جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
دست پيچ نان لواش
-(5 Body) 
دست پيچ نان لواش
Visitor 241
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4 نفر :

تخم مرغ آب پز / 2 عدد
دم پيازچه / 5 عدد
سير تازه / 1 عدد
تره فرنگي / 1 عدد
ماست خامه اي / 2 پيمانه
نمک ، فلفل / به ميزان لازم
پنير خامه اي / 2 قاشق سوپخوري
کنسرو ماهي کيلکا يا ماهي تن / 1 عدد
نان لواش / 3 عدد

طرز تهيه :

1 ـ تخم مرغ ، دم پيازچه ، سير و تره فرنگي را نگيني خرد کنيد .
ماست ، نمک ، فلفل و پنير خامه اي را با هم مخلوط کرده و همراه با ماهي تن در مواد بالا بريزيد . نمک و فلفل را اندازه کرده ، کمي هم زده و نيم ساعت مواد را استراحت دهيد .
2 ـ نان لواش را در سطح صافي گذاشته و خمير دور آن را بگيريد . مواد را روي نان ريخته و کره آب شده را روي نان بکشيد و نان را رول کنيد . رولت را در فويل پيچيده و نيم ساعت کنار بگذاريد ، سپس با چاقو برش رولتي بدهيد .
نکته :
1 ـ نان لواش بعد از خريداري حتماً بايد در کيسه پلاستيکي باشد که خشک نشود .
2 ـ براي زيبايي رولت مي توانيد وقتي مواد را به هم زديد در آخر کار تخم مرغ و ماهي تن را مخلوط کنيد .
3 ـ در سوئد اين دست پيچ با نان مخصوص تهيه مي شود .
منبع:نشريه هنر آشپزي(ش56)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image