جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
نخستين مصاحبه مطبوعاتي مديران مخابرات پس از واگذاري
-(0 Body) 
نخستين مصاحبه مطبوعاتي مديران مخابرات پس از واگذاري
Visitor 1614
Category: کامپيوتر
عصر روز شنبه، صابرفيضي، مديرعامل شرکت مخابرات ايران به همراه سيد مصطفي سيد‌هاشمي، نايب رييس هيات مديره شرکت مخابرات ايران در اولين نشست مطبوعاتي اين شرکت پس از خصوصي سازي، ميزبان سوالات خبرنگاران حوزه ارتباطات بودند.

در اين نشست مطبوعاتي که با سخنراني داود زارعيان، مديرکل روابط عمومي‌شرکت مخابرات ايران آغاز و دو ساعت به طول انجاميد، اعضاي هيات مديره اين شرکت بدون مقدمه به سراغ پرسش‌هاي خبرنگاران رفتند.


تغيير در تعرفه مکالمات
بر همين اساس، صابرفيضي در پاسخ به اولين سوال اين مراسم که از سوي «دنياي اقتصاد» مبني بر تغيير تعرفه‌هاي خدمات مخابراتي در بخش مکالمات مطرح شد، گفت: بحث تغيير تعرفه‌ها پيش از خصوصي سازي مخابرات نيز مطرح شد و كارهايي نيز انجام شد و با توجه به اين كه تعرفه‌ها از سال 83 به بعد ثابت مانده، لزوم به تغييراتي در آن احساس مي‌شد كه اين كار در دو مرحله صورت گرفت، ابتدا در سال 86 بحثي در مجلس مطرح، ولي در اجرا دچار مشكل شد و پس از آن مكاتباتي با رگولاتوري آغاز شد كه اين بحث‌ها بعد از خصوصي‌سازي مخابرات به طول انجاميد. وي با تاکيد بر اينکه بستر تعرفه‌ها همه خدمات را شامل مي‌شود، گفت: تعرفه‌هاي فعلي براي ارتباطات شهري پايين است و عادلانه نيست و در پيشنهادي که طراحي شده است سعي کرديم که براي مشترکاني که در حوزه تجاري فعاليت مي‌کنند و براي مشترکاني که ارتباطات بين شهري دارند، تعرفه مناسب را تصويب کنيم. وي افزود: ‌ما بسته‌اي را تهيه كرده و آن را به رگولاتوري تحويل داديم و معتقديم تعرفه‌هاي فعلي به طور كامل عادلانه نيست و بايد تغييراتي در آن صورت گيرد، بنابراين در صورت تصويب اين موضوع از سوي رگولاتوري تعرفه مکالمات درون شهري افزايش و مکالمات بين شهري کاهش خواهد يافت.


فيضي ادامه داد: صورت حساب‌هاي كساني كه مبلغ قبض آنها زير سه هزار تومان در هر دوره است، ممكن است افزايش تعرفه براي آنها محسوس باشد كه در حال حاضر پنج درصد مشتركان تلفن ثابت ما در اين گروه قرار دارند، بنابراين اين موضوع بسيار مناسب و تغيير تعرفه‌ها بايد صورت مي‌گرفت كه با استانداردهاي مورد پذيرش در دنيا مطابقت دارد و ميانگين سبد خانوار در منطقه و دنيا مي‌تواند به نرخ عادلانه برسد. در ادامه سيدهاشمي، نايب رييس هيات مديره شرکت مخابرات ايران در رابطه به بحث تعرفه‌ها افزود: مخابرات يک شبکه بين‌المللي است و نمي‌تواند به صورت جزيره عمل نمايد. ما يکسري تعرفه‌ها را در سطح بين‌المللي مي‌پردازيم و بين 193 کشور دنيا از نظر قيمت پايين تعرفه‌ها رتبه 191 را داريم.

سيدهاشمي ‌در ادامه افزود: يکي از بندهاي پروانه اين است که خريداران نسبت به تعيين تعرفه‌ها بر اساس عرضه و تقاضا پيشنهاد خود را به سازمان تنظيم مقررات ارائه مي‌کنند که اين کار از جانب ما صورت گرفته است و منتظر پاسخ سازمان هستيم.


