جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
لزوم مشارکت در صنف فناوري اطلاعات
-(5 Body) 
لزوم مشارکت در صنف فناوري اطلاعات
Visitor 1402
Category: کامپيوتر
«استفان الاپ» مديرعامل جديد شركت نوكيا، جمله معروفي دارد كه بسيار تحولگرا محسوب مي‌شود.

وي مي‌گويد: «اگر كاري را كنيد كه مي‌كرديد، چيزي را به دست مي‌آوريد كه داشتيد!» به عبارت ديگر اگر شما از چيزي كه داريد راضي هستيد بايد همان راهي را برويد كه قبلا رفته‌ايد و برعكس اگر از دستاوردهاي خود ناراضي هستيد، بايد راهي جديد و متفاوت را در پيش بگيريد. اين طرز فكر به ويژه در عرصه‌هاي مديريتي و استراتژيك نمود بيشتري مي‌يابد. در عرصه‌هاي صنفي نيز وضع به همين منوال است.

زماني كه اعضاي يك صنف از كاركرد و دستاوردهاي صنف خود راضي نباشند، به ناچار در نخستين فرصت انتخاباتي مي‌بايست اقدام به تغيير چهره‌ها و سياست‌ها از طريق آراي خود كنند.سازمان نظام صنفي رايانه اي طي ماه‌هاي آتي با انتخابات جديدي مواجه است؛ اما زمزمه‌ها و مانورهاي تبليغاتي غيررسمي از هم اكنون آغاز شده است. تجربه نشان مي‌دهد، ورود زودهنگام به تبليغات در انتخابات‌ها به دو عامل باز مي‌گردد. نخست احتمال وجود نارضايتي در يك صنف و دوم حضور رقباي تازه نفس كه با در اختيار داشتن برنامه و استفاده از نارضايتي‌هاي احتمالي درصدد كسب صندلي‌هاي مديريت يك صنف هستند.در غير اين‌صورت و وجود رضايت كامل و برنده بودن قطعي يك گروه از يك سو و فقدان هرگونه شانس براي گروه‌هاي رقيب احتمالي از سوي ديگر، تنور يك انتخابات صنفي از زماني بسيار قبل‌تر از زمان رسمي انتخابات داغ نمي‌شود.

چه بسا اصولا در چنين شرايطي تنوري داغ نشده و اعضا در كمال آرامش و اطمينان و فارغ از هرگونه فضاي تبليغاتي كانديداهاي خود را انتخاب مي‌كنند. سازمان نظام صنفي رايانه‌اي از نخستين روزهاي تاسيس تاكنون چندان شاهد حضور گروه‌ها و چهره‌هاي جديدي نبوده است. به عبارت ديگر شايد در پشت و جلوي صحنه مديريت اين سازمان چهره‌هاي جديد اندكي وارد شده باشند؛ اما استخوان‌بندي اصلي شاهد تغييرات عمده‌اي نبوده و استراتژي‌هاي كلان اين سازمان كماكان در يك خط مشي قرار دارد.به هر حال اينكه آيا اعضاي سازمان نظام صنفي رايانه‌اي از ايفاي نقش صنف خود در تصميم‌سازي‌ها و تصميم‌گيري‌هاي كلان كشور، تعامل سازنده با بخش‌هاي مختلف دولت، بهره‌مندي از امتيازات مرسوم صنفي، بهبود وضعيت كسب‌وكار، فرآيند تصميم‌گيري‌هاي صنفي و سياسي سازمان، تنظيم بازار، ارتقاي سطح عمومي و اثرگذاري سازمان طي سال‌هاي گذشته، افزايش قدرت چانه زني، اعطاي نقش واقعي و موثرتر به نمايندگان شهرستاني و مواردي از اين دست رضايت داشته و دارند، موضوعي است كه در انتخابات آتي سازمان نظام صنفي رايانه‌اي به آن پاسخ داده مي‌شود. اگرچه شكل‌گيري و اعلام وجود رقبا و فعاليت‌هاي تشكيلاتي طيف‌هاي جديد طي ماه‌هاي آتي در سازمان نظام صنفي تا حدودي مي‌تواند پاسخگوي مسائل فوق باشد.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image