مواد لازم :
گل کلم / 350 گرم
کلم بروکلي / 350 گرم
هويج / 3 تا 4 عدد
برنج / 4 پيمانه ، خيسانده
گوشت مرغ / 500 گرم ، چرخ کرده
نمک ، فلفل و آويشن / به مقدار لازم
محلول زعفران / مقداري
روغن زيتون / مقداري
خامه / سه چهارم پيمانه
جعفري / چند شاخه ، ساطوري
آب / به مقدار لازم
طرز تهيه :
1 ـ گل کلم ، کلم بروکلي و هويج را بخارپز کنيد ، سپس آنها را به قطعات کوچک خرد کنيد . برنج را نيز که از قبل خيس کرده ايد پخته و آبکش کنيد . ( نه دان باشد و نه له )
2 ـ مرغ را با نمک ، فلفل و آويشن طعم دار کنيد ، سپس کمي محلول زعفران به مواد اضافه کنيد . از مايه گلوله هاي کوچک به اندازه ي يک گردو برداشته و دستتان را کمي آب بزنيد و کوفته ها را شکل دهيد . کوفته ها را در روغن زيتون سرخ کرده و در انتها نيز کمي آب و محلول زعفران به آنها بزنيد .
3 ـ کوفته ها ، گل کلم ، کلم بروکلي و هويج را به برنج افزوده و خامه رقيق و جعفري را نيز به برنج اضافه کرده و کمي آب بريزيد . قابلمه را حدود 15 دقيقه با در بسته روي حرارت بگذاريد تا برنج کاملاً دم بکشد .
نکته :
منظور از ميت بال همان کوفته قلقلي است .
منبع:نشريه هنر آشپزي(ش56)/خ