جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
موبايل‌هاي آينده
-(7 Body) 
موبايل‌هاي آينده
Visitor 1744
Category: کامپيوتر
اول: صبح با صداي زنگ ساعتتان از خواب بلند مي‌شويد. دستتان را به سمت گوشي‌تان دراز مي‌کنيد تا صداي زنگ بيدارباش را قطع کنيد. در فاصله بيرون آمدن شما از رختخواب باز هم صداي زنگ ديگري از گوشي شما بلند مي‌شود. گوشي را نگاه کرده و به طور خلاصه متوجه تمامي‌برنامه‌ها و قرار ملاقات‌هايي که امروز داريد، مي‌‌شويد.

براي گرفتن يک دوش صبحگاهي به حمام رفته و بعد از بيرون آمدن براي صرف صبحانه سريع به آشپزخانه مي‌رويد. چاي آماده است و شما فقط بايد مايحتاج ديگر را از يخچال خارج کنيد. زماني که شما در حمام بوديد، گوشي شما به وسيله بلوتوث پيامي‌را براي سرور هوشمند آپارتمان شما ارسال کرده است که با اين پيام چاي‌ساز شما خود به خود به کار افتاده و چاي شما را آماده کرده است. بعد از صرف صبحانه و پوشيدن لباس از منزل خارج شده و به محل پارک ماشينتان مي‌رويد.
ماشين شما روشن بوده و هواي داخلش متناسب با هواي بيرون تنظيم و آماده براي رانندگي است. اين کار نيز زماني که شما از درب منزل خارج شده‌ايد، اتفاق افتاده است؛ چرا که آر اف آي دي درب ورودي منزل، خروج شما را به وسيله تلفن همراهتان ثبت کرده و به طور خودکار دستورات لازم از طرف همان سيستم هوشمند منزل که به يک سيم‌كارت مجهز بوده به سيستم هوشمند ماشينتان که آن هم به يک سيم‌كارت مجهز است، اس ام اس مي‌شود.


با فشردن پا روي پدال گاز صداي يک هشدار شنيده مي‌شود که مربوط به کم بودن سوخت ماشين شما است. سيستم هوشمند، ميزان باقيمانده سوخت ماشين را محاسبه کرده و به وسيله بلوتوث به گوشي شما ارسال مي‌كند. نزديک‌ترين پمپ بنزين با توجه به سوخت باقي‌مانده توسط مسيرياب گوشي محاسبه و شما به سمت آن راهنمايي مي‌شويد. وارد پمپ بنزين مي‌شويد. مامور سوخت گيري باک ماشين شما را پر کرده و پس از آن سريع محل پمپ بنزين را به مقصد مورد نظرتان ترک مي‌کنيد. ميزان وجه سوخت دريافت شده توسط سيستم ماشين به تلفن همراهتان بلوتوث شده و وجه موردنظر بدون دخالت شما توسط موبايل بانکينگ از حساب شما کسر مي‌شود. سيستم مسيرياب با توجه به قرار ملاقاتي که از روي کامپيوترتان به گوشي شما منتقل شده، شما را به سمت مقصد مورد نظر هدايت کرده و در نزديکي آن شما را وارد يک پارکينگ طبقاتي مي‌کند. از قبل جاي ماشين شما مشخص و هزينه آن نيز مانند همان اتفاقي که در پمپ بنزين رخ داد پرداخت شده است.


بعد از اتمام جلسه به محل کار خود باز مي‌گرديد. در طول مسير گوشي شما به شکل هوشمند، ايميل‌هاي ارسال شده براي شما را چک کرده و براي شما مي‌خواند. شما نيز نامه‌هاي ضروري را سريعا به شکل صوتي پاسخ مي‌دهيد و در اين بين يکي از نرم افزار‌هاي گوشي فايل صوتي را به متن تبديل کرده و سپس نامه الکترونيکي مورد نظر را ارسال مي‌کند.
در حالي که هنوز چند ساعتي به پايان کار روزمره زمان باقي است، بايد آخرين قرار امروز شما که ديدار با پزشک خانوادگي شما است، توسط گوشي‌تان به شما يادآوري ‌شود. باز هم توسط گوشي يک نوار قلب به همراه فشار خون و نوسانات نبض خود تهيه کرده و جلوتر براي دکتر ارسال مي‌کنيد. به مطب دکتر مي‌رويد و دستورات مورد نياز به همراه نسخه پيشنهادي براي شما بلوتوث مي‌شود.


