مواد لازم :
گوجه فرنگي / 4 عدد
فلفل تند / 1 عدد
فلفل دلمه اي / 1 عدد
نمک و فلفل / به ميزان لازم
خردل / يک دوم قاشق چايخوري
پياز / 1 عدد ، خرد شده ، نگيني
سير / 1 حبه ، پوره شده
خيار (با پوست ) / 1 عدد ، خرد شده ، نگيني
سرکه / 2 قاشق سوپخوري
شکر / 1 تا 2 قاشق سوپخوري
ريحان و گشنيز / 1 پيمانه
روغن زيتون / 3 قاشق سوپخوري
سس مايونز / به ميزان لازم
طرز تهيه :
1 ـ مواد فوق را در سه مرحله در مخلوط کن يا غذا ساز بريزيد تا يک دست شود ، سپس روغن زيتون را به تدريج اضافه کرده و دستگاه را خاموش کنيد .
2 ـ کمي از سبزيجات نگيني خرد شده با کمي سس مايونز مخلوط نموده و روي سوپ قرار داده سپس سرو نماييد .
نکته :
1 ـ مي توانيد آب گوجه فرنگي را به ميزان دلخواه به سوپ فوق اضافه کنيد .
2 ـ در صورت تمايل مي توانيد يک تا دو قاشق سوپخوري سس گوجه فرنگي را به سوپ سرد فوق اضافه کنيد .
3 ـ مي توانيد پيازچه خرد شده را جايگزين پياز کنيد .
4 ـ سوپ فوق (سوپ سرد )مخصوص فصل گرما مي باشد و از طعم و مزه ي خوبي برخوردار است .
منبع:نشريه هنر آشپزي(ش56)/خ