جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
مديران تکنولوژي در داووس چه گفتند
-(5 Body) 
مديران تکنولوژي در داووس چه گفتند
Visitor 1397
Category: کامپيوتر
در حالي كه كشورهاي جهان در باتلاق ركود اقتصادي گرفتار شده و هريك به دنبال راه گريزي مناسب براي نجات از اين شرايط هستند، بزرگ‌ترين اجلاس اقتصادي جهان در كشور سوئيس برگزار شده است.

اجلاس داووس سال 2009 از روز 28 ماه ژانويه تا روز اول ماه فوريه برگزار شده است تا با حضور نمايندگان كشورهاي مختلف و كارشناسان ضمن بررسي مسايل و بحران‌هاي جهاني راهكارهاي جديد و مناسب را ارائه كند.

اين اجلاس در واقع به وسيله يك بنياد غيرانتفاعي به نام (WEF) و به صورت سالانه در داووس برگزار مي‌شود. اين بنياد در سال 1971 و توسط «كلاوس ام شواب» يك پروفسور و كارشناس مسائل تجاري و اقتصادي در سوئيس تاسيس و راه‌اندازي شده است.
بنياد WEF ضمن برگزاري نشست‌هاي متفاوت، يك سري گزارش‌هاي تحقيقاتي مختلفي را در بخش‌هاي تخصصي و عمومي منتشر مي‌كند.

در اين ميان تكنولوژي به‌عنوان يك بخش و صنعت تاثيرگذار بر روند رشد اقتصادي و بهبود استانداردهاي زندگي، در اين اجلاس سالانه مورد توجه كارشناسان و مسوولان قرار مي‌گيرد.

تكنولوژي و اقتصاد
در اجلاس داووس معمولا ارتباط ميان فناوري اطلاعات و ارتباطات با توسعه اقتصادي همان موضوعي است كه دغدغه كارشناسان بوده و مورد بحث قرار مي‌گيرد. در واقع به همين دليل هم هست كه ميزان نفوذ ICT در كشورهاي جهان مي‌تواند عامل تعيين‌كننده‌اي در اين مورد باشد. براساس آخرين آمار ارائه شده در اين اجلاس، ميزان نفوذ ICT در كشورهاي توسعه‌يافته 6/26درصد و در كشورهاي در حال توسعه تنها 6/1درصد است.

به اين ترتيب كارشناسان معتقدند كه عدم توسعه مناسب زيرساخت‌هاي ICT در كشورهاي در حال توسعه و اختصاص بودجه‌هاي مربوط به ICT به بخش‌هاي ديگر مانند آموزش و بهداشت عمومي مهم‌ترين دلايل كاهش نفوذ ICT در اين كشورهاست. البته رهبران سياسي و عدم انتقاد آنها به تكنولوژي و اهميت آن عامل مهم ديگري در اين مورد است.

به اين ترتيب است كه در طول سال‌هاي اخير راهكارهاي مختلفي براي حل اين مشكلات در اين اجلاس ارائه شده است.

اين در حالي است كه جهان ناگزير از توسعه ارتباطات و ابزار مختلف آن، هر روز بيشتر به سمت ديجيتالي شدن و استفاده بيشتر از فن‌آوري ارتباطات پيش مي‌رود تا جايي كه استفاده از اينترنت در جهان از سال 2000 تاكنون بيش از 300درصد رشد داشته و در حال حاضر حدود 4/1ميليون نفر كاربر اينترنت در دنيا وجود دارد.

از طرفي استفاده از تلفن همراه هم تا آنجا رشد كرده كه در حال حاضر با 6/3ميليارد كاربر موبايل در سطح جهان، بيش از نيمي از جمعيت دنيا از اين تكنولوژي ارتباطي بهره مي‌برند.
در حقيقت اين حجم از كاربران و علاقه‌مندان به استفاده از كاربردهاي مختلف تكنولوژي، تاثير چشمگير تكنولوژي و صنايع وابسته به آن را بر اقتصاد و روند توسعه آن توجيه مي‌كند. درست به همين دليل هم هست كه «بيل گيتس» بنيان‌گذار شركت مايكروسافت، غول نرم‌افزاري دنيا، معتقد است كه بهبود وضعيت اقتصادي در دنيا با نوآوري در علم و تكنولوژي اتفاق مي‌افتد.

