جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
نقدي بر يک عملکرد
-(3 Body) 
نقدي بر يک عملکرد
Visitor 1738
Category: کامپيوتر
بزرگراه فناوري - از زماني که معاون فناوري اطلاعات وزارت ارتباطات بر کرسي مسؤوليت خود نشست يک سال گذشت.

براساس قانون وظايف وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات که در سال 1382 به تصويب رسيده است، به‌منظور تدوين راهبردها، سياست‌ها ،برنامه‌هاي بلندمدت و اهداف کيفي و کمي بخش توسعه فناوري اطلاعات و ارايه آن به شوراي عالي فناوري اطلاعات، معاونتي تحت عنوان معاونت فناوري اطلاعات در ساختار سازماني وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات در نظر گرفته شد.

اما گزارش عملکرد يک ساله معاونت IT وزارت ارتباطات با شرح وظايفي که ذکر شد حاوي نکات مهم، مبهم و نگران‌کننده‌اي است.

در گزارش عملکرد سالانه وزارت ارتباطات و در بخش عملکرد معاونت IT مواردي هم‌چون تدوين قوانين جرايم رايانه‌اي!، حفظ حريم خصوصي، تدوين مقررات در حوزه IT، نظام مديريت فناوري اطلاعات، ارايه طرح فرهنگ‌سازي در حوزه IT به صداوسيما، ارايه طرح به وزارت علوم براي پذيرش دانشجو در رشته IT ، حمايت از صنايع داخلي براي توليد نرم‌افزار و سخت‌افزار و مواردي از اين دست به‌چشم مي‌خورد.

اينکه تدوين قانون جرايم رايانه‌اي که چند سالي است در مجلس شوراي اسلامي در نوبت تصويب قرار دارد و يا لايحه حريم خصوصي که آن هم بعد از چند سال بالاخره هفته گذشته در مجلس به تصويب رسيد چگونه در گزارش عملکرد سال گذشته معاونت IT وزارت ارتباطات قرار گرفته باشد براي بعد. اما گذشت يک سال از عملکرد معاونت مذکور نگراني‌هايي را نيز ايجاد مي‌کند.

براي نمونه آيا مي‌توان ارايه طرح را عملکرد دانست. يا آنکه مي‌توان با عناوين کلي و بدون ارايه هر نوع جزئيات دقيقي "حمايت از صنايع داخلي براي براي توليد نرم‌افزار و سخت‌افزار" را بخشي از عملکرد دانست؟

آيا تشکيل کارگروه بانکداري الکترونيکي، اطلاعات مکان‌محور و غيره عملکرد محسوب مي‌شود؟

با اين تفاسير پرسش‌هاي مهمي در خصوص نحوه عملکرد يک ساله معاونت IT وزارت ارتباطات مطرح مي‌شود. آيا مواردي که ذکر شد اصولا از جمله اولويت‌هاي توسعه فناوري اطلاعات در کشور به شمار مي‌رود؟

در حقيقت مهم‌ترين ماموريت هر دستگاه وجود يک نقشه و راه توسعه است که بدون آن، مسير توسعه مي‌تواند با چالش‌هاي جدي مواجه شود.

فقدان نظام جامع فناوري اطلاعات نيز موضوعي است که از سال‌ها قبل به‌عنوان عمده‌ترين چالش توسعه IT مطرح بوده و هست. به تعبير ديگر چگونه است که ما نظام جامع توسعه فناوري اطلاعات نداريم و تدوين آن نيز که از سال‌هاي قبل آغاز شده، هنوز هم به اتمام نرسيده ولي ما به جاي ريشه همچنان درگير شاخ و برگ هستيم؟


Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image