جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
مديران برتر دنياي آي تي: استيو بالمر
-(7 Body) 
مديران برتر دنياي آي تي: استيو بالمر
Visitor 1299
Category: کامپيوتر
همكاران سيستم- استيون آنتوني بالمر معروف به استيو بالمر از سال 2000 تا کنون مدير عامل شركت مايکروسافت است. وي که متولد 24 مارس 1968 است، يکي از بزرگان تجارت در جهان شناخته مي‌شود. در سال 2011 ثروت شخصي بالمر را بيش از 13.9 ميليارد دلار تخمين زده اند. بنا به رتبه بندي نشريه فوربز او هم اکنون نوزدهمين ثروتمند آمريکايي است. بالمر تمام اين ثروت را مرهون مايکروسافت است.

بالمر در 24 مارس 1956 در شهر ديترويت ميشيگان آمريکا به دنيا آمد. پدرش اهل سوئيس بود و مادرش دختري از يکي از خانواده هاي يهوديان آمريکا. دوره دبيرستانش را در ديترويت گذراند و در کلاس هاي مهندسي دانشگاه فني لاورنس هم شرکت مي کرد. او در سال 1977 ليسانس خود را در رشته رياضيات و اقتصاد با درجه ممتاز از دانشگاه هاروارد دريافت کرد.

بالمر در دوران دانشجويي اش، عضو يک تيم فوتبال بود و در روزنامه هرالد کريسمون کار مي کرد. در همين زمان بود که با بيل گيتس آشنا شد. مدتي هم در شرکت Procter & Gamble به عنوان دستيار مدير محصول کار مي کرد. او در آنجا با جفري ايملت آشنا شد، کسي که مدتي بعد مديرعامل شرکت جنرال الکتريک شد. در 1980 تحصيل در مدرسه بازرگاني استنفورد را نيمه کاره رها کرد و به مايکروسافت پيوست. البته بالمر سرپرستي شرکت Accenture Ltd را نيز در کارنامه خود دارد.

بالمر در سال 1980 تحصيل در مدرسه بازرگاني استنفورد را نيمه کاره رها کرد و به مايکروسافت پيوست.


زندگي حرفه‌اي و موفقيت‌هاي بالمر


زماني که بالمر وارد مايکروسافت شد در ابتدا حقوق 50 هزار دلاري برايش تعيين کردند و درصدي از حق مالکيت شرکت را هم به او دادند. وقتي در سال 1981 شرکت مايکروسافت رسماً ثبت شد، 8 درصد از سهام آن به استيو بالمر رسيد. از آن زمان تاکنون بيش از سي سال مي گذرد. او تمام ثروت خود را از راه کار کردن در مايکروسافت به دست آورد. در اين مدت مسئوليت هدايت بخش هاي مختلف اين شرکت را برعهده داشته و تجارب زيادي را در اين راه اندوخته است. مديريت بخش عمليات، بخش توسعه سيستم عامل‌ها و بخش فروش و پشتيباني از مهمترين سوابق کاري او در مايکروسافت بود. تا اينکه در سال 2000 بيل گيتس از سمت مدير عاملي شرکت کنار رفت و استيو بالمر عهده دار اين سمت شد. البته بيل گيتس تا مدتي مديريت بخش فناوري مايکروسافت را برعهده داشت. در اوايل اين دوره بالمر در مقام مدير عاملي بيشتر عهده دار مسائل مالي شرکت بود. وي در 2003 حدود 8.3 درصد سهامش را فروخت و از آن زمان به بعد فقط مالک 4 درصد سهام مايکروسافت است.

چندي پيش بالمر موفق به دريافت نشان افتخار از فرانسه شد. زندگي و موفقيت استيو بالمر تا حالا دست مايه يکي دو فيلم و کتاب هم قرار گرفته است. فردريک الن مکسول در سال 2002 زندگي نامه اي از بالمر را وارد بازار کرد با عنوان «پسربچه تخس: مردي که بر مايکروسافت حکم مي راند». در سال 1999 نيز نمايش نيمه مستندي درباره رقابت هاي مايکروسافت و اپل در زمينه توليد دستگاه هاي رايانه اي ساخته شد. در اين فيلم که «دزدان دره سيليکون» نام داشت، جان ديماگيو نقش استيو بالمر را ايفا مي کرد.