مخابرات بازار گردان ندارد
در ادامه اين نشست سيدهاشمي، در پاسخ به سوالي مبني بر ادعاي يکي از کارگزارهاي بورس تهران هرگونه بازارگرداني مخابرات توسط کارگزارها را رد کرد و گفت: تاکنون هيچ شرکتي بازارگرداني مخابرات را به صورت رسمي ‌انجام نداده و بازار هم روال طبيعي خود را بر اساس عرضه و تقاضا طي مي‌کند. صابر فيضي نيز با بيان اينکه مخابرات بازارگردان ندارد، گفت: معاملات مخابرات از طريق سهامداران عمده اين شرکت و به‌وسيله سهامداران خرد مخابرات مديريت مي‌شود. به گفته وي، بازار به اين روال عادت کرده و تاکنون نتيجه مناسبي نيز داشته است.

فيضي در ادامه با اشاره به اينکه بسياري از شرکت‌ها در زمان خصوصي شدن شرکت‌هاي تابعه خود را وارد بورس مي‌کنند، گفت: مخابرات در نظر دارد در صورت رضايت بورس، 10 درصد از سهام همراه اول را در بورس عرضه کند.

وي هدف از عرضه سهام همراه اول به بورس را واگذاري سهام مخابرات به مردم عادي دانست و گفت: به اين صورت سهام به صورت خرد به مردم واگذار مي‌شود و ديگر نيازي به فروش سهام به صورت بلوکي نيست. سيد‌هاشمي ‌نيز با اشاره به واگذاري 50 درصد به‌علاوه يک سهم شرکت مخابرات تصريح کرد: همچنين اين شرکت مصمم است تا سهام بلوکي خود را نيز در زمان مناسب واگذار کند و تعداد شرکاي مخابرات را افزايش دهد.


به گفته وي، در جايي که لازم باشد ابتدا سهام همراه اول و پس از بازسازي، سهام شرکت‌هاي مخابرات استاني از طريق مذاکره، در بورس عرضه خواهد شد. وي با بيان اينکه همراه اول شرکت سودده است، اعلام کرد: سال گذشته اين شرکت هزار و صد و پنجاه ميليارد تومان سود داشته و پنج درصد از سهام اين شرکت به عنوان کشف قيمت و پنج درصد از باقيمانده به صورت معمولي در بورس عرضه مي‌شود.

صابر فيضي در ادامه و در پاسخ به ابهامات و اتفاقاتي که بر سر قيمت سهام مخابرات و نيز شاخص بورس رخ مي‌دهد، گفت: اساسنامه همراه اول اصلاح و به سهامي‌عام تبديل شده است. ورود و پذيرش هر شرکتي در بورس مراحلي دارد و 44 ماه طول کشيد تا شرکت مخابرات ايران وارد بورس شود. وي گفت: با توجه به تجربه ورود شرکت مخابرات به بورس پيش‌بيني مي‌شود زمان ورود همراه اول به بورس کوتاه تر باشد. فيضي افزود: اجازه ورود همراه اول به بورس از سازمان خصوصي سازي گرفته شده و مکاتبات آن نيز انجام شده است. اين موضوع نه تنها موجب کاهش ارزش سهام شرکت مخابرات ايران نمي‌شود، بلکه ارزش آن را نيز افزايش مي‌دهد، البته ورود همراه اول به بورس ممکن است بر شاخص‌هاي بورس اوراق بهادار اثر داشته باشد، اما در قيمت سهام شرکت مخابرات اثري ندارد. سيدهاشمي‌نيز در اين باره گفت: عرضه بخشي از سهام همراه اول در بورس قيمت سهام مخابرات را نه تنها کاهش نمي‌دهد، بلکه به دليل وارد شدن مبلغ واگذار شده به دارايي‌هاي شرکت باعث افزايش قيمت سهام مخابرات نيز خواهد شد.


اطلاع‌رساني نادرست مشکل PAP‌ها
يکي از موضوعاتي که در اين نشست مطبوعاتي مورد توجه خبرنگاران قرار گرفته بود، بحث‌هايي بود که طي دو ماه گذشته از سوي شرکت‌هاي PAP و با انتشار نامه‌هاي بعضا محرمانه از سوي برخي از اين شرکت‌ها يا روابط عمومي‌اين شرکت‌هاي صورت گرفته بود. بر همين اساس، مديرعامل شرکت مخابرات در پاسخ به سوالي مبني بر قطع ارتباطات شرکت‌هاي PAP گفت: ‌ به شركت‌هاي PAP در رابطه با بدهي كه به مخابرات دارند، اخطاري داده شده كه اگر بدهي خود را پرداخت نكنند، ارتباط آنها قطع مي‌شود كه اين اخطار از سمت مخابرات استان تهران داده شده، ولي هنوز هيچ ارتباطي قطع نشده است.

