جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ماهي 25 ميليون دقيقه قاچاق مکالمه تلفن داريم
-(1 Body) 
ماهي 25 ميليون دقيقه قاچاق مکالمه تلفن داريم
Visitor 1763
Category: کامپيوتر
هفته گذشته خبري در فناوران به نقل از مدير‌عامل شركت ارتباطات زير‌ساخت مبني بر هشدار به دارندگان كارت‌هاي تلفن اينترنتي خوانديد كه واكنش‌هاي مثبت و منفي متعددي را در كشور برانگيخت. آن خبر در واقع بخشي از يك گفت‌وگوي مفصل با محمد‌باقر ظهوري‌فر بود. امروز بخشي از اين گفت‌وگو را كه به VoIP اختصاص دارد، مي‌خوانيد.

مديرعامل شركت زيرساخت گفت:‌ مجوزي كه قبلا به شركت‌هاي ارايه دهنده خدمات داده شده زمان دار بوده است بعد از زمان قرارداد تمام شد تا سال 1385 هم تمديد شد.

وي تاكيد كرد: در حال حاضر هيچ شركتي وجود ندارد كه با مجوز رسمي اقدام به ارايه سرويس VoIP كند و زيرساخت براي اينكه احيانا اگر شركت‌هايي هم وجود دارند كه زمان مجوز آنها تمام نشده، فراخواني را اعلام كرد كه تا 20 اسفند ماه امسال مجوزهاي خود را به اين شركت براي جلوگيري از قطع شدن سرويس ارايه كنند. وي افزود: تا كنون هيچ شركتي سندي دال بر قانوني بودن ارايه سرويس VoIP به مشتركان به زيرساخت ارايه نكرده است و هر زمان كه قانون جرايم رايانه‌اي توسط شوراي نگهبان به زيرساخت ابلاغ شود ديگر هيچكدام از شركت‌هاي PAP و ISPها نمي‌توانند فعاليت كنند.

وي با اشاره به اينكه دولت در سال‌هاي گذشته زيان‌هاي هنگفتي از اين ناحيه متحمل شده است گفت: اين شركت‌ها با استفاده از شبكه زيرساخت كشور اقدام به ارايه سرويس VoIP مي‌كنند، اين در حالي است كه دولت هيچ گونه درآمدي از اين محل كسب نكرده است.

وي افزود: شركت‌ها در گذشته يك لينك مي‌گرفتند و هرچقدر كه مي‌خواستند اقدام به ارايه سرويس مي‌كردند. ظهوري فر خاطرنشان كرد: با توجه به فشارهاي فراوان از سوي دستگاه‌هاي مسوول در خصوص ساماندهي اين شركت‌ها و قانونمند شدن اين بخش شركت زيرساخت اقدام به برگزاري مزايده كرد و سه شركت توانستند مجوز ارايه اين سرويس‌ها را دريافت كنند. وي خاطرنشان كرد: طبق قراردادي كه با اين شركت‌ها بسته شده است، آنها موظفند ماهي يك ميليارد تومان فقط از محل اورجينيشن به شركت زيرساخت پرداخت كنند كه اگر مجموع ساليانه آن را محاسبه كنيم، دولت سالانه تنها در اين بخش 36 ميليارد تومان درآمد كسب مي‌كند. وي عنوان كرد: اين در حالي است كه دولت تاكنون از اين بخش سودي كسب نكرده است. وي در خصوص برگزاري مزايده VoIP توسط زيرساخت گفت:‌ تمامي دستگاه‌هاي نظارتي و ذي‌ربط برگزاري مزايده VoIP را توسط شركت زيرساخت تاييد كرده‌اند و زيرساخت را مكلف كرده‌اند تا هر چه سريع‌تر اين كار را به نتيجه برساند.

ظهوري فر در پاسخ به اين سوال كه چرا سازمان رگولاتوري كه خود در جريان اين حوادث است مجوز اين شركت‌ها را نه لغو مي‌كند و نه تمديد، گفت: اين مجوزها قبل از اين توسط سازمان تنظيم مقررات صادر نشده كه حالا اين سازمان بخواهد آنها تمديد كند.