شکست‌ها و حاشيه‌ها

بالمر را شخصي پرانرژي و سرزنده مي شناسند که هميشه به شرکا و کارکنان شرکت مايکروسافت انگيزه مي‌دهد. مديريت او در مايکروسافت را هم مديريت موفقي مي دانند. البته موفقيت او هميشه با برخي شکست ها و حاشيه ها نيز همراه بوده است. گاهي پيش بيني هاي جنجال برانگيزي کرده است که به واقعيت نپيوسته است.

گاهي هم از سرخشم و عصبانيت تصميم هايي گرفته و کارهايي كرده است كه برايش پشيماني به بار آورده است. مثلاً يک بار در کنفرانسي در سال 2009 زبان به انتقاد از قيمت محصولات اپل پرداخت و گفت: «در شرايط فعلي فکر مي کنم جريان آب برخلاف ميل اپل باشد. در اين شرايط صرفه‌جويي کار مفيدي است. در اين شرايط که بايد 500 دلار براي خريد يک رايانه بپردازيم- که دقيقاً بهاي سخت افزار آن است- مگر مجبوريم 500 دلار هم براي لوگوي آن بپردازيم؟ فکر مي کنم خريد محصولات اپل براي افراد متوسط خيلي سخت تر از گذشته شده است». اما پيشگويي هاي بالمر به واقعيت نپيوست چرا که در سالهاي بعد عليرغم سير نزولي صنعت رايانه در آمريکا، فروش اپل پيوسته رو به افزايش بوده است.

يک بار هم حملات کوبنده اي را متوجه سيستم عامل اندرويد کرده و گفته بود: «براي استفاده از ويندوز فون نيازي نيست شما حتماً دانشمند رايانه باشيد. اما براي استفاده از اندرويد اين تخصص لازم است. استفاده از گوشي هاي تحت اندرويد هيچ هيجاني براي من ندارد.». اما اين قضاوت بالمر هم به جايي نرسيد و آنچنان که آمار و ارقام نشان مي دهد استفاده از گوشي هاي اندرويدي سير صعودي به خود گرفته است . در حالي كه ويندوز فون اصلاً موقعيت خوبي در بازار گوشي هاي هوشمند ندارد.

بالمر را شخصي پرانرژي و سرزنده مي‌شناسند که هميشه به شرکا و کارکنان شرکت مايکروسافت انگيزه مي‌دهد.

زماني هم شنيده بود که مارک لوکوسکي، يکي از کارآمدترين نيروهاي مايکروسافت قرار است به گوگل بپيوندد. بالمر از شنيدن اين شايعه از شدت خشم و عصبانيت يک صندلي را به سمت دفتر لوکوسکي پرت کرده بود. لوکوسکي هم به دادگاه شکايت برده و گفته بود بالمر در اين درگيري ناسزاهاي رکيکي نثار اريک اشميت، مدير عامل گوگل کرده و گفته «گوگل لعنتي» را خواهد کشت. در نهايت بالمر که از اين اتفاق پشيمان شده بود از لوکوسکي خواسته بود در مايکروسافت بماند.

روابط او با بيل گيتس هم بي حاشيه نبوده است. زماني که بيل گيتش در سال 2000 مدير عاملي مايکروسافت را رها کرد و آن را به بالمر سپرد، وال استريت ژورنال گزارش کرده بود که واگذاري اين سمت بي تنش نبوده است. ظاهراً در جلسه اي استيو بالمر با بيل گيتس با هم وارد درگيري لفظي شده بودند که بيل گيتس به نشانه اعتراض جلسه را با عصبانيت ترک مي کند. پس از آن وقتي که استيو بالمر مدير عامل مايکروسافت شد، عليرغم پشيماني از اين رفتارش، درباره بيل گيتس گفته بود: «من هيچ نيازي به او ندارم. اين يک اصل است: استفاده از او، بله. اما نياز به او، نه.»

در اين اواخر هم که ارزش سهام مايکروسافت سير نزولي به خود گرفته است، بسياري از سرمايه گذاران و سهامداران اين شرکت انگشت اتهام را به سمت استيو بالمر نشانه رفته و او را به خاطر عملکرد ضعيفش مقصر دانسته اند. همين موضوع باعث شده تا شايعات مربوط به برکناري استيو بالمر و بازگشت بيل گيتس به مايکروسافت جدي تر شود.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image