جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
خوراک برنج و ميت بال مرغ
-(3 Body) 
خوراک برنج و ميت بال مرغ
Visitor 245
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :

گل کلم / 350 گرم
کلم بروکلي / 350 گرم
هويج / 3 تا 4 عدد
برنج / 4 پيمانه ، خيسانده
گوشت مرغ / 500 گرم ، چرخ کرده
نمک ، فلفل و آويشن / به مقدار لازم
محلول زعفران / مقداري
روغن زيتون / مقداري
خامه / سه چهارم پيمانه
جعفري / چند شاخه ، ساطوري
آب / به مقدار لازم

طرز تهيه :

1 ـ گل کلم ، کلم بروکلي و هويج را بخارپز کنيد ، سپس آنها را به قطعات کوچک خرد کنيد . برنج را نيز که از قبل خيس کرده ايد پخته و آبکش کنيد . ( نه دان باشد و نه له )
2 ـ مرغ را با نمک ، فلفل و آويشن طعم دار کنيد ، سپس کمي محلول زعفران به مواد اضافه کنيد . از مايه گلوله هاي کوچک به اندازه ي يک گردو برداشته و دستتان را کمي آب بزنيد و کوفته ها را شکل دهيد . کوفته ها را در روغن زيتون سرخ کرده و در انتها نيز کمي آب و محلول زعفران به آنها بزنيد .
3 ـ کوفته ها ، گل کلم ، کلم بروکلي و هويج را به برنج افزوده و خامه رقيق و جعفري را نيز به برنج اضافه کرده و کمي آب بريزيد . قابلمه را حدود 15 دقيقه با در بسته روي حرارت بگذاريد تا برنج کاملاً دم بکشد .
نکته :
منظور از ميت بال همان کوفته قلقلي است .
منبع:نشريه هنر آشپزي(ش56)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image