وي تصريح كرد: مجوز اين شركت‌ها در يك زمان خاص از طريق شركت ديتا و مخابرات استاني صادر شد و نه زيرساخت اين مجوز را داده و نه سازمان رگولاتوري. وي اظهار كرد: از آنجا كه مجوزها در زمان‌هاي متفاوت صادر شد در حال حاضر نزديك به سه سال از زمان اتمام مجوز براي برخي از اين شركت‌ها گذشته است.

وي در پاسخ به اين سوال كه دادستان كشور پيشنهاد داده‌است،‌ اين شركت‌ها با تشكيل يك كنسرسيوم شركت چهارم VoIP را تشكيل دهند گفت: ما در زمان برگزاري مزايده بارها به اين شركت‌ها پيشنهاد كرديم كه با تشكيل يك كنسرسيوم در اين مزايده حضور يابند و ما براي آنها امتياز ويژه‌اي به جهت حضور آنها در اين بازار در گذشته قايل خواهيم شد كه متاسفانه اين كار عملي نشد. وي افزود: حال كه مزايده به اتمام رسيده ما هم به عنوان يك شركت دولتي تعهداتي را به برنده‌هاي اين مزايده داده‌ايم كه براساس قانون اين كار شدني نيست.

وي با ارايه يك پيشنهاد به اين شركت‌ها گفت: بهتر است اين دسته از شركت‌ها با توجه به مشخص شدن برنده‌هاي مزايده VoIP شركت زيرساخت، با آنها وارد مذاكره شده و از اين طريق اقدام به ارايه سرويس‌هاي خود كنند.

وي افزود: شركت زيرساخت براي جلوگيري از ضايع شدن حق شركت‌هاي قانوني داراي مجوز طي فراخواني از تمامي فعالان اين حوزه خواسته است در صورت داشتن مجوزهاي قانوني مستندات خود را به اين شركت ارايه كنند. ظهوري‌فر خاطرنشان كرد: تاكنون هيچ شركتي براي ارايه مستندات به اين شركت مراجعه نكرده و شركت زيرساخت نيز به محض ابلاغ قانون جرايم رايانه‌اي نسبت به قطع سرويس شركت‌هايي كه مجوز ارايه سرويس‌هاي VoIP را ندارند اقدام خواهد كرد. ظهوري فر در خصوص ورود غيرآگاهانه كاربران خانگي اينترنت به سايت‌هايي كه به صورت اتوماتيك اقدام به شماره گيري تماس بين الملل براي كاربر مي‌كند، كه در سال‌هاي گذشته خسارات فراواني را هم براي كشور و هم براي مشتركان در برداشت گفت: طي يك سال گذشته اين مشكل به صورت كامل در كشور برطرف شده است و اگر هم موردي وجود داشته فرد با علم به اينكه از اثرات اين اقدام با خبر بوده دست به چنين اقدامي زده است و اعتراضات مردمي در اين بخش به صفر رسيده است.

وي افزود: شركت ارتباطات زيرساخت با شناسايي سايت‌هايي كه اقدام به شماره گيري اتوماتيك بين الملل از طريق نرم افزاري مي‌كردند از حضور آنها در شبكه اينترنت كشور جلوگيري كرد.

وي با اشاره به اينكه نمي‌توانيم آماري در خصوص زيان ناشي از محل ورود قاچاق مكالمات بين الملل "ترمينيشن" به كشور ارايه كرد گفت:‌ حداقل زيان در اين بخش را مي‌‌توان همين مبلغي كه سه اپراتور خصوصي زيرساخت به اين شركت مي‌پردازند كه سالانه نزديك به 36 ميليارد تومان مي‌‌شود در نظر گرفت. وي گفت:‌ اين رقم حداقل رقمي است كه در ساليان گذشته شركت زيرساخت از دست داده است. وي در پاسخ به اين سوال كه زيان وارده از محل ورود مكالمات از كانال هاي غير رسمي به چه ميزان است گفت: آمار رسمي در اين بخش وجود ندارد،‌ ولي ما به اين صورت محاسبه مي‌كنيم به نحوي كه بايد ورودي مكالمات بين‌الملل به اندازه خروجي باشد، كه در حال حاضر 25 ميليون دقيقه در ماه قاچاق تلفن غير مجاز داريم.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image