جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
بُولاني
-(3 Body) 
بُولاني
Visitor 378
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :

سيب زميني / 1 پيمانه ، پخته رنده شده
نمک / 1 قاشق چايخوري
تخم گشنيز / يک دوم قاشق چايخوري ، ساييده
گوشت چرخ کرده / 200 گرم
پياز / 1 عدد
فلفل سياه / يک دوم قاشق چايخوري
فلفل قرمز / يک دوم قاشق چايخوري
گشنيز / 2 قاشق سوپخوري ، خرد شده
روغن / براي سرخ کردن

مواد لازم براي تهيه ي خمير :

آب / دو سوم پيمانه
نمک / يک دوم قاشق چايخوري
آرد / 2 پيمانه

طرز تهيه :

آب را در ظرفي ريخته و نمک را به آن اضافه کنيد ، سپس آرد را کم کم اضافه کرده و هم بزنيد تا جايي که خمير به دست نچسبد .

طرز تهيه مواد داخل بولاني ها :

1 ـ سيب زميني را با نمک ، تخم گشنيز و گوشت چرخ کرده که از قبل با پياز تفت داده شده و فلفل سياه و قرمز هم به آن افزوده شده است مخلوط کنيد . مي توانيد هنگام تفت دادن گوشت غير از فلفل سياه ، و قرمز تخم گشنيز ساييده را هم به گوشت اضافه کنيد . گشنيز خرد شده را به سيب زميني اضافه کرده و مواد را مخلوط کنيد .
2 ـ خمير را با وردنه روي سطح آردپاشي شده به ضخامت 1 سانتي متر باز کنيد ، سپس با خمير بر برش هاي مربع به اضلاع 4 × 4 سانتي متر ببريد از مواد به اندازه 1 قاشق سوپخوري وسط خمير مربع شکل قرار دهيد . لبه هاي خمير را کمي خيس کنيد و خمير را به شکل مثلث ببنديد . با فشار دو انگشت دو لبه خمير را محکم کنيد .
3 ـ روغن را در تابه کوچکي داغ کنيد و بولاني ها را در آن سرخ کنيد .
نکته :
1 ـ بهتر است هنگام تفت دادن گوشت با پياز يک چهارم پيمانه آب به آن اضافه کنيد تا گوشت بپزد .
2 ـ مي توانيد از خمير نان آماده نيز براي اين غذا استفاده کنيد .
3 ـ براي داخل بولاني مي توانيد از مخلوط سيب زميني ، گوجه فرنگي و گشنيز نيز استفاده کنيد .
4 ـ بولاني در فر يا تنور نيز قابل تهيه است که به آن بولاني تندوري
مي گويند .
منبع:نشريه هنر آشپزي(ش56)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image