از مطب دکتر خارج شده و از مسيرياب گوشي، نزديک‌ترين داروخانه را جست‌وجو مي‌کنيد. در حالي که 10 دقيقه زمان براي رسيدن نياز داريد؛ اما نسخه خود را براي داروخانه پيامک کرده، هزينه محاسبه شده آن براي شما پيامک شده و آن را به همان روش موبايل بانکينگ پرداخت مي‌کنيد و بدون آنکه به داروخانه برويد، داروهاي شما به آدرس شما ارسال مي‌شود.

براي خريد مايحتاج منزل به مرکز خريد مي‌رويد. توسط پيامکي که به سيستم هوشمند منزل ارسال مي‌کنيد، گزارشي از خوراکي‌هاي باقيمانده در يخچال، لوازم مصرفي بهداشتي و به شکل کلي گزارشي از آن چيزهايي که در منزل نياز داريد، براي شما ارسال مي‌شود. شما نيز اجناس مورد نياز را تهيه کرده و با گرفتن عکس از روي بارکدهاي آن مبلغ هر کالا را پرداخت کرده و بدون ايستادن در صف‌هاي قديمي‌صندوق‌هاي پرداخت از فروشگاه خارج مي‌شويد.


در راه بازگشت به منزل، سيستم مسيرياب گوشي، شما را از برنامه سينمايي که با شما تنها 5 دقيقه فاصله دارد، مطلع مي‌کند. زمان شروع فيلم تنها نيم ساعت ديگر است. تصميم به تماشاي فيلم مي‌گيريد. روي نقشه مسيرياب نزديک‌ترين دوستانتان را مشاهد مي‌کنيد. پيامکي گروهي براي آنها ارسال کرده و از برنامه سينما و سانس شروع آنها را مطلع مي‌کنيد. بر همين اساس با تهيه بليت و پرداخت آن همگي نيم ساعت ديگر جلوي سينما يکديگر را ملاقات کرده و به ديدن فيلم مورد نظر مي‌رويد.


بعد از تماشاي فيلم از سينما خارج شده و بازهم توسط همان مسيرياب تلفن همراهتان سرکي بر منوي رستوران‌هاي اطراف مي‌کشيد. متفق‌القول غذاي مورد نظر را انتخاب کرده و با رزرو يک ميز چهارنفره و ارسال سفارش همچنين ميانگين زماني رسيدن شما به آن رستوران براي بخش پذيرش رستوان به وسيله پيامک ارسال مي‌شود. به اين ترتيب زماني که شما به رستوران مورد نظر مي‌رسيد، همه چيز فقط آماده خوردن توسط شما است. برنامه شامگاهي‌تان نيز تمام مي‌شود، به سمت منزل بر مي‌گرديد. خريدهاي صورت گرفته را از صندوق ماشين برداشته و به سمت آپارتمانتان مي‌رويد. متوجه چراغ چشمک زن صندوق امانات مي‌شويد. بله! نسخه شما از داروخانه تنها نيم ساعت بعد از سفارش ارسال شده است. بعد از ورود به خانه و انجام برنامه ريزي‌هاي روز آينده به رختخواب مي‌رويد و . . .


دوم: اين يک داستان علمي‌تخيلي نبود. بلکه اتفاقاتي است که در آينده اي بسيار نزديک رخ دهد. گاهي اوقات خيلي از کاربران حرفه اي دنياي فناوري و يا حتي عموم مردم با ديدن پيشرفت روزافزون فناوري‌ها اين سوال را از خود مي‌پرسند که آينده فناوري به چه شکلي خواهد بود؟
اين داستان تنها بخش ساده و کوچکي از دنياي تکنولوژيکي آينده است که تنها و تنها با يک وسيله کوچک به نام تلفن همراه اين چنين تغييراتي را شاهد خواهد بود. توليدکنندگان تلفن همراه از همين امروز برنامه‌هاي 10 سال آينده خود را ريخته‌اند. زماني که ديگر کاربران مگاپيکسل دوربين و حافظه داخلي برايشان اهميتي نداشته و تنها و تنها به دنبال اطلاعات و راهکارهايي براي طي کردن زندگي بدون دردسر، راحت و سالم هستند. شايد برآيند همين عوامل باشد که باعث شده تا محققان علم پزشکي پيش بيني کنند که انسان پنجاه سال آينده بالغ بر 110 سال عمر خواهد کرد.
سوم: نوکيا به تازگي با برگزاري نشستي مطبوعاتي به بيان تصوير آينده خود پرداخت. عليرضا شفيع پور، مديرکل نوکيا در ايران در اين جلسه با بيان مسير موفقيت‌ها و دستاوردهايي که نوکيا به عنوان يک کمپاني پيشتاز تاکنون پشت سر گذاشته است نويد از آينده‌اي با تکنولوژي‌ها و راه‌حل‌هايي خلاقانه و جديد داد که نوکيا آن را با تمام قوا هدف قرار داده است.