گيتس كه به عنوان يكي از كارشناسان حاضر در اجلاس داووس 2009 در اين مجمع جهاني صحبت مي‌كرد، در اين مورد گفت: «من پيش‌بيني مي‌كنم كه چهار سال طول خواهد كشيد تا اقتصادهاي آشفته و راكد دنيا به وضعيت عادي و رشد مثبت بازگردند.»
او كه يكي از ثروتمندترين افراد دنيا به حساب مي‌آيد با اعلام اينكه بنياد بشردوستانه او به نام «بيل و هليندا» در اين بحران اقتصادي حدود يك پنجم ارزش مالي و سرمايه خود را از دست داده است، گفت: «فقيران جهان نمي‌توانند براي بهبود اقتصاد منتظر بمانند.»

تكنولوژي پاك
در مجمع جهاني اقتصاد امسال، بحران‌هاي زيست محيطي يكي از مسايلي بود كه بسيار مورد توجه و بررسي قرار گرفت.

به اين ترتيب در اين مجمع اعلام شد كه براي عبور كشورهاي جهان از اين بحران و حركت به سمت منابع پاك‌تر توليد انرژي، نياز به يك سرمايه‌گذاري سالانه 515ميليارد دلاري تا سال 2030 احساس مي‌شود.

در گزارشي كه اين مجمع درباره اين موضوع منتشر كرده بر استفاده از «تكنولوژي پاك» و سرمايه‌گذاري دولت‌ها در زير ساخت‌هاي لازم براي بهره‌مندي از منابع پاك‌تر انرژي تاكيد شده است.

در واقع اقتصاددانان حاضر در مجمع امسال معتقدند كه تكنولوژي به عنوان يك راه مناسب براي بحران انرژي، پتانسيل لازم براي كاهش فشار جهاني به دنبال تغييرات آب و هوايي و تهديد منابع انرژي را داشته و مي‌تواند به منبع مالي خوبي هم براي بازگشت تدريجي به رشد اقتصادي مثبت تبديل شود.

تهديد ميلياردي جرايم سايبر
در حالي كه در مجمع داووس امسال كارشناسان بر تاثير مثبت تكنولوژي در روند رشد و توسعه اقتصادي تاكيد شده از طرفي، اما در مورد تهديدات جرايم آنلاين هم هشدار داده شد.
در حقيقت اين كارشناسان، جرايم سايبر و رشد چشمگير آنها را تهديد بزرگي براي بنگاه‌هاي اقتصادي و حتي اقتصاد جهاني مي‌دانند.

به اين ترتيب متخصصان امور امنيتي حاضر در اين مجمع خواستار ايجاد نظام جهاني جديدي براي مبارزه با گروه‌هاي سازمان يافته خطرناكي شدند كه امنيت فضاي مجازي را به خطر مي‌اندازند.

در همين راستا جديدترين آمار منتشر شده نشان مي‌دهد كه خسارات ناشي از كلاهبرداري‌هاي آنلاين هر سال به بيش از يك تريليون دلار مي‌رسد.

اين در حالي است كه با وجود افزايش ميزان اين حملات، همچنان اغلب افراد نمي‌دانند كه چطور مي‌توانند از خودشان در برابر آنها محافظت كنند.

در نشست مشتركي كه در حاشيه مجمع داووس با حضور مديران شركت‌هاي بزرگ IT و متخصصان اين حوزه برگزار شد، انواع مختلف اين تهديدها بررسي و پيشنهاداتي هم براي مقابله با آنها ارائه شد.

به اين ترتيب كارشناسان و مديران حاضر در اين نشست تاكيد كردند كه عدم امنيت و آسيب‌پذيري سيستم‌هاي مختلف كامپيوتري هم بر ميزان موفقيت هكرها و كلاهبرداران آنلاين تاثير چشمگيري گذاشته است.

