مواد لازم :
کنسرو ماهي تن / 1 قوطي
روغن سرخ کردني / به مقدار لازم
برنج پخته / دو سوم پيمانه
هويج / يک سوم پيمانه ، رنده شده ريز
پنير پيتزا ورقه اي / 3 تا 4 ورق
نمک ، فلفل / به ميزان لازم
پياز / 1 عدد ،نگيني خرد شده
تخم مرغ / 1 عدد
سفيده ي تخم مرغ / 1 تا 2 عدد
کورن فلکس / به مقدار لازم
طرز تهيه :
روغن ماهي تن را گرفته و با برنج ، هويج ، 2 ورقه پنير پيتزا ، نمک ، فلفل ، پياز و 1 عدد تخم مرغ زده شده داخل مخلوط کن ريخته و به شکل خمير درآوريد . از مايه به اندازه ي 1 گردو برداريد . وسط آن را مقداري پنير پيتزا گذاشته به شکل توپ گرد کنيد .
2 ـ سفيده ي تخم مرغ را بزنيد . توپ هاي ماهي تن را ابتدا در سفيده ي تخم مرغ ، سپس در کورن فلکس کوبيده بغلتانيد و در روغن داغ فراوان سرخ کنيد . اين غذا را مي توانيد با نان و سس چيلي تاي يا تارتار ميل کنيد .
نکته :
1 ـ با توجه به اينکه تن و پنير پيتزا نمک دارند ، بهتر است از نمک کمتري استفاده کنيد .
2 ـ با توجه به حجم تخم مرغ ممکن است سفيده ي يک تخم مرغ کافي باشد در صورت لزوم از سفيده ي تخم مرغ دوم استفاده کنيد .
3 ـ مي توانيد از پودر سوخاري به جاي کورن فلکس استفاده کنيد .
کورن فلکس همان برگه ذرت است که براي صبحانه استفاده مي شود و به صورت آماده در سوپر مارکت ها موجود است .
4 ـ سس تارتار Tar tare Sauce ، سس انگليسي و فرانسوي است که از مايونز ، خيار شور ريز خرد شده ، کاپاريس خرد شده ( خاويار گياهي ) و جعفري خرد شده ، تشکيل شده است گاهي به اين سس زرده ي تخم مرغ پخته و پوره شده و پيازچه خرد شده نيز اضافه مي کنند .
5 ـ سس چيلي تاي نيزبه صورت آماده در سوپر مارکت ها موجود است .
6 ـ کاپاريس غنچه گياهي است که به صورت شور يا ترش استفاده مي کنند . که در صورت نبودن آن مي توانيد از خيار شور استفاده کنيد .
منبع:نشريه هنر آشپزي(ش56)/خ