Nokia Life Tools که تاکنون در برخي کشورها به اجرا درآمده، نمونه‌اي از اين راه‌حل‌هاي جديد است که با در اختيار گذاشتن ابزارهايي صحيح اطلاعات لازم را به منظور گرفتن تصميمات آگاهانه براي کاربران فراهم مي‌نمايد. نوکيا به تازگي با معرفي Nokia Instant Community نيز ضمن کامل تر کردن ليست تکنولوژي‌هاي خود، امکان برقراري ارتباط در فواصل نزديک را بدون استفاده از فناوري‌هاي سلولي، بلوتوث يا شبکه WLAN مهيا كرده است.


حميدرضا نيکدل، مدير روابط عمومي ‌نوکيا در ايران نيز به شرح مختصري از تکنولوژي‌هاي آينده نوکيا پرداخت و گفت: نوکيا تمرکز خود را روي چهار محور اصلي مدل‌سازي غني متني
(rich context modeling)، واسط کاربري، پلت‌فرم‌هاي موبايل با عملکرد بالا و ارتباطات هوشمند بي‌سيم (cognitive radio) قرار داده است تا بتواند ضمن هم گرايي هرچه بيشتر دو صنعت اينترنت و ارتباطات، خالق تجربه‌هايي منحصر به فرد و شخصي براي کاربران باشد. عــــمده محصولات آينده‌اي توليد‌کنندگان تلفن همراه هم اکنون در بخش گوشي‌هايي با ظاهر مفهومي ‌است. گوشي‌هايي که عمدتا که به توليد انبوه نمي‌رسند؛ اما مي‌توانند نمايانگري از تصوير آينده باشند. در اين بين مي‌توان به توليدات نوکيا يا ال جي اشاره کرد. بر همين اساس ال جي نيز به تازگي برندگان سومين مسابقه طراحي گوشي با عنوان «آينده را طراحي کنيد»


(Design the Future Competition) را معرفي کرد.
ال جي هر سال از مردم دعوت مي‌کند تا براي طراحي و خلق گوشي‌هاي مفهومي ‌و تعيين آينده ارتباطات موبايلي در مسابقه «آينده را طراحي کنيد» شرکت کنند. در جريان برگزاري اين مسابقات در طول 6 هفته بيش از 400 طرح ارائه شد که براي دريافت 80 هزار دلار جايزه با يکديگر رقابت کردند. در نهايت از ميان تمامي‌طرح‌ها سه طرح برتر برگزيده شد که اولين طرح 20 هزار دلار به اضافه يک دستگاه تبلت Wacom Intuos4 دريافت کرد، طرح دوم 10 هزار دلار و سومين طرح 5 هزار دلار برنده شد.

طرح AL-I به عنوان اولين برنده انتخاب شد. گفته مي‌شود اين طرح توسط يک تيم متشکل از چهار دانشجوي سال دوم طراحي صنعتي از دانشگاه فناوري‌هاي ويرجينيا با نام‌هاي زاک فيلبرت، کريس کارپنتر، جيمز کونور و کيز لويينديج طراحي شده است. گفته مي‌شود اين دستگاه مفهومي‌ يک گوشي هوشمند رويايي است.

طرح منتخب دوم Premium نام دارد که سطح رويي آن سه بعدي است و از قابليت اتصال به اتومبيل برخوردار است و به اين ترتيب درجه حرارت، سيستم اطلاعاتي اتومبيل، وضعيت صندلي، فشار لاسيتک‌ها و ميزان سوخت را کنترل مي‌کند. طراح اين گوشي نوفون بانساسين نام دارد که يک طراح حرفه‌اي اتومبيل است. طرح بعدي يک گوشي مفهومي ‌بادبزني با نام Flutter است.


اين گوشي هوشمند در حالت بسته اصلا شبيه تلفن همراه نيست و بيشتر شبيه حشرات و سخت‌پوستان به نظر مي‌رسد. بر روي آن کليدهاي الفبايي- شماره اي و ساعت تعبيه شده است و هنگامي‌که باز مي‌شود، صفحه نمايش لمسي OLED انعطاف‌پذير نيم دايره آن پديدار مي‌شود.

Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image