مواد لازم :
بيسکويت / 125 گرم ، آسياب شده
مرباي گيلاس / 1 پيمانه ، خرد شده
زردآلوي خشک / دو سوم پيمانه
گردو / سه چهارم پيمانه
نارگيل / يک دوم پيمانه
شير عسلي / يک دوم پيمانه
کره آب شده / 125 گرم
مواد رويه :
کره / 30 گرم
ماست / 1 قاشق سوپخوري
وانيل / يک هشتم قاشق چايخوري
پودر شکر / 160 گرم
پودر نارگيل / 2 قاشق سوپخوري
طرز تهيه :
1 ـ کف و ديواره قالب مستطيل شکل را با فويل بپوشانيد .
2 ـ بيسکويت ، مرباي گيلاس ، زردآلو ، گردوي خرد شده ، نارگيل ، شير عسلي و کره آب شده را در ظرفي مناسبي خوب مخلوط کرده و کف قالب کاملاً پرس کنيد تا مواد به طور يک دست فشرده شود .
3 ـ رويه آماده را روي مواد پهن کرده و پودر نارگيل را روي آن بپاشيد و در يخچال قرار دهيد تا کاملاً سفت شده ، سپس از داخل قالب درآوريد ، برش دهيد و با پودر نارگيل تزئين کنيد .
طرز تهيه رويه :
کره ، ماست و وانيل را با همزن برقي بزنيد ، سپس پودر شکر را به تدريج اضافه کنيد تا کرم نرم و لطيفي به دست آيد . اين اسلايس را مي توانيد به مدت 10 روز نگهداري کنيد .
نکته :
ـ دقت کنيد مرباي گيلاس بايد کاملاً از شيره جدا شده باشد .
منبع:نشريه هنر آشپزي(ش56)/خ