جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
محدوديت اينترنت مشكلي را حل نمي‌كند
-(6 Body) 
محدوديت اينترنت مشكلي را حل نمي‌كند
Visitor 1449
Category: کامپيوتر
يك استاد دانشگاه گفت: اكثر فعاليت‌ها از طريق اينترنت صورت مي‌گيرد، محدوديت اينترنت مشكلي را حل نمي‌كند، اما با اين وجود بايد خط قرمزها را در همه جا رعايت كرد.

به گزارش خبرنگار فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر يوسفي - استاد دانشگاه - در نشست ماهواره، اينترنت و جوان كه در دانشگاه قم برگزار شد، با بيان اين كه ماهواره و اينترنت ابزاري است كه خوب و بد بودن آن به چگونگي استفاده از آن بستگي دارد، اظهار كرد: در تمام دنيا محدوديت‌هايي براي افراد در نحوه‌ي استفاده از اين ابزار وجود دارد؛ به عنوان مثال، سايت‌ها براي افراد زير هشت سال بسته است، بنابراين بحث محدوديت در ماهواره و اينترنت مورد نقد نيست، بلكه بعضي كانال‌ها را براي بعضي سنين مي‌بندند، اما اين كه اين دايره‌ي محدوديت كجا باشد، به سياست آن دولت بسته است؛ رفتار تمام كاربران اينترنت تحت نظر است، اما با اين وجود آمار بالايي براي موضوعات مستهجن وجود دارد.

اين روانشناس گفت: مردم نسبت به چيزهايي كه محدودند بيشتر اصرار مي‌ورزند، امروزه در كشورهاي غربي از سال‌هاي قبل از دبستان نسبت به آموختن مبارزه با مواد مخدر اقدام مي‌كنند، وقتي اطلاعات در زمينه‌اي زياد باشد، بهتر مي‌توان در موارد مختلف تصميم گرفت؛ مسوولان جامعه، بايد به جوانان اجازه دهند خودشان تصميم بگيرند كه چگونه از اين ابزار استفاده كنند.

وي با اشاره به اهميت رعايت خط قرمزها در اينترنت گفت: در حوزه ماهواره هم همين طور است، يعني امكان ندارد كشوري را از رابطه با ديگر كشورها باز داريم، بايد به جاي اين از سياست‌هاي برخي كشورهاي مسلمان كه موثر در اين زمينه است، استفاده كرد.

او با اشاره به ضرورت وجود محدوديت در استفاده از ابزار اينترنت و ماهواره گفت: اين خط قرمزها بايد بتواند جامعه و جوان را تامين كند، در غير اين صورت داستان بدي اتفاق مي‌افتد، مانند توزيع كنندگان برخي از فيلم‌هاي ماهواره‌يي؛ درواقع بايد اعتماد دوسويه بين جامعه و مسوولان وجود داشته باشد تا اين مشكل حل شود.

در ادامه‌ي اين نشست دكتر شعبانيان - جامعه‌شناس و استاد دانشگاه - هم در سخناني ماهواره و اينترنت را مظهري از توسعه‌ي وسايل جهاني دانست و با بيان اين كه بسياري از رفتارها و اعمال ما تحت تاثير اين وسايل قرار مي‌گيرد و مهم ارزيابي اين رفتارها و پيامدهاي آن است، اظهار كرد: با نگاه خوشبينانه به اين ابزار، بايد گفت كه اين وسايل نقش مهمي ‌در اجتماعي كردن افراد و آشنايي آن‌ها با ارزش‌هاي جامعه دارند.

وي در ادامه تصريح كرد: اطلاعات حاصله از اين وسايل، ارتباط ما را با جامعه عميق‌تر و توسعه يافته‌تر مي‌كند؛ هر چقدر اطلاعات ما كمتر باشد، ارتباط ما با ساير افراد ناقص‌تر خواهد بود.

او به وسايل ارتباط جمعي اشاره كرد و گفت: در صورت خوب انجام گرفتن رسالت آن، تعلق فرد و جامعه حفظ شده و تشخيص اجتماعي به همراه مي‌آورد، در غير اين صورت، بين فرد و جامعه جدايي انداخته و بي‌اعتمادي ايجاد مي‌كند.

وي به نقش رسانه‌هاي داخلي در پركردن اوقات فراغت اشخاص اشاره كرد و گفت: اوقات فراغت تنها وقت آزاد هر فردي است كه مي‌تواند خود را پرورش داده و نيازهاي رواني خود را تامين و التهاب خود را تسكين دهد.

شعبانيان اينترنت و ماهواره را وسيله‌اي جهت افزايش عقلانيت ذاتي دانست و گفت: فرد صوري تنها فردي است كه به افزايش وسيله و استفاده از آن فكر مي‌كند و در صورتي دچار از خود بيگانگي شده‌ايم كه فرد صوري افزايش يابد؛ نتيجه‌ي بين من و تعلقات، جامعه و خانواده جدايي ايجاد مي‌شود و سپس طرد اجتماعي و شكاف بين نسل‌ها به وجود مي‌آيد و موج حركت‌آفريني جوان از بين مي‌رود.

وي با بيان اين كه هر عاملي كه بين فرد و آينده گسستگي ايجاد كند، مخرب است؛ مثلا ما تبادل فرهنگي را قبول داريم، اما تهاجم فرهنگي را نه، افزود: امروز بهترين روش تبادل فرهنگي و تسلط فرهنگي است، موج ‌آزاد اطلاعات نمونه‌اي از آن است، تغاير لازمه پيشرفت است، اما اگر تعارض با غرض سوء است، تهاجم فرهنگي است.

اين استاد دانشگاه ادامه داد: هر قدر آگاهانه‌تر دنبال اهداف خود برويم، كمتر به مشكل برمي‌خوريم؛ ‌افراد كم‌آگاه ظرفيت كمتري داشته و لذا كنترل وسايل جمعي براي اين افراد سودي نخواهد داشت، اين افراد بايد در جامعه به صورت برنامه‌ريزي شده از اين وسايل استفاده كنند.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image