مواد لازم براي 4 نفر :
تخم مرغ آب پز / 2 عدد
دم پيازچه / 5 عدد
سير تازه / 1 عدد
تره فرنگي / 1 عدد
ماست خامه اي / 2 پيمانه
نمک ، فلفل / به ميزان لازم
پنير خامه اي / 2 قاشق سوپخوري
کنسرو ماهي کيلکا يا ماهي تن / 1 عدد
نان لواش / 3 عدد
طرز تهيه :
1 ـ تخم مرغ ، دم پيازچه ، سير و تره فرنگي را نگيني خرد کنيد .
ماست ، نمک ، فلفل و پنير خامه اي را با هم مخلوط کرده و همراه با ماهي تن در مواد بالا بريزيد . نمک و فلفل را اندازه کرده ، کمي هم زده و نيم ساعت مواد را استراحت دهيد .
2 ـ نان لواش را در سطح صافي گذاشته و خمير دور آن را بگيريد . مواد را روي نان ريخته و کره آب شده را روي نان بکشيد و نان را رول کنيد . رولت را در فويل پيچيده و نيم ساعت کنار بگذاريد ، سپس با چاقو برش رولتي بدهيد .
نکته :
1 ـ نان لواش بعد از خريداري حتماً بايد در کيسه پلاستيکي باشد که خشک نشود .
2 ـ براي زيبايي رولت مي توانيد وقتي مواد را به هم زديد در آخر کار تخم مرغ و ماهي تن را مخلوط کنيد .
3 ـ در سوئد اين دست پيچ با نان مخصوص تهيه مي شود .
منبع:نشريه هنر آشپزي(ش56)/خ