جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
اسلايس زردآلو و گيلاس و گردو
-(2 Body) 
اسلايس زردآلو و گيلاس و گردو
Visitor 388
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :

بيسکويت / 125 گرم ، آسياب شده
مرباي گيلاس / 1 پيمانه ، خرد شده
زردآلوي خشک / دو سوم پيمانه
گردو / سه چهارم پيمانه
نارگيل / يک دوم پيمانه
شير عسلي / يک دوم پيمانه
کره آب شده / 125 گرم

مواد رويه :

کره / 30 گرم
ماست / 1 قاشق سوپخوري
وانيل / يک هشتم قاشق چايخوري
پودر شکر / 160 گرم
پودر نارگيل / 2 قاشق سوپخوري

طرز تهيه :

1 ـ کف و ديواره قالب مستطيل شکل را با فويل بپوشانيد .
2 ـ بيسکويت ، مرباي گيلاس ، زردآلو ، گردوي خرد شده ، نارگيل ، شير عسلي و کره آب شده را در ظرفي مناسبي خوب مخلوط کرده و کف قالب کاملاً پرس کنيد تا مواد به طور يک دست فشرده شود .
3 ـ رويه آماده را روي مواد پهن کرده و پودر نارگيل را روي آن بپاشيد و در يخچال قرار دهيد تا کاملاً سفت شده ، سپس از داخل قالب درآوريد ، برش دهيد و با پودر نارگيل تزئين کنيد .

طرز تهيه رويه :

کره ، ماست و وانيل را با همزن برقي بزنيد ، سپس پودر شکر را به تدريج اضافه کنيد تا کرم نرم و لطيفي به دست آيد . اين اسلايس را مي توانيد به مدت 10 روز نگهداري کنيد .
نکته :
ـ دقت کنيد مرباي گيلاس بايد کاملاً از شيره جدا شده باشد .
منبع:نشريه هنر آشپزي(ش56)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image