سيدهاشمي‌ نيز در اين باره عنوان کرد: بر اساس اعلام شرکت مخابرات استان تهران، اگر شرکت‌هاي PAP در مهلت معين، بدهي خود را به مخابرات پرداخت نکنند، ارتباط آنها قطع خواهد شد. وي گفت: در حال حاضر اين شرکت‌ها همچنان به مخابرات بدهکارند؛ ولي تاکنون ارتباط اينترنتي هيچ يک از آنها قطع نشده است.


وي با بيان اينکه شرکت مخابرات ايران خصوصي شده به همين دليل از بخش خصوصي حمايت مي‌کند، افزود: اين شرکت به دنبال تقويت بخش خصوصي است و قصد تضعيف اين بخش را ندارد و بر همين اساس کميته‌اي با حضور شرکت‌هاي PAP و مديرعامل شرکت مخابرات آغاز به کار کرده است تا بتواند مشکلات اين شرکت‌ها را حل کند.


مديرعامل شرکت مخابرات ايران همچنين درباره کاهش تعرفه اينترنت هوشمند (IN) از 50 ريال به 36 ريال گفت: اين کاهش تعرفه بدون اطلاع شرکت مخابرات ايران در سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي تصويب شده است و مورد تاييد ما نيست. وي ادامه داد: چنانچه تغيير تعرفه IN به نفع مشترکان باشد، مخابرات اين تغييرات را مي‌پذيرد؛ اما اگر قرار باشد با تصويب بدون هماهنگي و کارشناسي درآمد مخابرات کاهش يابد، بر اساس ماده 90 اصل 44 قانون اساسي اين تغييرات، کاهش تعرفه اجباري محسوب شده و سازمان ملزم به تامين اين کاهش درآمد در بخش ديگري خواهد بود.

درهمين زمينه، سيد مصطفي سيدهاشمي‌، نايب رييس هيات مديره شرکت مخابرات ايران افزود: طبق قانون اصل 44 قبل از هرگونه تغيير تعرفه‌ها بايد توسط اپراتورها مورد بررسي کارشناسي قرارگيرد. در نتيجه تا زماني که اين تغيير تعرفه‌ها مورد کارشناسي قرار نگرفته باشد و نظرات مخابرات نيز در آن لحاظ نشده باشد، قابل اجرا نيست.
مديرعامل شرکت مخابرات ايران همچنين در مورد تعرفه اجاره خطوط E1 و افزايش نرخ آن که موجب نارضايتي شرکت‌هاي اينترنتي (ISP) شده است، خاطرنشان کرد: اين تغيير تعرفه‌ها به هيچ وجه در قيمت اينترنت کاربران نهايي تاثير نمي‌گذارد و قيمت تمام شده اين خطوط براي جلوگيري از ضد رقابتي بودن بازار تعيين شده است. وي ادامه داد: تعرفه E1 کاملا شفاف است و در اين زمينه شرکت مخابرات در حال هماهنگي با سازمان تنظيم مقررات نيز هست.


تالياي زيان‌ده را مي‌خريم
يکي ديگر از سوالات مطرح شده در اين جلسه پيرامون وضعيت تاليا پيمانکار مخابرات بود. نايب رييس هيات مديره شرکت مخابرات ايران درباره آخرين وضعيت سيم‌کارت‌هاي اعتباري تاليا در کشور با بيان اينکه اين شرکت در حال حاضر تنها 200 هزار مشترک فعال دارد، گفت: پروژه تاليا به ضرر مخابرات است و اين شرکت در سال 88 حدود 27 ميليارد تومان به مخابرات ضرر زده است.
وي با تاکيد بر اينکه شرکت مخابرات ايران پيشنهاد داده است که مجتمع صنعتي رفسنجان در جهت کاهش دارايي و سرمايه‌اش از پروژه تاليا اقدام کند، خاطرنشان کرد: در اين زمينه طي موافقت‌نامه‌اي با اين شرکت مقرر شد تاليا ارزش‌گذاري شود و تا پايان شهريورماه جاري اين پروژه با سرمايه‌گذاري جديد با 51 درصد سهم مخابرات و 49 درصد سهم مجتمع صنعتي رفسنجان احيا شود. سيد‌هاشمي ‌با بيان اينکه تاليا تاکنون 710 سايت BTS در کشور نصب کرده که بدون استفاده مانده است، ادامه داد: به دنبال واگذاري 6 ميليون سيم‌کارت از شبکه تاليا هستيم و اين اپراتور را با 6 ميليون مشترک بار ديگر احيا خواهيم کرد.
وي همچنين از اسپانسري 800 ميليون توماني تيم تراكتورسازي تبريز توسط همراه اول خبر داد.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image