جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
نقش کليدي تلفن هاي همراه براي جوانان
-(1 Body) 
نقش کليدي تلفن هاي همراه براي جوانان
Visitor 1733
Category: کامپيوتر
بي بي سي - امروزه بيشتر از گذشته والدين به موبايل به عنوان ابزاري براي کنترل رفتار فرزندان مي نگرند که به فرزندانشان قدرت تفکر و احساس امنيت بيشتري مي دهد.

کاي ويترز از انستيتوي تحقيقات راهبرد اجتماعي بريتانيا مي گويد تحقيقات نشان مي دهد که با وجود نگراني از جرائم مربوط به موبايل ، والدين مي گويند جوانان با موبايل از امنيت بيشتري برخوردارند.

اين تحقيق نشان مي دهد که والدين معمولا هنگامي که فرزندانشان وارد دبيرستان مي شوند براي آنها موبايل مي خرند تا بتوانند بر آنها نظارت داشته باشند يا در موقع ضروري بتوانند با آنها تماس بگيرند.

احساس استقلال

اين تحقيق همچنين نشان مي دهد که داشتنن يک موبايل احساس استقلال را در جوانان افزايش مي دهد و براي برنامه ريزي براي برنامه هاي آتي به همراه والدين و دوستان به کار مي رود.

کري دويت، پژوهشگر مرکز مطالعه نوجوانان مي گويد: "اگرچه تلفن هاي همراه جوانان را به خطر کردن تشويق نمي کند، ولي جوانان آن را به عنوان وسيله اي که به آنها انعطاف بيشتري مي بخشد، نگاه مي کنند."

در عمل جوانان از موبايل به عنوان وسيله اي براي چانه زني با والدين براي دير به خانه بازگشتن استفاده مي کنند. در واقع اين پژوهش نشان مي دهد وقتي فرزندي صاحب موبايل مي شود به اين معناست که والدين او مي خواهند که در اين زمينه از انعطاف بيشتري برخوردار باشند.

اين تحقيق همچنين نشان مي دهد که دختران بيشتر از پيام هاي کوتاه براي اطمينان دادن به والدين شان که در امنيت به سر مي برند تا پسران بهره مي گيرند، آنها همچنين از پيام هاي کوتاه بيشتر براي ارتباط برقرارکردن با ديگران استفاده مي کنند.

اين تحقيق از شصت خانواده در سراسر بريتانيا با پيش زمينه هاي قومي متفاوت انجام شده است.

سازمان نظارت بر ارتباطات بريتانيا(Ofcom) اخيرا گزارش داده بود که 82 درصد از نوجوانان دوازده تا پانزده ساله داراي موبايل هستند در حالي که تنها49 درصد کودکان هشت تا يازده سال صاحب موبايل هستند.

هر دو گروه سني بطور متوسط در طول هفته هشت بار تماس تلفني برقرار مي کنند و بيست و پنج پيام کوتاه مي فرستند.

سياست در وراي موبايل

تنها والدين نيستند که درصدد برقراري ارتباط با جوانان از طريق موبايل برمي آيند بلکه سياست مداران و سازمان هاي مختلف نيز درصدد برقراري ارتباط با آنها از طريق عرضه پيام کوتاه به عنوان راهي براي تعامل برآمده اند.

در اواخر سال 2004 دولت بريتانيا امکان ارسال پيام براي پرسيدن سوال به نخست وزير را از طريق"پيام به توني" فراهم آورد.

از آن پس ابتکارات بسياري براي درگير کردن جوانان با سياست از طريق موبايل صورت گرفته است.

همچنين اخيرا پروژه تماس شهروندان براي ارسال پيام ها يا ويدئوهاي خود به پارلمان بريتانيا آغاز به کار کرده است.

بخشي از محبوبيت پيام هاي کوتاه براي جوانان از آنجا ناشي مي شود که آنها به موبايل خود به عنوان بخشي از هويت خود مي نگرند که وسيله شخصي و خصوصي است که به جوانان براي تحرک و برقراري ارتباط همزمان،احساس استقلال مي دهد.

پيام هاي کوتاه وقتي مورد استفاده قرار مي گيرند که صحبت کردن سخت به نظر مي رسد مثلا وقتي نوجوانان نمي خواهند تلفني صحبت کنند.

چگونگي برقراري ارتباط از طريق موبايل در جوانان با پايگاه هاي اقتصادي-اجتماعي متفاوت و دوست يابي و گسترش شبکه اجتماعي شان يکي از موضوعاتي است که توجه بسياري را برانگيخته است.

استرس زايي موبايل

در همين حال يک پژوهش ديگر نشانگر رابطه بين استفاده بيش از حد از موبايل و استرس (فشار رواني) وبي قراري است.

دکتر ديويد شفيلد روانشناس از دانشگاه استافورد شاير با مطالعه 106 نفري که از موبايل استفاده مي کنند دريافته است که شانزده درصد آنها مشکلات رفتاري دارند.

وي همچنين در يک تحقيق ديگر که در يک کنفرانس علمي در اسکس ارائه شد، دريافت که فشار خون در ميان کساني که بطور دائم از تلفن همراه استفاده نمي کنند کمتر است.

پژوهشگران با مطالعه بر روي 106 دانش آموز دريافته اند که شانزده درصد آن ها پس از آغاز تماس تلفني نمي توانند سرجاي خود بمانند و دائم اين طرف و آن طرف مي روند و يا همه حواس شان معطوف به مکالمه تلفني مي شود.

دکتر شفيلد در اين تحقيق که به همايش مجمع روانشناسي بريتانيا ارائه شد نتيجه گرفته است که اين مشکلات رفتاري در پي اعتياد به استفاده از موبايل سبب ساز استرس خواهد شد.


اين فرضيه با آزمايشي که بر روي 20 استفاده کننده از موبايل، پيش و پس از مکالمه تلفني انجام شد مورد تاييد قرار گرفت.

اين تحقيق نشان مي دهد که ميزان فشار خون افراد پس از استفاده از موبايل کمتر از زمان مکالمه تلفني بوده است.

دکتر شفيلد مي گويد با وجود اهميت موبايل در زندگي روزمره، تحقيقات نشان دهنده آن است که برخي از مردم بطرزي بي رويه از آن استفاده مي کنند و اين امر زندگي شخصي آنها را تحت تاثير قرار داده است.

با اين حال عرضه کنندگان خدمات موبايل مي گويند که تلفن هاي همراه ابزاري براي رها کردن افراد از قيد مکان هستند و همچنين مشتريان مي توانند هر زمان که بخواهند آن را خاموش کنند.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image