صنعت موبايل يك محرك مناسب
«به يك محرك اقتصادي نياز داريم؟ پس تنها به صنعت موبايل بنگريد».

اين پيامي است كه رييس مجمع تجاري صنعت موبايل «الكساندر ايزوسيموف» در مجمع جهاني اقتصاد امسال به تمام بزرگان سياسي و اقتصادي دنيا كه براي يافتن راهكاري مناسب براي بحران اقتصاد جهاني گردهم جمع شده بودند، اعلام كرد.

او در اين مورد گفت: «ما دولت‌ها و رگولاتورها به داشتن ديدگاهي عميق‌تر نسبت به صنعت موبايل و شناخت بهتر نقش اين صنعت به عنوان يك محرك و كاتاليزور رشد اقتصادي دعوت مي‌كنيم. در حالي كه بسياري از صنايع به دنبال ركود اقتصادي فراگير، روزهاي نه چندان اميدواركننده‌اي را پشت‌سر مي‌گذارند، صنعت موبايل همچنان با رشد مواجه بوده و عرصه مناسبي براي سرمايه‌گذاري به حساب مي‌آيد. اين كار اما به اعتماد و اعتقاد بيشتر دولت‌ها و رگولاتورها به پتانسيل‌هاي صنعت موبايل نياز دارد.»

او همچنين در اين مورد معتقد است كه بر اساس آمار هر افزايش 10درصدي در ميزان نفوذ صنعت موبايل، رشد يك‌درصدي در ميزان توليد ناخالص ملي هر كشور را به دنبال خود خواهد داشت.

در واقع به اعتقاد ايزوسيموف، افراد مختلف ممكن است از علاقه‌ خود به هر چيز ديگري صرفنظر كنند، اما آنها نمي‌توانند ارتباطات خود را محدود يا حتي قطع كنند.

حواشي تكنولوژي در داووس
در مجمع جهاني اقتصاد امسال بحث تكنولوژي حتي باعث ايجاد حواشي جالبي هم شد. در اين مجمع ابتدا ولاديمير پوتين نخست وزير روسيه درباره مسايل مختلف و وضعيت فعلي روسيه در بخش تكنولوژي صحبت كرده و سپس «مايكل دل» مدير عامل و موسس شركت‌ كامپيوتري بزرگ Dell شروع به صحبت كرد.

مايكل دل در صحبت‌هاي خود اعلام كرد كه اين شركت خواستار يافتن راهي براي چگونگي كمك به بخش تكنولوژي روسيه است.

اما از آنجايي كه از نظر پوتين شركت Dell نماينده غرب است، او در جواب گفت: «ما نيازي به كمك نداريم، چون افراد ناتواني نيستيم. ما هرگز توانايي‌هاي ذهني و فكري خودمان را محدود نمي‌كنيم.»

بعد از اين جملات، نخست وزير روسيه درباره شهرت بيشتر متخصصان و كارشناسان روسي در صنعت نرم‌افزار نسبت به توانايي‌هاي آنها در صنعت سخت‌افزار اشاره كرد.
پوتين در واقع معتقد است كه هر كشور در حال توسعه‌اي با توانايي‌هاي اندك هم امكان توليد يك كامپيوتر شخصي را دارد، اما طراحي و توليد يك نرم‌افزار به استعداد و خلاقيت خاصي نياز دارد.

طرح پيشگامان تكنولوژي
در اين طرح به عنوان يكي از بخش‌هاي جنبي مجمع، شركت‌هاي توليد و رواج دهنده تكنولوژي‌هاي جديد و موثر بر روند توسعه و رشد اقتصادي به طور سالانه انتخاب شده و تقدير مي‌شوند. در اين طرح هر سال به 30 تا 50 شركت برتر جوايز اهدا مي‌شود. اولين جايزه اين طرح در سال 2003 اهدا شد. امسال اما 34 شركت به عنوان پيشگامان تكنولوژي انتخاب و معرفي شدند.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image