جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سمبوسه گوشتي
-(2 Body) 
سمبوسه گوشتي
Visitor 368
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :

پياز متوسط / 2 عدد
سير / 1 قاشق چايخوري ، رنده شده
زنجبيل / 1 قاشق چايخوري ، رنده شده
زردچوبه ، پودر زيره سبز ،فلفل سياه ، فلفل قرمز ، فلفل سبز و نمک / به دلخواه
گوشت چرخ کرده / نيم کيلو
سيب زميني / 1 عدد ، خرد شده ، ريز
نخود فرنگي / 1 پيمانه ، خرد شده
گشنيز ، جعفري / 1 پيمانه ، خرد شده
آبليمو / نصف 1 عدد
آرد / نيم کيلو
روغن / به ميزان لازم

طرز تهيه مواد داخل سمبوسه :

پياز را خرد کرده و تفت دهيد .قبل از طلايي شدن آن سير ، زنجبيل و زردچوبه را اضافه کرده و کمي تفت دهيد ، سپس گوشت چرخ کرده را به همراه نمک ، فلفل و پودر زيره اضافه کنيد .
2 ـ پس از کشيده شدن آب گوشت ،سيب زميني خرد شده را اضافه کرده و کمي تفت دهيد .
3 ـ نخودفرنگي ، گشنيز ، جعفري ، فلفل سبز خرد شده و آبليمو را اضافه کرده و حرارت را کم کنيد .

طرز تهيه خمير سمبوسه :

4 ـ آرد را با کمي نمک ، روغن يا کره و اندکي آب گرم خيس کنيد . آب و روغن را کم کم اضافه کنيد تا خمير درست شود . خمير را کمي ورز دهيد . خمير درست شده نبايد به دست بچسبد . پس از آن خمير را داخل يک ظرف دردار گذاشته و به مدت 30 دقيقه تا يک ساعت کنار بگذاريد .
5 ـ خمير را کمي ورز داده و آن را به چند قسمت مساوي تقسيم کنيد .
6 ـ هر قسمت را گلوله کرده و يکي از گلوله ها را روي تخته اي که قبلاً کمي آرد پاشيده ايد گذاشته با وردنه باز کنيد .
7 ـ يک نعلبکي بزرگ را روي خمير قرار داده و فشار دهيد . مي توانيد از هر گلوله دو تا سه گردي در آوريد . اضافه را کنار بگذاريد .
8 در هر کدام از گردي ها يک قاشق سوپخوري مواد گوشتي ريخته و اطراف آن را آب بزنيد . خمير را بسته و قسمت هاي اطراف سمبوسه را با انگشت فشار دهيد تا کاملاً بچسبد .
9 ـ در يک تابه که تا نصف آن روغن مايع ريخته ايد و کاملاً داغ شده است . سمبوسه ها را يکي يکي سرخ کنيد .سمبوسه ها سريع سرخ مي شوند و بايد مواظب باشيد که نسوزند . وقتي هر دو طرف سمبوسه طلايي شد از روغن خارج کرده و داخل ظرفي که در آن دستمال حوله اي قرار داده ايد بگذاريد که روغن آن گرفته شود ، سپس سمبوسه ها را در يک ظرف دردار قرار دهيد تا نرم بمانند .
منبع:نشريه هنر آشپزي(ش56)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image