقط اعلام کرد: اين مساله مهمي است و ما هم از اين اقدامات پشتيباني خواهيم کرد.

مذاکرات نامشروع

به نظر برخي کارشناسان، اينکه حاميان بي‌طرفي اينترنت چه گفته‌اند و چه شنيده‌اند خيلي مهم نيست، اما برخي مذاکرات مخفيانه که در اين جلسه انجام گرفته نگران‌کننده است.

آپارنا سريدهار، مشاور سياسي گروه آزادي بيان در اين باره گفت: اين مذاکرات صنعتي هيچ فرآيند آشکار يا استقبال مصرف‌کنندگان را در پي نداشته و به نظر نمي‌رسد که در اين جلسه سياستگذاري‌هاي خوبي شده باشد.

وي افزود: کميسيون ارتباطات فدرال آمريکا تاکنون توانسته بود با کمک عموم مردم در حوزه توسعه قوانين اينترنت باز نقش سازنده‌اي ايفا کند و به نظر من ديگر نيازي به مذاکرات پشت درهاي بسته نبود.


Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image