جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
نگاهي به امکانات جانبي تلفن هاي همراه
-(18 Body) 
نگاهي به امکانات جانبي تلفن هاي همراه
Visitor 1672
Category: کامپيوتر
تاليا نيوز- دوربين هاي تلفن هاي همراه که براي نخستين بار در سال 1997 به بازار آمدند امروز 85% بازار گوشي هاي همراه را به خود اختصاص داده اند.

گوشي هاي همراه همچنين امروز امکانات جانبي بسيار فراتري از ارسال متن و برقراري ارتباطات صوتي در اختيار مشترکين قرار داده اند – که رصد اينترنتي، موسيقي (MP3) که قابليــّت "داونلود" و اجرا هاي مجّدد دارد، استفاده از مديـــر برنامه هـــاي خصوصي، ارسال و دريافت e-mail، دوربينهاي عکــّاسي و فيلم برداري تعبيه شده در گوشي ها، زنگ هاي بسيار متنوّع، راديو، منشي تلفني، امکان تماشاي برنامه هاي ويدئويي همگاني يا "داونلود" فيلم هاي ويدئويي، و امکان استفاده از گوشي به عنوان "مودم" بي سيم براي کامپيوتر هاي شخصي را شامل مي شود.

در بيشتر کشورها وقتي کسي به گوشي همراهش زنگ زده شود هزينه اي بابت آن تماس نمي پردازد. با اين حال، در چين (شامل همگ کنگ)، کانادا، و آمريکا مشترکين ممکن است براي هر دقيقه از تماس هاي دريافتي هم مجبور باشند مبلغي بپردازند.

تکنولوژي زيربناي ارتباطات همراه: دکل هاي تلفن همراه



گوشي هاي همراه و شبکه هايي که آن گوشي ها بر مبناي عملکردشان کار مي کنند از يک اپراتور به اپراتوري ديگر با هم متفاوت هستند، و اين تفاوت در کشور هاي مختلف محسوس تر است.

با اين حال، تمام آنها بر پايهء ارسال امواج الکترومغناطيـــسي راديوئي کـــار مي کنند که از جانب يک "ايستگاه سايت سلــّولي پايه " به آن پوشش داده مي شود. آنتن هاي اين سايت ها معمولآ بر فراز برج هاي مخصوص، يا بالاي ساختمان هاي بلند نصب مي شود.

هر يک از اين گوشي ها مجهــّز به يک گيـــرنده-فـــرستنده است که با برق ولتاژ پايين کار مي کند و امکان ارسال و دريافت پيام هاي صوتي و داده هاي اطــّلاعاتي به نزديک ترين سايت سلــّولي، که معمولآ در فاصله 0.8 تا 13 کيلومتري از گوشي واقع باشد را دارد.

هنگامي که يک گوشي همراه روشن شود، يا به ارسال داده هاي اطــّلاعاتي بپردازد، اين علائم در سايت مربوطه ثبت مي شود، يا با حفظ مشخــّصات ويژهء خود به يک مرکز مبادله پيام هاي تلفن همراه سوئيچ مي شود. بعد وقتي آن گوشي يک پيام در يافتي داشتـــه باشد دستگاه بطور خودکار آنتن مورد استفادهء خود را تغيــير مي دهد. گوشي ها بطور دائم در حال جستجو براي قوي ترين علائم دريافتي هستند که از ايستگاه هاي منطقه حول و حوش آنها مخابره مي شود، و مي توانند هر لحظه براي حفظ کيفيّت بهتر تماس مورد نظر را از يک آنتن به آنتني ديگر مرتبط کنند.

هنگامي که يک مشترک در محيط يک شبکه همراه از نقطه اي به نقطهء ديگري برود، اگر در تمام مدّت نقل مکان در حال يک تماس تلفني باشد گوشي او تداوم آن تماس را به کمک چندين سايت و چندين آنتن ميــسّر مي کند. گوشي ها حتــّي زماني که بين تماس ها روشن ولي بلا استفاده باشند نيز به کار انتخاب مناسب ترين سايت ها ادامه مي دهند.

سايتهاي سلــّولي نيز با برقي نسبتآ کم فشار کار مي کند (که اغلب از يکي دو وات تجاوز نمي کند) که به کمک آن فرستنده هاي راديوئيشان براي ارسال علائمي به معناي اعلام وجود آنها، آمادگيشان براي "رله کردن" ارتباطات بين گوشي هاي مختلف، و سوئيچ کردن اقدام مي کند.

با سوئيچ شدن تماس يک مشترک، همان اپراتور، و يا يک شبکه تلفن ثابت يا همراه ديگر، ادامه تماس را بر قرار مي کند.

ارتباطي که بين يک گوشي با يک سايت سلــّولي بر قرار مي شود در واقع رشته اي از داده هاي ديجيتالي است که مي تواند شامل پيام صوتي ديجيتالي شده (به غير از نسل اوّل شبکه هاي آنالوگ) باشد.

نوع دقيق تکنولوژي زير بنايي براي انجام پروسهء مذکور بستگي به سيستمي دارد که اپراتور موبايل برقرار کنندهء آن تماس از آن استفـــاده مي کند. به عنوان نمونه مــي توان به تکنولوژي هاي AMPS براي سيستم هاي آنالوگ قديمي، وTDMA، GSM، CDMA، GPRS، EV-DO، و UMTS براي سيستم هاي ديجيتال اشاره کرد. هر شبکه اي که يک اپراتور از آن استفاده مي کند نيز باند فرکانس راديوئي ويژهء خود را دارد.

Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image